Φορητό CD Player

  Εξαιρετικά λεπτό και πολύ ελαφρύ

  Εξαιρετικά λεπτό και πολύ ελαφρύ αποπνέοντας μια αίσθηση καινοτομίας και κομψότητας, το φορητό CD player AX7201 είναι ένα από τα πιο λεπτά στον κόσμο, με 72 ώρες χρόνο αναπαραγωγής με μπαταρία. Αυτή η συσκευή διαθέτει περίβλημα υψηλής τεχνολογίας από μαγνήσιο για αξεπέραστη ανθεκτικότητα.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Εξαιρετικά λεπτό και πολύ ελαφρύ

 • Ψηφιακή δυναμική ενίσχυση μπάσων για βελτιωμένα μπάσα σε οποιαδήποτε ένταση

  Ψηφιακή δυναμική ενίσχυση μπάσων για βελτιωμένα μπάσα σε οποιαδήποτε ένταση

  Η δυναμική ενίσχυση μπάσων είναι μια έξυπνη λειτουργία μπάσων που εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ενίσχυση των μπάσων σε υψηλή ένταση χωρίς παραμόρφωση του ήχου και σε χαμηλή ένταση χωρίς συμβιβασμούς στις τελικές συχνότητες μπάσων. Τεχνολογικά εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχουν τα επίπεδα έντασης και μπάσων, και εκτελούν ακριβή βαθμονόμηση προκειμένου να αποτρέψουν την παραμόρφωση του ήχου και να παράγουν βελτιωμένο ήχο μπάσων. Η ψηφιακή δυναμική ενίσχυση μπάσων εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση μπάσων, ανεξάρτητα από το εκάστοτε επιλεγμένο επίπεδο έντασης.

 • Magic ESP™ 45 δευτερολέπτων

  Η Ηλεκτρονική προστασία κατά της αναπήδησης είναι μια χρήσιμη λειτουργία που διασφαλίζει μουσική χωρίς αναπηδήσεις, ακόμα και όταν τρέχετε ή μετακινήστε και το CD player τραντάζεται και ταρακουνιέται. Οι συσκευές που διαθέτουν λειτουργία Ηλεκτρονικής προστασίας κατά της αναπήδησης έχουν και ένα έξυπνο ηλεκτρονικό buffer το οποίο προσαρμόζει αυτόματα τόσο το περιεχόμενό του όσο και τις ταχύτητες περιστροφής της κεφαλής του λέιζερ για να διασφαλίσει μουσική ακρόαση χωρίς διακοπές.

 • Αναπαραγωγή δίσκων CD, CD-R και CD-RW

  Η Philips είναι γνωστή για τα προϊόντα της, τα οποία είναι συμβατά με πολλά είδη δίσκων που κυκλοφορούν στην αγορά. Αυτό το ηχοσύστημα σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε μουσική από CD, CD-R και CD-RW. Συσκευή συμβατή με CD-RW σημαίνει ότι το ηχοσύστημα μπορεί να αναπαράγει τόσο εγγράψιμους δίσκους CD-Recordable (CD-R) όσο και επανεγγράψιμους δίσκους CD-Rewritable (CD-RW). Οι δίσκοι CD-R μπορούν να εγγραφούν μόνο μία φορά και να αναπαραχθούν σε οποιοδήποτε CD player, ενώ οι δίσκοι CD-RW μπορούν να εγγραφούν πολλές φορές και να αναπαραχθούν μόνο σε συμβατά CD player.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: