Ασύρματος προσαρμογέας Notebook

  Ασύρματος προσαρμογέας Notebook

  Ελευθερία φορητού υπολογιστή και άνεση δικτύου

  Ο ασύρματος προσαρμογέας notebook CPWNA100 συνδέει το φορητό υπολογιστή ή το notebook στο συνδεδεμένο οικιακό σας δίκτυο με ταχύτητα έως 108 Mbps

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ελευθερία φορητού υπολογιστή και άνεση δικτύου

Επεκτείνετε το ασύρματο δίκτυό σας

 • Λογισμικό για να σας βοηθήσει να εγκαταστήσετε τη μονάδα σε 3 λεπτά

  Ο οδηγός εγκατάστασης σάς καθοδηγεί βήμα-βήμα στη διαδικασία και επιτρέπει σε αρχάριους χρήστες υπολογιστή να εγκαταστήσουν εξαιρετικά πολύπλοκο μηχανισμό

 • Σύνδεση σε οποιαδήποτε συσκευή Wi-Fi

  Η πιστοποίηση Wi-Fi διασφαλίζει ότι μπορείτε να επικοινωνείτε με όλα τα άλλα προϊόντα Wi-Fi. Η επιτροπή Wi-Fi αποτελείται από τη Philips, τη Microsoft, την IBM, τη Dell και άλλες εταιρείες και έχει ως στόχο την καθιέρωση βιομηχανικών προτύπων.

 • Προστασία υψηλού επιπέδου

  Ασύρματη ασφάλεια μέσω Wi-Fi. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα WAP, WEP ή Tkip μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεστε για να προστατεύσετε τα ασύρματα δεδομένα σας. Η δυνατότητα WEP διατίθεται σε λειτουργίες κρυπτογράφησης 40 bit (ονομάζονται και 64-bit) ή 108 bit (ονομάζονται και 128-bit). Καθώς η κρυπτογράφηση 108 bit διαθέτει μεγαλύτερο αλγόριθμο που χρειάζεται περισσότερη ώρα για την αποκωδικοποίηση, μπορεί να παρέχει καλύτερη ασφάλεια από τη βασική κρυπτογράφηση 40 bit (64-bit).

 • Ασύρματη επικοινωνία RF βασισμένη στο πρόγραμμα ανοιχτού προτύπου IEEE802.11

  Με το πρότυπο WiFi δεν είναι απαραίτητη η εγκατάσταση καλωδίων ανάμεσα στους υπολογιστές, τα περιφερειακά του υπολογιστή και τον εξοπλισμό ήχου/εικόνας που βρίσκονται σε διαφορετικά δωμάτια.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: