Hard Disk/DVD Recorder

  USB 2.0

  Hard Disk/DVD Recorder

  Παρακολουθήστε ψηφιακή τηλεόραση ποιότητας HD 1080p

  Επωφεληθείτε από την άμεση εγγραφή σε σκληρό δίσκο 160GB με αυτό τo DVD recorder. Για να διατηρήσετε τα προγράμματα που θέλετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, εγγράψτε τα σε ένα DVD και απολαύστε βίντεο υψηλής ποιότητας για πάντα. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Παρακολουθήστε ψηφιακή τηλεόραση ποιότητας HD 1080p

 • Εύκολη μεταφορά αρχείων μεταξύ HDD, DVD και USB 2.0 High Speed

  Εύκολη μεταφορά αρχείων μεταξύ HDD, DVD και USB 2.0 High Speed

  Χάρη στην δυνατότητα μεταφοράς αρχείων, μπορείτε να μεταφέρετε ή να αντιγράφετε αρχεία πολυμέσων από τη μία πηγή στην άλλη, ανεξάρτητα από το αν αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του DVD Recorder, σε δίσκο DVD ή σε USB flash drive.

 • Instant Replay για να ξαναζείτε κάθε ζωντανή τηλεοπτική στιγμή με ένα άγγιγμα

  Instant Replay για να ξαναζείτε κάθε ζωντανή τηλεοπτική στιγμή με ένα άγγιγμα

  Με το Instant Replay μπορείτε να ξαναζήσετε μαγικές στιγμές από μια ταινία ή μεγάλα αθλητικά στιγμιότυπα, όποτε θέλετε. Με το πάτημα ενός κουμπιού, ο σκληρός δίσκος αναπαράγει ξανά τα 30 τελευταία δευτερόλεπτα. Για να μετακινηθείτε ακόμα πιο πίσω αρκεί απλά να πατήσετε το κουμπί ξανά.

 • Υβριδικός δέκτης τηλεόρασης για αναλογική και ψηφιακή λήψη

  Υβριδικός δέκτης τηλεόρασης για αναλογική και ψηφιακή λήψη

  Με τον υβριδικό δέκτη τηλεόρασης, μπορείτε να παρακολουθήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα, ψηφιακό ή αναλογικό. Ενώ η βιομηχανία αναμετάδοσης πραγματοποιεί μετάβαση σε ψηφιακή λειτουργία, ο υβριδικός δέκτης τηλεόρασης σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τις τρέχουσες αναλογικές μεταδόσεις καθώς και όποιες μελλοντικές ψηφιακές, για ψυχαγωγία χωρίς διακοπές, τώρα και στο μέλλον.

 • Πιστοποίηση βάσει DivX Ultra για βελτιωμένη αναπαραγωγή βίντεο DivX

  Πιστοποίηση βάσει DivX Ultra για βελτιωμένη αναπαραγωγή βίντεο DivX

  Χάρη στην υποστήριξη DivX, μπορείτε να απολαμβάνετε κωδικοποιημένα βίντεο DivX στην άνεση του σπιτιού σας. Το φορμά μέσων DivX είναι μια τεχνολογία συμπίεσης βίντεο βάσει MPEG4, η οποία σας επιτρέπει να αποθηκεύετε μεγάλα αρχεία όπως ταινίες, τρέιλερ και μουσικά βίντεο σε μέσα όπως CD-R/RW και εγγράψιμους δίσκους DVD. Η μονάδα DivX Ultra συνδυάζει την αναπαραγωγή DivX με εκπληκτικές λειτουργίες, όπως ενσωματωμένους υπότιτλους, πολλές ομιλούμενες γλώσσες, πολλά κομμάτια και μενού, σε μία μόνο πρακτική μορφή αρχείου.

 • Αναπαραγωγή DivX, MP3, WMA και φωτογραφιών ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής JPEG

  Αναπαραγωγή DivX, MP3, WMA και φωτογραφιών ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής JPEG

  Μπορείτε να αναπαράγετε σχεδόν οποιοδήποτε φορμά μέσων θέλετε - DivX, MP3, WMA ή JPEG. Μοναδική ευκολία ασυναγώνιστων δυνατοτήτων αναπαραγωγής και πολυτέλεια διαμοιρασμού αρχείων μέσων στην τηλεόραση ή το σύστημα Home Cinema που διαθέτετε - στην άνεση του σαλονιού σας.

 • Σήμα συνιστωσών προοδευτικής σάρωσης για βελτιστοποιημένη ποιότητα εικόνας

  Σήμα συνιστωσών προοδευτικής σάρωσης για βελτιστοποιημένη ποιότητα εικόνας

  Προοδευτική σάρωση διπλασιάζει την κάθετη ανάλυση της εικόνας, με αποτέλεσμα μια σαφώς ευκρινέστερη εικόνα. Αντί πρώτα να αποστέλλεται το πεδίο με τις περιττές γραμμές στην οθόνη και στη συνέχεια το πεδίο με τις άρτιες γραμμές, και τα δύο πεδία εγγράφονται την ίδια στιγμή. Στιγμιαία δημιουργείται μια πλήρης εικόνα με χρήση της μέγιστης ανάλυσης.

 • Το HDMI 1080p αυξάνει την ευκρίνεια για καθαρότερες εικόνες

  Το HDMI 1080p αυξάνει την ευκρίνεια για καθαρότερες εικόνες

  Η κλιμάκωση HDMI 1080p παρέχει πεντακάθαρες εικόνες. Μπορείτε τώρα να απολαύσετε ταινίες τυπικής ανάλυσης σε ανάλυση πραγματικά υψηλής ευκρίνειας με περισσότερες λεπτομέρειες και πιο ζωντανές εικόνες. Η προοδευτική σάρωση (εκφράζεται με "p" στην τιμή "1080p') εξαλείφει τη γραμμική δομή που κυριαρχεί στις τηλεοπτικές οθόνες, εξασφαλίζοντας και με αυτό τον τρόπο ευκρινείς εικόνες. Επιπλέον, το HDMI δημιουργεί ψηφιακή σύνδεση που μπορεί να μεταφέρει μη συμπιεσμένη ψηφιακή εικόνα HD και ψηφιακό πολυκαναλικό ήχο, χωρίς μετατροπή σε αναλογικό, με αποτέλεσμα να παρέχει τέλεια ποιότητα εικόνας και ήχου, χωρίς καθόλου θόρυβο.

 • Η λειτουργία Pause Live TV με ένα άγγιγμα παγώνει άμεσα την εικόνα

  Η λειτουργία Pause Live TV σάς δίνει τον απόλυτο έλεγχο. Μόλις ενεργοποιηθεί η συσκευή εγγραφής, μια ενσωματωμένη μνήμη μεγάλης χωρητικότητας ξεκινά να καταγράφει το πρόγραμμα που παρακολουθείτε δίνοντάς σας τη δυνατότητα προσωρινής διακοπής, επανάληψης αναπαραγωγής ή αποθήκευσης του προγράμματος οποιαδήποτε στιγμή. Εάν χρειάζεστε ένα διάλειμμα, μπορείτε να διακόψετε προσωρινά το ζωντανό πρόγραμμα με το πάτημα ενός κουμπιού και να συνεχίσετε την αναμετάδοση όποτε θέλετε.

 • Το Dual Media πραγματοποιεί εύκολα εγγραφή σε DVD+-R/RW, DVD+R DL

  Τα DVD Recorder της Philips υποστηρίζουν εγγραφή ‘dual media’ - τη δυνατότητα δημιουργίας εγγραφών DVD+R/RW, DVD-R/RW και DVD+R DL. Τώρα μπορείτε να αγοράσετε οποιονδήποτε δίσκο και η συσκευή εγγραφής της Philips θα δημιουργεί πάντα πλήρως συμβατές εγγραφές με δυνατότητα αναπαραγωγής από οποιοδήποτε DVD player.

 • Media Jukebox HDD για αποθήκευση ταινιών, μουσικής και φωτογραφιών

  Δημιουργήστε το δικό σας jukebox ψηφιακών μέσων στο σαλόνι σας. Μεταφέρετε αρχεία MP3, WMA, MPEG2, DivX, DivX Ultra, Xvid, JPEG και HD JPEG γρήγορα και εύκολα στον ενσωματωμένο σκληρό δίσκο της συσκευής εγγραφής - από μονάδες thumb USB, φορητά media player, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές μέχρι ορισμένες συσκευές AV. Αναπαράγετε τις αγαπημένες σας ταινίες, μουσική ή φωτογραφίες στην τηλεόραση ή το σύστημα Home Cinema, όποτε θέλετε. Απεριόριστες επιλογές, ατέλειωτη απόλαυση.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: