Hard Disk/DVD Recorder

  USB 2.0

  Hard Disk/DVD Recorder

  Κέντρο AV με HDMI 1080p

  Επωφεληθείτε από την άμεση εγγραφή σε σκληρό δίσκο 250GB με αυτή τo DVD recorder. Αυτά που θέλετε να τα διατηρήσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εγγράψτε τα σε DVD και θα απολαμβάνετε βίντεο υψηλής ποιότητας για πάντα Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Κέντρο AV με HDMI 1080p

 • Εύκολη μεταφορά αρχείων μεταξύ HDD, DVD και USB 2.0 High Speed

  Εύκολη μεταφορά αρχείων μεταξύ HDD, DVD και USB 2.0 High Speed

  Χάρη στην δυνατότητα μεταφοράς αρχείων, μπορείτε να μεταφέρετε ή να αντιγράφετε αρχεία πολυμέσων από τη μία πηγή στην άλλη, ανεξάρτητα από το αν αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του DVD Recorder, σε δίσκο DVD ή σε USB flash drive.

 • Το HDMI 1080p αυξάνει την ευκρίνεια για καθαρότερες εικόνες

  Το HDMI 1080p αυξάνει την ευκρίνεια για καθαρότερες εικόνες

  Η κλιμάκωση HDMI 1080p παρέχει πεντακάθαρες εικόνες. Μπορείτε τώρα να απολαύσετε ταινίες τυπικής ανάλυσης σε ανάλυση πραγματικά υψηλής ευκρίνειας με περισσότερες λεπτομέρειες και πιο ζωντανές εικόνες. Η προοδευτική σάρωση (εκφράζεται με "p" στην τιμή "1080p') εξαλείφει τη γραμμική δομή που κυριαρχεί στις τηλεοπτικές οθόνες, εξασφαλίζοντας και με αυτό τον τρόπο ευκρινείς εικόνες. Επιπλέον, το HDMI δημιουργεί ψηφιακή σύνδεση που μπορεί να μεταφέρει μη συμπιεσμένη ψηφιακή εικόνα HD και ψηφιακό πολυκαναλικό ήχο, χωρίς μετατροπή σε αναλογικό, με αποτέλεσμα να παρέχει τέλεια ποιότητα εικόνας και ήχου, χωρίς καθόλου θόρυβο.

 • Instant Replay για να ξαναζείτε κάθε ζωντανή τηλεοπτική στιγμή με ένα άγγιγμα

  Instant Replay για να ξαναζείτε κάθε ζωντανή τηλεοπτική στιγμή με ένα άγγιγμα

  Με το Instant Replay μπορείτε να ξαναζήσετε μαγικές στιγμές από μια ταινία ή μεγάλα αθλητικά στιγμιότυπα, όποτε θέλετε. Με το πάτημα ενός κουμπιού, ο σκληρός δίσκος αναπαράγει ξανά τα 30 τελευταία δευτερόλεπτα. Για να μετακινηθείτε ακόμα πιο πίσω αρκεί απλά να πατήσετε το κουμπί ξανά.

 • FlexTime για να παρακολουθείτε την αρχή ενώ εγγράφετε το τέλος

  FlexTime για να παρακολουθείτε την αρχή ενώ εγγράφετε το τέλος

  Με το FlexTime μπορείτε να δείτε ένα πρόγραμμα πριν τελειώσει η εγγραφή του, χάρη στην απίστευτη ταχύτητα ενός σκληρού δίσκου και να δείτε ένα πρόγραμμα από το σκληρό δίσκο ενώ εγγράφει κάτι άλλο.

 • Σήμα συνιστωσών προοδευτικής σάρωσης για βελτιστοποιημένη ποιότητα εικόνας

  Σήμα συνιστωσών προοδευτικής σάρωσης για βελτιστοποιημένη ποιότητα εικόνας

  Προοδευτική σάρωση διπλασιάζει την κάθετη ανάλυση της εικόνας, με αποτέλεσμα μια σαφώς ευκρινέστερη εικόνα. Αντί πρώτα να αποστέλλεται το πεδίο με τις περιττές γραμμές στην οθόνη και στη συνέχεια το πεδίο με τις άρτιες γραμμές, και τα δύο πεδία εγγράφονται την ίδια στιγμή. Στιγμιαία δημιουργείται μια πλήρης εικόνα με χρήση της μέγιστης ανάλυσης.

 • Υβριδικός δέκτης τηλεόρασης για αναλογική και ψηφιακή λήψη

  Υβριδικός δέκτης τηλεόρασης για αναλογική και ψηφιακή λήψη

  Με τον υβριδικό δέκτη τηλεόρασης, μπορείτε να παρακολουθήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα, ψηφιακό ή αναλογικό. Ενώ η βιομηχανία αναμετάδοσης πραγματοποιεί μετάβαση σε ψηφιακή λειτουργία, ο υβριδικός δέκτης τηλεόρασης σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τις τρέχουσες αναλογικές μεταδόσεις καθώς και όποιες μελλοντικές ψηφιακές, για ψυχαγωγία χωρίς διακοπές, τώρα και στο μέλλον.

 • Media Jukebox HDD για αποθήκευση ταινιών, μουσικής και φωτογραφιών

  Δημιουργήστε το δικό σας jukebox ψηφιακών μέσων στο σαλόνι σας. Μεταφέρετε αρχεία MP3, WMA, MPEG2, DivX, DivX Ultra, Xvid, JPEG και HD JPEG γρήγορα και εύκολα στον ενσωματωμένο σκληρό δίσκο της συσκευής εγγραφής - από μονάδες thumb USB, φορητά media player, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές μέχρι ορισμένες συσκευές AV. Αναπαράγετε τις αγαπημένες σας ταινίες, μουσική ή φωτογραφίες στην τηλεόραση ή το σύστημα Home Cinema, όποτε θέλετε. Απεριόριστες επιλογές, ατέλειωτη απόλαυση.

 • Εγγραφή ήχου τηλεοπτικών προγραμμάτων 5.1

  Η ψηφιακή εγγραφή ήχου 5.1 σας επιτρέπει να εγγράφετε – εκτός από βίντεο – τον πρωτότυπο ήχο από ψηφιακές πολυκαναλικές πηγές προγραμμάτων. Αυτές οι εγγραφές αναπαράγονται με πολυκαναλικό ήχο μόνο μέσω σύνδεσης σε σύστημα ηχείων 5.1.

 • Η λειτουργία Pause Live TV με ένα άγγιγμα παγώνει άμεσα την εικόνα

  Η λειτουργία Pause Live TV σάς δίνει τον απόλυτο έλεγχο. Μόλις ενεργοποιηθεί η συσκευή εγγραφής, μια ενσωματωμένη μνήμη μεγάλης χωρητικότητας ξεκινά να καταγράφει το πρόγραμμα που παρακολουθείτε δίνοντάς σας τη δυνατότητα προσωρινής διακοπής, επανάληψης αναπαραγωγής ή αποθήκευσης του προγράμματος οποιαδήποτε στιγμή. Εάν χρειάζεστε ένα διάλειμμα, μπορείτε να διακόψετε προσωρινά το ζωντανό πρόγραμμα με το πάτημα ενός κουμπιού και να συνεχίσετε την αναμετάδοση όποτε θέλετε.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: