Hard Disk/DVD Recorder

  Hard Disk/DVD Recorder

  Δείτε ότι θέλετε όταν θέλετε

  Πραγματοποιήσετε εγγραφές σε σκληρό δίσκο χωρίς να σας απασχολεί ο χώρος αποθήκευσης. Φυλάξτε ό, τι θέλετε σε DVD, σε ποιότητα διαρκείας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Δείτε ότι θέλετε όταν θέλετε

 • Ψηφιακή είσοδος i.LINK για τέλεια ψηφιακά αντίγραφα από βιντεοκάμερα

  Ψηφιακή είσοδος i.LINK για τέλεια ψηφιακά αντίγραφα από βιντεοκάμερα

  Γνωστό και ως IEEE 1394 και FireWire, το i.Link μεταφέρει όλα τα σήματα ήχου και εικόνας ψηφιακά, μέσω ενός μόνο καλωδίου, χωρίς απώλεια ποιότητας ήχου και εικόνας. Με ψηφιακή είσοδο βίντεο i.Link, μπορείτε να αντιγράψετε τα οικιακά σας βίντεο, διατηρώντας την αρχική ποιότητα ψηφιακής εικόνας.

 • Instant Replay για να ξαναζείτε κάθε ζωντανή τηλεοπτική στιγμή με ένα άγγιγμα

  Instant Replay για να ξαναζείτε κάθε ζωντανή τηλεοπτική στιγμή με ένα άγγιγμα

  Με το Instant Replay μπορείτε να ξαναζήσετε μαγικές στιγμές από μια ταινία ή μεγάλα αθλητικά στιγμιότυπα, όποτε θέλετε. Με το πάτημα ενός κουμπιού, ο σκληρός δίσκος αναπαράγει ξανά τα 30 τελευταία δευτερόλεπτα. Για να μετακινηθείτε ακόμα πιο πίσω αρκεί απλά να πατήσετε το κουμπί ξανά.

 • ShowView για γρήγορο και εύκολο προγραμματισμό

  ShowView για γρήγορο και εύκολο προγραμματισμό

  Με το σύστημα ShowView, το μόνο που χρειάζεται για τον προγραμματισμό του video recorder είναι να εισαγάγετε τον αριθμό του ShowView (ένας μοναδικός κωδικός έως εννέα ψηφία, αν και συνήθως είναι μικρότερος) που εμφανίζεται δίπλα σε κάθε τηλεοπτικό πρόγραμμα στους περισσότερους οδηγούς TV.

 • Αρχειοθέτηση υψηλής ταχύτητας από σκληρό δίσκο σε DVD

  Η αρχειοθέτηση υψηλής ταχύτητας σάς επιτρέπει να αντιγράψετε μια εγγραφή από τον σκληρό δίσκο στο DVD σε κλάσμα του αρχικού χρόνου εγγραφής. Εφόσον το πρόγραμμα αποθηκευτεί στον σκληρό δίσκο, μπορείτε να το αντιγράψετε σε DVD+R/RW στη μέγιστη ταχύτητα.

 • Αναπαράγει μουσική από MP3, WMA, JPEG, DivX 3.11/4.x/5.x/6

  Η δυνατότητα αναπαραγωγής πολλών φορμά σάς επιτρέπει την αναπαραγωγή των περισσότερων φορμά για μέγιστη ακουστική και οπτική απόλαυση, συμπεριλαμβανομένων αρχείων τύπου MP3, WMA, JPEG και του δημοφιλούς φορμά ψηφιακών μέσων DivX. Η αναπαραγωγή DivX σας δίνει τη δυνατότητα αναπαραγωγής και διαμοιρασμού συμπιεσμένων αρχείων εικόνας υψηλής ποιότητας σε φορμά DivX, ξεπερνώντας τα όρια του υπολογιστή σας.

 • Το Dual Media πραγματοποιεί εύκολη εγγραφή DVD+R/RW και DVD-R/RW

  Τα DVD Recorder της Philips υποστηρίζουν εγγραφή ‘dual media’ - τη δυνατότητα δηλαδή δημιουργίας εγγραφών σε DVD+R/RW και DVD-R/RW. Τώρα μπορείτε να αγοράσετε οποιονδήποτε δίσκο και η συσκευή εγγραφής της Philips θα δημιουργεί πάντα πλήρως συμβατές εγγραφές με δυνατότητα αναπαραγωγής σε οποιοδήποτε DVD player.

 • Η λειτουργία Pause Live TV με ένα άγγιγμα παγώνει άμεσα την εικόνα

  Η λειτουργία Pause Live TV σάς δίνει τον απόλυτο έλεγχο. Μόλις ενεργοποιηθεί η συσκευή εγγραφής, μια ενσωματωμένη μνήμη μεγάλης χωρητικότητας ξεκινά να καταγράφει το πρόγραμμα που παρακολουθείτε δίνοντάς σας τη δυνατότητα προσωρινής διακοπής, επανάληψης αναπαραγωγής ή αποθήκευσης του προγράμματος οποιαδήποτε στιγμή. Εάν χρειάζεστε ένα διάλειμμα, μπορείτε να διακόψετε προσωρινά το ζωντανό πρόγραμμα με το πάτημα ενός κουμπιού και να συνεχίσετε την αναμετάδοση όποτε θέλετε.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: