Ασύρματο τηλέφωνο

  Ασύρματο τηλέφωνο

  Καλώς ορίσατε στον κόσμο των χρωμάτων

  Η οθόνη με τα πλούσια χρώματα ζωντανεύει το 5 series προσθέτοντας μια νέα διάσταση στις κλήσεις. Το χρώμα δεν διευκολύνει μόνο την πλοήγηση στο μενού εικόνων, αλλά προσθέτει και περισσότερο βάθος στα σχετιζόμενα χαρακτηριστικά.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Καλώς ορίσατε στον κόσμο των χρωμάτων

 • Σχεδόν χωρίς παρεμβολές

  Χάρη στην εξελιγμένη ψηφιακή τεχνολογία, απολαμβάνετε κλήσεις χωρίς διακοπές και παρεμβολές από άλλες συσκευές.

 • Έγχρωμο μενού με εικονίδια

  Όλες οι λειτουργίες είναι ομαδοποιημένες σε διάφορα στοιχεία μενού που συμβολίζονται με ένα έγχρωμο εικονίδιο. Αυτό διευκολύνει την πλοήγηση και τη χρήση του τηλεφώνου.

 • Ανοιχτή συνομιλία - Μιλήστε handsfree

  Η λειτουργία Handsfree χρησιμοποιεί ένα ενσωματωμένο μεγάφωνο που ενισχύει τη φωνή του καλούντα, επιτρέποντάς σας να μιλάτε και να ακούτε χωρίς να κρατάτε το ακουστικό. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν θέλετε να ακούν και άλλοι μια συνομιλία ή αν θέλετε να κρατάτε σημειώσεις.

 • Πολυφωνικοί ήχοι κλήσης για πιο φυσικό και ρεαλιστικό ήχο

  Με τον πολυφωνικό ήχο κλήσης το τηλέφωνο μπορεί να αναπαράγει πολλούς τόνους ταυτόχρονα, έτσι ώστε να είναι εφικτή η πιστή απόδοση της μελωδίας ενώ, κατά την αναπαραγωγή μέσω των ηχείων του τηλεφώνου, αυτοί οι πολυφωνικοί ήχοι κλήσης ακούγονται σαν αληθινή μουσική.

 • Επιλέξιμα wallpaper

  Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Πραγματοποιήστε κύλιση μεταξύ των εικόνων που περιλαμβάνονται στη συσκευή. Επιλέξτε αυτή που σας εκφράζει περισσότερο και εμφανίστε την ως φόντο στην οθόνη.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: