Ασύρματο τηλέφωνο

  Ασύρματο τηλέφωνο

  Η έξυπνη επιλογή

  Η σειρά DECT 5 είναι ειδικά σχεδιασμένη για ανθρώπους που προτιμούν την απόδοση και την ποιότητα. Απλό και κομψό, χωρίς περιττές λειτουργίες, αυτό το τηλέφωνο αποτελεί την έξυπνη επιλογή

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Η έξυπνη επιλογή

 • Αποθήκευση έως 250 ονομάτων-αριθμών στο ευρετήριο

  Δεν χρειάζεται να προσπαθείτε να αποστηθίσετε τους τηλεφωνικούς αριθμούς των φίλων και της οικογένειας. Εκχωρώντας ένα όνομα σε έναν αριθμό, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πραγματοποιήσετε αναζήτηση του ονόματος και ο αριθμός θα εμφανιστεί αυτόματα μαζί με αυτό.

 • Αυτονομία χρόνου αναμονής 300 ωρών

  Μπορείτε να αφήσετε τη συσκευή χειρός μακριά από τη βάση για περισσότερες από 12 ημέρες χωρίς να χρειάζεται να την επαναφορτίσετε. Αυτή η δυνατότητα την καθιστά μια ιδιαίτερα φιλική προς το περιβάλλον συσκευή.

 • Αποθήκευση έως 60 σύντομων μηνυμάτων (SMS)

  Παρακολουθήστε τα μηνύματα που λαμβάνετε. Χάρη στη μεγάλη ενσωματωμένη χωρητικότητα μνήμης, δεν είναι απαραίτητη πλέον η διαγραφή πολύτιμων μηνυμάτων.

 • Λήψη ήχων κλήσης από αποκλειστικούς ιστότοπους

  Αυτή η λειτουργία προσφέρει τη δυνατότητα εξατομίκευσης του τηλεφώνου σας με τη λήψη ήχων κλήσης. Απλά καλέστε τον αποκλειστικό παροχέα υπηρεσιών και επιλέξτε το αγαπημένο σας τραγούδι. Θα σας αποσταλεί ένα SMS, μαζί με τη συνημμένη μελωδία. Μπορείτε να επιλέξετε αυτή τη μελωδία όπως και κάθε άλλο ήχο κλήσης (ανάλογα με τη χώρα και το δίκτυο).

 • Αναγνωρίστε τους φίλους σας από τον ήχο κλήσης

  Αναγνωρίστε ποιος σας καλεί από τον ήχο κλήσης! Τα εικονίδια και οι μελωδίες VIP δηλώνουν σε ποια ομάδα του ευρετηρίου ανήκει ο καλών. Οι καταχωρήσεις του ευρετηρίου μπορούν να διαιρεθούν σε διαφορετικές ομάδες VIP, στις οποίες μπορείτε να αντιστοιχίσετε συγκεκριμένη μελωδία.

 • Αποκλειστική θυρίδα SMS για κάθε μέλος της οικογένειάς σας

  Με μια προσωπική θυρίδα SMS είστε σίγουροι ότι κανένας εκτός από εσάς δεν θα διαβάσει τα μηνύματά σας. Η θυρίδα σας προστατεύεται από ένα κωδικό PIN που ορίζετε εσείς.

 • Οθόνη για αριθμούς, γράμματα, εικονίδια και εικόνες

  Αυτός ο τύπος οθόνης διευκολύνει τη χρήση του τηλεφώνου σας, χάρη στην καλή ποιότητα και την ευκολία ανάγνωσης των χαρακτήρων. Επίσης, προσφέρει περισσότερη ελευθερία επικοινωνίας από το σπίτι σας. Τώρα μπορείτε να συνδυάσετε κείμενο με εικόνες ή αριθμούς, κατά την αποστολή SMS για παράδειγμα.

 • Διευκολύνει την παραγωγή κειμένου

  Η έξυπνη εισαγωγή κειμένου εξοικονομεί χρόνο και κόπο κατά την πληκτρολόγηση ενός κειμένου SMS. Ένα εσωτερικό λογισμικό μαντεύει τη λέξη που θέλετε να γράψετε βάσει των γραμμάτων που έχετε ήδη πληκτρολογήσει με αποτέλεσμα να επιταχύνει σημαντικά τη διαδικασία παραγωγής.

 • Μιλήστε στο τηλέφωνο χωρίς να κρατάτε τη συσκευή χειρός

  Η ανοιχτή συνομιλία handsfree σάς επιτρέπει να συνομιλείτε ενώ τα χέρια σας είναι απασχολημένα με κάτι άλλο, οπουδήποτε και εάν βρίσκεστε. Με το ηχείο και το μικρόφωνο να βρίσκονται μπροστά στη συσκευή χειρός, είναι σαν να βρίσκεστε πρόσωπο με πρόσωπο με το συνομιλητή σας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: