Θήκη με προστατευτικό από σιλικόνη

  Θήκη με προστατευτικό από σιλικόνη

  Προστασία και αντιολισθητικός σχεδιασμός

  Αυτή η θήκη σιλικόνης διαθέτει προστατευτικό Philips EdgeDefense που βελτιώνει το κράτημα και την προστασία από προσκρούσεις, ενώ προσφέρει πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου της συσκευής με το πάτημα ενός κουμπιού. Το εσωτερικό αντικραδασμικό (ShockStop) σχέδιο βοηθά στην απορρόφηση των κραδασμών. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Προστασία και αντιολισθητικός σχεδιασμός

για καλύτερη προστασία από προσκρούσεις και απορρόφηση κραδασμών

 • Πρόσβαση σε όλα τα πλήκτρα ελέγχου και την υποδοχή σύνδεσης βάσης

  Τα ανοίγματα στη θήκη επιτρέπουν εύκολη πρόσβαση σε όλα τα πλήκτρα ελέγχου και την υποδοχή σύνδεσης βάσης για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας ενώ παράλληλα την προστατεύετε στο εσωτερικό της θήκης.

 • Αντικραδασμική θήκη για σταθερό χειρισμό

  Αυτή η θήκη έχει κατασκευαστεί από θερμοπλαστική πολυουρεθάνη, ελαστομερές υψηλής απόδοσης που προσφέρει σταθερό χειρισμό και απορρόφηση των κραδασμών σε μία μοναδική θήκη.

 • Σιλικόνη για σταθερό χειρισμό και προστασία

  Αυτή η θήκη είναι κατασκευασμένη από μαλακή σιλικόνη για σταθερό χειρισμό της συσκευής σας και προστασία της από φυσιολογική φθορά.

 • Απορροφά τις προσκρούσεις και τους κραδασμούς, για την προστασία των εύθραυστων άκρων

  Το EdgeDefense προστατεύει τα άκρα των συσκευών - δηλαδή, τα σημεία όπου προκύπτουν συχνότερα οι βλάβες. Κατασκευασμένο από ένα ευέλικτο, ενισχυμένο υλικό σε σχήμα σφαίρας, το EdgeDefense αποκρούει τις προσκρούσεις και απορροφά τους κραδασμούς χάρη στον ισχυρό σχεδιασμό του.

 • Η κατασκευή κυψέλης αποκρούει τις δονήσεις και απορροφά τους κραδασμούς

  Η ShockStop προστατεύει τις συσκευές χάρη στην τριπλή διάταξη που απορροφά τους κραδασμούς. Σε αντίθεση με τις συμπαγείς επιφάνειες που αποτελούν αγωγούς των δονήσεων, η χωρισμένη σε τμήματα επιφάνεια της ShockShock τους σταματά.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: