Βάση για iPod/iPhone

  Βάση για iPod/iPhone

  Σύνδεση iPod/iPhone

  Η μικρή βάση σύνδεσης DCK3061 της Philips σχεδιάστηκε έτσι ώστε να σας επιτρέπει να απολαμβάνετε το περιεχόμενο του iPod/iPhone σε συστήματα οικιακού κινηματογράφου και ηχοσυστήματα Philips. Δέχεται και φορτίζει με ασφάλεια το iPod/iPhone.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Συμβατά προϊόντα

Σύνδεση iPod/iPhone

για αναπαραγωγή πολυμέσων από το home cinema

 • Συνδέστε το iPod/iPhone στη θήκη του

  Συνδέστε το iPod/iPhone στη θήκη του

  Η έξυπνα σχεδιασμένη θύρα σύνδεσης σε αυτήν τη βάση είναι συμβατή με οποιοδήποτε iPod ή iPhone, χωρίς ειδικούς προσαρμογείς. Επιπλέον, λειτουργεί ακόμα και όταν χρησιμοποιούνται οι περισσότερες προστατευτικές θήκες. Απλώς συνδέστε το iPod ή το iPhone και είστε έτοιμοι. Τώρα πια μπορείτε να απολαμβάνετε τη μουσική σας χωρίς κόπο.

 • Παράλληλη αναπαραγωγή και φόρτιση του iPod/iPhone

  Παράλληλη αναπαραγωγή και φόρτιση του iPod/iPhone

  Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική MP3 ενώ φορτίζετε το iPhone/iPod! Η βάση σύνδεσης σάς επιτρέπει να συνδέετε τη φορητή συσκευή απευθείας στη σύνδεση συστήματος ψυχαγωγίας ώστε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική με εκπληκτικό ήχο. Επιπλέον, φορτίζει το iPod/iPhone κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής προκειμένου να απολαμβάνετε τη μουσική σας χωρίς να ανησυχείτε μήπως αδειάσει η μπαταρία της φορητής συσκευής σας. Η σύνδεση συστήματος ψυχαγωγίας φορτίζει αυτόματα τη φορητή συσκευή σας ενώ είναι συνδεδεμένη.

 • Αναπαραγάγετε μουσική, βίντεο και φωτογραφίες από το iPod/iPhone σας

  Αναπαραγάγετε μουσική, βίντεο και φωτογραφίες από το iPod/iPhone σας
Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Μόνο για iPod Classic και iPod Touch

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: