Καλώδιο συγχρονισμού και φόρτισης

  Καλώδιο συγχρονισμού και φόρτισης

  Συνδεθείτε στον υπολογιστή μέσω USB

  Συνδέστε το iPad, το iPhone ή το iPod στον υπολογιστή σας και συγχρονίστε μουσική, εφαρμογές, φωτογραφίες, ενημερώσεις και πολλά ακόμη. Φορτίστε τη συσκευή ενώ είναι συνδεμένη στον υπολογιστή. Λειτουργεί με το φορτιστή USB τοίχου ή αυτοκινήτου που διαθέτετε, ενώ αποτελεί ιδανικό εφεδρικό καλώδιο! Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Καλώδιο συγχρονισμού και φόρτισης

για iPad, iPhone και iPod DLC2404I/10 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Συνδεθείτε στον υπολογιστή μέσω USB

για φόρτιση και συγχρονισμό με το iTunes

 • Τέλειο ανταλλακτικό καλώδιο

  Αυτό το καλώδιο 30 ακίδων με USB 2.0 είναι απαραίτητο για το συγχρονισμό και τη φόρτιση του iPad, iPhone ή iPod. Πάρτε το μαζί σας, φυλάξτε το στο γραφείο σας ή αντικαταστήστε το καλώδιο που χάσατε, για να μπορείτε πάντα να συνδέετε και να φορτίζετε τη συσκευή σας όποτε θέλετε.

 • Το καλώδιο USB φορτίζει μέσω υπολογιστή ή μέσω φορτιστή USB τοίχου ή αυτοκινήτου

  Αυτό το καλώδιο 30 ακίδων με USB 2.0 είναι απαραίτητο για το συγχρονισμό και τη φόρτιση του iPad, iPhone ή iPod. Χρησιμοποιήστε το επίσης για να συνδέσετε οποιαδήποτε επιτοίχιο φορτιστή USB ή φορτιστή αυτοκινήτου στην πρίζα και να φορτίσετε το iPad, iPhone ή iPod.

 • Καλώδιο USB για συγχρονισμό του iPad, iPhone ή iPod με τον υπολογιστή σας

  Αυτό το καλώδιο 30 ακίδων με USB 2.0 συνδέεται στον υπολογιστή σας μέσω USB για συγχρονισμό του iPad, iPhone ή iPod με το iTunes για μεταφορά αρχείων μουσικής, φωτογραφιών, εφαρμογών, ενημερώσεων και πολλών άλλων.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: