myAmbiance

LED lustre

  myAmbiance

  LED lustre

  Άριστη ποιότητα φωτισμού, υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας

  Λαμπτήρες LED MyAmbiance από τη Philips: η επόμενη γενιά στο φωτισμό. Άμεσο, ρυθμιζόμενο φως, μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και μοναδικά σχέδια. Συνδυάζουμε την πρωτοπορία με τα ποιοτικά προϊόντα, για να σας προσφέρουμε κάτι περισσότερο από φως. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

myAmbiance LED lustre

9 W (40 W), Κανονική λάμπα, Ζεστό λευκό 872790091834200 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Άριστη ποιότητα φωτισμού, υψηλή εξοικονόμηση ενέργειας

Αντικαθιστά οποιονδήποτε λαμπτήρα

 • Εκπληκτικό φως

  Οι λαμπτήρες LED MyAmbiance της Philips παρέχουν εκπληκτικό, ζεστό, λευκό φως. Με αυτόν το λαμπτήρα LED εξοικονόμησης ενέργειας, βλέπετε τα χρώματα όπως πραγματικά είναι.

 • Άμεσο φως, ρυθμιζόμενο με τους περισσότερους ροοστάτες

  Άμεσο φως με το άνοιγμα του διακόπτη, ρυθμιζόμενο με τους περισσότερους ροοστάτες.

 • Εξοικονόμηση ενέργειας: 90%

  Στις μέρες μας υπάρχουν πολλές διαφορετικές τεχνολογίες για την παραγωγή φωτός. Ορισμένες χρειάζονται περισσότερη ενέργεια, ενώ άλλες λιγότερη - κι αυτό το στοιχείο είναι που τις καθιστά περισσότερο ή λιγότερο αποδοτικές. Οι τυπικοί λαμπτήρες μετατρέπουν μόνο το 5% της ενέργειας σε φως, ενώ το 95% αποβάλλεται με τη μορφή θερμότητας. Οι τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας παρέχουν την ίδια ποσότητα φωτός με 90% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, κάτι που μεταφράζεται σε χαμηλότερο ποσοστό χαμένης θερμότητας. Έτσι, εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα.

 • Διάρκεια ζωής έως 25 χρόνια

  Οι σύγχρονοι λαμπτήρες διαθέτουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με τους τυπικούς. Με διάρκεια ζωής 25 χρόνια, ένας λαμπτήρας αντικαθιστά 25 τυπικούς λαμπτήρες. Με τον τρόπο αυτό σας βοηθούν να εξοικονομείτε χρήματα και διαρκούν περισσότερο, χρόνο με το χρόνο. Η διάρκεια ζωής βασίζεται στη μέση χρήση 2,7 ώρες/ημέρα ή 1.000 ώρες/χρόνο. Ο μέσος όρος επηρεάζεται από τη χρήση σε διαφορετικές περιόδους (σκοτεινοί χειμώνες και φωτεινά καλοκαίρια), τις καιρικές συνθήκες (ηλιοφάνεια και βροχερές μουντές ημέρες) και το δωμάτιο όπου χρησιμοποιείται ο λαμπτήρας (σύντομη χρήση στο μπάνιο και μεγαλύτερης διάρκειας χρήση στο καθιστικό).

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: