Πακέτο μπαταρίας USB

  Πακέτο μπαταρίας USB

  Πολλές φορτίσεις με μία κίνηση

  Ισχύς όπου και όποτε τη χρειαστείτε: οι μπαταρίες σας προσφέρουν αρκετό ρεύμα για περισσότερη από 1 πλήρη φόρτιση. Με καλώδια micro USB και λυχνία κατάστασης. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Πολλές φορτίσεις με μία κίνηση

με τις φορητές εφεδρικές μπαταρίες

 • Κρυφή ενδεικτική λυχνία λειτουργίας για επιβεβαίωση της κατάστασης με μια ματιά

  Διακριτική και μη ενεργοβόρα, η κρυφή λυχνία LED εμφανίζεται με το πάτημα ενός κουμπιού για να μπορείτε να βλέπετε την κατάσταση ισχύος του σετ μπαταριών σας με μια ματιά.

 • Λειτουργεί παντού - ιδανικό για όταν δεν βρίσκεστε κοντά σε πηγή τροφοδοσίας

  Ακόμα και αν δεν βρίσκεστε κοντά σε φορτιστή τοίχου ή αυτοκινήτου, μπορείτε να επαναφορτίσετε την μπαταρία της συσκευής σας με το πρακτικό σετ μπαταριών. Το έξυπνο σετ μπαταριών παρέχει πρώτα τροφοδοσία, ώστε να μπορείτε να αφαιρέσετε το σετ μετά από τη χρήση και να εξακολουθήσει η μπαταρία της συσκευής σας να είναι πλήρως φορτισμένη.

 • Συμπεριλαμβάνεται καλώδιο micro-USB, για σύνδεση και φόρτιση

  Το συμπεριλαμβανόμενο καλώδιο micro-USB σε USB 2.0 προορίζεται για χρήση με κινητά τηλέφωνα, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και άλλες φορητές συσκευές με σύνδεση micro-USB. Μεταφέρετέ το μαζί σας, έχετέ το στο γραφείο σας ή αντικαταστήστε ένα καλώδιο που έχετε χάσει, ώστε να μπορείτε πάντα να συνδεθείτε και να φορτίσετε, όταν χρειάζεται.

 • Φορτίστε τις συσκευές σας όσες φορές θέλετε εν κινήσει

  Αυτή η φορητή πηγή τροφοδοσίας σας προσφέρει αρκετή ενέργεια για περισσότερες από δύο πλήρεις επαναφορτίσεις εν κινήσει. Πάρτε τη μαζί σας όταν ταξιδεύετε για εφεδρική ενέργεια όποτε τη χρειάζεστε.

 • Λειτουργεί με συσκευές USB

  Η μονάδα γενικής χρήσης διαθέτει μια σύνδεση USB για χρήση με τη συσκευή USB σας μέσω του καλωδίου USB της συσκευής, το οποίο διαθέτετε ήδη ή μπορείτε να προμηθευτείτε ξεχωριστά.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: