Blu-ray Disc/ DVD player

  Blu-ray Disc/ DVD player

  Εξαιρετική απόδοση και στιλ

  Το κρυστάλλινο βίντεο HD και η αναπαραγωγή σε 3D της συσκευής Blu-ray DVD BDP7600 της Philips σας προσφέρουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία προβολής, από την άνεση του καθιστικού σας. Χάρη στην κορυφαία της απόδοση, αυτή η συσκευή αναπαραγωγής σάς συνδέει με τις αγαπημένες σας διαδικτυακές τοποθεσίες από την οθόνη της τηλεόρασής σας, μέσω του Net TV. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

 • Εξαιρετική απόδοση και στιλ

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Εξαιρετική απόδοση και στιλ

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Εξαιρετική απόδοση και στιλ

 • Net TV για δημοφιλείς ηλεκτρονικές υπηρεσίες στην τηλεόρασή σας

  Απολαύστε μια πλούσια ποικιλία ηλεκτρονικών υπηρεσιών με το Net TV. Απολαύστε ταινίες, φωτογραφίες, ηλεκτρονική ψυχαγωγία και άλλο ηλεκτρονικό περιεχόμενο απευθείας στην τηλεόρασή σας μέσω του Philips Blu-ray Disc player όποτε θέλετε. Απλά συνδέστε το player απευθείας στην τηλεόραση του σπιτιού σας μέσω ενσύρματης ή ασύρματης σύνδεσης και πραγματοποιήστε πλοήγηση και επιλογή αυτού που θέλετε να δείτε στην τηλεόραση μέσω του τηλεχειριστηρίου. Το μενού της Philips σάς παρέχει πρόσβαση σε δημοφιλείς υπηρεσίες του Net TV προσαρμοσμένες στην οθόνη της τηλεόρασή σας.

 • CinemaPerfect HD για καθαρότερη και ευκρινέστερη αναπαραγωγή βίντεο

  CinemaPerfect HD για καθαρότερη και ευκρινέστερη αναπαραγωγή βίντεο

  Το CinemaPerfect HD engine της Philips προσφέρει ένα νέο πρότυπο για την ευκρινή και κρυστάλλινη αναπαραγωγή βίντεο. Αυτή η ευφυής τεχνολογία ελαττώνει το θόρυβο και καθιστά πιο ευκρινείς τις εικόνες, προσφέροντάς σας τις καλύτερες ποιοτικά εικόνες βίντεο που έχετε δει ποτέ. Η μείωση θορύβου στις εικόνες βίντεο και η εκπληκτική προσαρμογή κλίμακας (scaling) λειτουργούν για τη μείωση του θορύβου, που παράγεται όταν το βίντεο συμπιέζεται σε φορμά MPEG. Με βελτιωμένη επεξεργασία χρωμάτων, η τεχνολογία αυτή αποδίδει ευκρινείς, ζωντανές εικόνες στην οθόνη.

 • Αναπαραγωγή δίσκων Blu-ray 3D για εμπειρία Full HD 3D στο σπίτι

  Αναπαραγωγή δίσκων Blu-ray 3D για εμπειρία Full HD 3D στο σπίτι

  Το Full HD 3D προσφέρει την ψευδαίσθηση του βάθους για ενισχυμένη, ρεαλιστική κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι. Οι ξεχωριστές εικόνες για το αριστερό και το δεξί μάτι εγγράφονται σε ποιότητα Full HD 1920 x 1080 και αναπαράγονται εναλλάξ στην οθόνη με υψηλή ταχύτητα. Παρακολουθώντας αυτές τις εικόνες με τα ειδικά γυαλιά που έχουν ρυθμιστεί ώστε να ανοιγοκλείνουν τον αριστερό και το δεξιό φακό σε συγχρονισμό με τις εναλλασσόμενες εικόνες, δημιουργείται η απόλυτη αίσθηση του Full HD 3D.

 • Ενσωματωμένο WiFi-n για ταχύτερη, ευρύτερη ασύρματη απόδοση

  Ενσωματωμένο WiFi-n για ταχύτερη, ευρύτερη ασύρματη απόδοση

  Το WiFi-n, επίσης γνωστό ως IEEE 802.11n, είναι το νέο πρότυπο ασύρματου δικτύου. Περιλαμβάνει πολλές νέες επιλογές για τη βελτίωση της ποιότητας της ασύρματης σύνδεσης, προσφέροντας μεγαλύτερες ταχύτητες και μεγαλύτερο εύρος, σε σχέση με τα προηγούμενα πρότυπα WiFi. Το WiFi-n διαθέτει επίσης αναδρομική συμβατότητα, που καθιστά δυνατή τη μετάδοση και λήψη σήματος από δρομολογητές που λειτουργούν με παλαιότερα πρότυπα WiFi.

 • Σύνδεση σε δίκτυο DLNA για να απολαμβάνετε φωτογραφίες και βίντεο από τον υπολογιστή σας

  Σύνδεση σε δίκτυο DLNA για να απολαμβάνετε φωτογραφίες και βίντεο από τον υπολογιστή σας

  Η σύνδεση σε δίκτυο DLNA προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε προσωπικές φωτογραφίες, μουσική, βίντεο ή ταινίες στον υπολογιστή ή το οικιακό σας δίκτυο. Χρησιμοποιεί τη σύνδεση Ethernet (LAN) με ένα πρωτόκολλο DLNA που εξασφαλίζει ότι πιστοποιημένα προϊόντα βάσει DLNA συνεργάζονται απρόσκοπτα μεταξύ τους. Συνδέοντας το Blu-ray Disc player στο οικιακό σας δίκτυο, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες από όλες τις πιστοποιημένες βάσει DLNA συσκευές σας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον κόσμο της διασκέδασης με το πάτημα ενός κουμπιού, χάρη στο διαισθητικό περιβάλλον χρήστη, που έχει σχεδιαστεί για εύκολη περιήγηση.

 • DivX Plus HD Certified για αναπαραγωγή DivX υψηλής ευκρίνειας

  DivX Plus HD Certified για αναπαραγωγή DivX υψηλής ευκρίνειας

  Το DivX Plus HD στη συσκευή Blu-ray ή/και στη συσκευή DVD προσφέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας DivX, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε βίντεο και ταινίες HD από το Internet απευθείας στην τηλεόραση HD της Philips ή στον υπολογιστή σας. Το DivX Plus HD υποστηρίζει την αναπαραγωγή περιεχομένου DivX Plus (βίντεο H.264 HD με ήχο AAC υψηλής ποιότητας σε ένα κοντέινερ αρχείων MKV), ενώ υποστηρίζει επίσης προηγούμενες εκδόσεις DivX έως και 1080p. DivX Plus HD: για πραγματικά ψηφιακό βίντεο υψηλής ευκρίνειας.

 • Dolby TrueHD και DTS-HD MA για surround ήχο HD 7,1

  Dolby TrueHD και DTS-HD MA για surround ήχο HD 7,1

  Το DTS-HD Master Audio και το Dolby TrueHD παράγουν εκπληκτικό ήχο 7,1 καναλιών από δίσκους Blu-ray. Ο ήχος που αναπαράγεται είναι σχεδόν πανομοιότυπος με τον ήχο του κύριου αντιγράφου του στούντιο για να μπορείτε να ακούτε την ποιότητα που προοριζόταν αρχικά. Το DTS-HD Master Audio και το Dolby TrueHD ολοκληρώνουν την εμπειρία ψυχαγωγίας υψηλής ευκρίνειας.

 • Ήχος surround 7.1 καναλιών για τη βέλτιστη κινηματογραφική εμπειρία

  Ήχος surround 7.1 καναλιών για τη βέλτιστη κινηματογραφική εμπειρία

  Απολαύστε βέλτιστη εμπειρία ήχου για κάθε διαφορετικό τύπο περιεχομένων. Κατά την παρακολούθηση ταινιών μπορείτε να απολαύσετε ήχο Surround 7.1 καναλιών και να βυθιστείτε στη δράση. Κατά την ακρόαση μουσικής, όπου ο ήχος Surround δεν είναι απαραίτητος, το σύστημα δρομολογεί έξυπνα τον ήχο σε στερεοφωνική έξοδο 2.1 καναλιών για βέλτιστη απόδοση. Φυσικά, μπορείτε πάντα να επιλέξετε ανάμεσα στις διαθέσιμες προκαθορισμένες λειτουργίες ήχου στη συσκευή Blu-ray ή/και DVD, από στερεοφωνικό ήχο 7 καναλιών μέχρι τον ήχο Dolby TrueHD και DTS Master Audio 7.1 Surround, για βέλτιστη εμπειρία ήχου HD.

 • Μετατρέψτε το Smartphone σας σε τηλεχειριστήριο για τα προϊόντα AV της Philips

  Μετατρέψτε το Smartphone σας σε τηλεχειριστήριο για τα προϊόντα AV της Philips

  Η εφαρμογή τηλεχειριστηρίου MyRemote της Philips σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το iPhone, το iPod Touch ή το Android smartphone ως τηλεχειριστήριο για τα προϊόντα AV της Philips που είναι συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο. Η εφαρμογή αναγνωρίζει αυτόματα τη συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray*, το σύστημα οικιακού κινηματογράφου ή το ηχοσύστημα Streamium της Philips που είναι συνδεδεμένα στο οικιακό σας δίκτυο Wi-Fi και σας παρέχει στιγμιαίο έλεγχο σε όλες τις συσκευές, από κάθε σημείο του σπιτιού. Επιπλέον, αν έχετε περισσότερα από ένα προϊόντα AV της Philips συνδεδεμένα στο δίκτυο, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να μεταβαίνετε από το ένα στο άλλο και να ελέγχετε το καθένα ξεχωριστά. Η δωρεάν αυτή εφαρμογή αποτελεί αποκλειστική δημιουργία της Philips.

 • Συνδεσιμότητα πληκτρολογίου USB για εύκολη περιήγηση στο Net TV και το internet

  Συνδεσιμότητα πληκτρολογίου USB για εύκολη περιήγηση στο Net TV και το internet
 • USB 2.0 για αναπαραγωγή βίντεο/μουσικής από μονάδα USB flash/σκληρού δίσκου

  Το Universal Serial Bus (Ενιαίος σειριακός δίαυλος) ή USB είναι ένα βιομηχανικό πρότυπο που καθιστά δυνατή την υψηλής ταχύτητας, εύκολη σύνδεση των περιφερειακών συσκευών σε υπολογιστές, καταναλωτικές ηλεκτρικές συσκευές και φορητά προϊόντα. Το USB 2.0 παρέχει καλύτερη και ταχύτερη απόδοση - έως και 40 φορές υψηλότερη ταχύτητα από το USB 1.0 και με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 480 Mbps σε σχέση με τα αρχικά 12 Mbps. Όταν συνδέεται, τα πάντα ρυθμίζονται αυτόματα. Με το USB 2.0, απλώς συνδέστε τις φορητές συσκευές USB ή τις μονάδες σκληρών δίσκων, επιλέξτε την ταινία, τη μουσική ή τη φωτογραφία και ξεκινήστε την αναπαραγωγή.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: