Φορητό CD Player

  Λεπτό και ανθεκτικό στους κραδασμούς

  Τα CD player AX5301αποτελούν την τελευταία τάση στη φορητή μουσική για την πόλη. Ο ανθεκτικός αλλά κομψός σχεδιασμός συναντά τη σταθερή απόδοση σε αυτή τη λεπτή συσκευή που είναι ανθεκτική στους κραδασμούς. Η μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας και το τηλεχειριστήριο που φοριέται ενισχύουν την απόλαυση μουσικής εν κινήσει.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Λεπτό και ανθεκτικό στους κραδασμούς

με τηλεχειριστήριο που φοριέται

 • Ψηφιακή δυναμική ενίσχυση μπάσων για βελτιωμένα μπάσα σε οποιαδήποτε ένταση

  Ψηφιακή δυναμική ενίσχυση μπάσων για βελτιωμένα μπάσα σε οποιαδήποτε ένταση

  Η δυναμική ενίσχυση μπάσων είναι μια έξυπνη λειτουργία μπάσων που εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ενίσχυση των μπάσων σε υψηλή ένταση χωρίς παραμόρφωση του ήχου και σε χαμηλή ένταση χωρίς συμβιβασμούς στις τελικές συχνότητες μπάσων. Τεχνολογικά εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχουν τα επίπεδα έντασης και μπάσων, και εκτελούν ακριβή βαθμονόμηση προκειμένου να αποτρέψουν την παραμόρφωση του ήχου και να παράγουν βελτιωμένο ήχο μπάσων. Η ψηφιακή δυναμική ενίσχυση μπάσων εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση μπάσων, ανεξάρτητα από το εκάστοτε επιλεγμένο επίπεδο έντασης.

 • Magic ESP™ 45 δευτερολέπτων

  Η Ηλεκτρονική προστασία κατά της αναπήδησης είναι μια χρήσιμη λειτουργία που διασφαλίζει μουσική χωρίς αναπηδήσεις, ακόμα και όταν τρέχετε ή μετακινήστε και το CD player τραντάζεται και ταρακουνιέται. Οι συσκευές που διαθέτουν λειτουργία Ηλεκτρονικής προστασίας κατά της αναπήδησης έχουν και ένα έξυπνο ηλεκτρονικό buffer το οποίο προσαρμόζει αυτόματα τόσο το περιεχόμενό του όσο και τις ταχύτητες περιστροφής της κεφαλής του λέιζερ για να διασφαλίσει μουσική ακρόαση χωρίς διακοπές.

 • Αναπαραγωγή δίσκων CD, CD-R και CD-RW

  Η Philips είναι γνωστό ότι κατασκευάζει προϊόντα, τα οποία είναι συμβατά με πολλούς δίσκους που είναι διαθέσιμοι στην αγορά. Το ηχοσύστημα σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε μουσική από CD,CD-R και CD-RW. Ένα μόνο CD μπορεί να αποθηκεύσει έως και 10 ώρες μουσικής. Συσκευή συμβατή με CD-RW σημαίνει ότι το ηχοσύστημα μπορεί να αναπαράγει και εγγράψιμους δίσκους CD-Recordable (CD-R) και επανεγγράψιμους δίσκους CD-Rewritable (CD-RW). Οι δίσκοι CD-R μπορούν να εγγραφούν μόνο μία φορά και να αναπαραχθούν σε οποιοδήποτε CD player, ενώ οι δίσκοι CD-RW μπορούν να εγγραφούν πολλές φορές και να αναπαραχθούν μόνο σε συμβατά CD player.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: