-

Λευκό ατμοσφαιρικό φως

  -

  Λευκό ατμοσφαιρικό φως

  Φωτίστε κάθε στιγμή!

  Προσθέστε ένα σποτ Philips hue λευκού φωτισμού στο σύστημα Philips hue και δημιουργήστε την ατμόσφαιρα που ταιριάζει απόλυτα με κάθε σας δραστηριότητα στη διάρκεια της ημέρας, επιλέγοντας από ζεστό λευκό έως ψυχρό φως. Συνδέστε το με τη γέφυρα Philips hue και χειριστείτε το όπως σας βολεύει. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Hue Λευκό ατμοσφαιρικό φως

Μόνος λαμπτήρας, GU10, 5, 5 W 8718696599303 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Φωτίστε κάθε στιγμή!

Συντροφεύει κάθε στιγμή της ημέρας σας!

 • Ζεστό λευκό έως ψυχρό, έντονο φως ημέρας

  Ζεστό λευκό έως ψυχρό, έντονο φως ημέρας

  Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για κάθε στιγμή με διάφορα εφέ όμορφου, φυσικού λευκού φωτισμού. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να ρυθμίσετε την απόχρωση του λευκού φωτός, από ψυχρό, δυναμικό φως ημέρας έως χαλαρωτικό ζεστό λευκό φως. Πάρτε τον έλεγχο και δημιουργήστε την ατμόσφαιρα που θέλετε. Ούτε πολύ έντονη ούτε πολύ σκοτεινή. Απλώς η ιδανική.

 • Ξυπνήστε απαλά, όπως με την ανατολή του ήλιου

  Ξυπνήστε απαλά, όπως με την ανατολή του ήλιου

  Βελτιώστε τον ύπνο σας και ξυπνήστε ήρεμα, για να αρχίσετε δυναμικά την ημέρα. Το Philips hue σάς βοηθά να ξυπνήσετε όμορφα. Η σταδιακά αυξανόμενη φωτεινότητα δημιουργεί την αίσθηση ότι ξυπνάτε φυσικά με το φως του ήλιου, αντί για τον απότομο ήχο του ξυπνητηριού.

 • Ετοιμαστείτε για την ημέρα

  Ετοιμαστείτε για την ημέρα

  Παραλείψτε τον πρωινό καφέ και ετοιμαστείτε για την ημέρα με ψυχρό, φωτεινό λευκό φως ημέρας που σας βοηθά να τονώσετε το σώμα και το πνεύμα σας. Ιδανικό για τις στιγμές που χρειάζεστε μια ώθηση ή όταν είστε κουρασμένοι.

 • Απολαύστε το βιβλίο σας

  Απολαύστε το βιβλίο σας

  Απορροφηθείτε στο αγαπημένο σας μυθιστορήματα για ώρες με τη βοήθεια του Philips hue. Προσφέρει το κατάλληλο λευκό φως για ευχάριστη ανάγνωση.

 • Χαλαρώστε με ζεστό λευκό φως

  Χαλαρώστε με ζεστό λευκό φως

  Καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε με μια απαλή λάμψη λευκού φωτός, για να τελειώσει τέλεια η ημέρα. Το χαλαρωτικό λευκό φως θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε το βράδυ και να κοιμηθείτε καλύτερα.

 • Διατηρήστε τη συγκέντρωσή σας

  Διατηρήστε τη συγκέντρωσή σας

  Διατηρήστε τη συγκέντρωσή σας με τέλεια ρυθμισμένο έντονο λευκό φως. Είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνετε τις εργασίες σας γρήγορα και αποτελεσματικά χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας, είτε διαβάζετε για εξετάσεις, δουλεύετε στο σπίτι ή επιλέγετε τι ρούχα θα φορέσετε.

 • Συνδέστε έως 50 λαμπτήρες Philips hue

  Συνδέστε έως 50 λαμπτήρες Philips hue

  Μπορείτε να συνδέσετε έως 50 λαμπτήρες στη γέφυρα Philips hue. Απλώς αρχίστε με κάποιο από τα διαθέσιμα βασικά κιτ ή μία γέφυρα και συνεχίστε να προσθέτετε προϊόντα Philips hue. Έτσι, μπορείτε να ελέγξετε τα φώτα με ένα μόνο άγγιγμα μέσω της πρακτικής εφαρμογής Philips hue για έξυπνες συσκευές iOS και Android. Το Philips hue βασίζεται στο Zigbee, μια αξιόπιστη τεχνολογία χαμηλής ισχύος για τον έλεγχο των φώτων. Στο σύστημα προστίθενται συνεχώς νέες δυνατότητες και βελτιώσεις. Οι ενημερώσεις λογισμικού και υλικολογισμικού γίνονται ασύρματα και απρόσκοπτα, απευθείας στο προϊόν Philips hue.

 • Σχεδιασμένος ώστε να ταιριάζει άψογα με ένα τυπικό σποτ GU-10

  Ο λαμπτήρας GU-10 με λευκό ατμοσφαιρικό φως Philips hue έχει σχεδιαστεί ως ιδανική λύση συμπαγούς λαμπτήρα φθορισμού, ώστε να ταιριάζει απόλυτα με τις υπάρχουσες υποδοχές σποτ φωτισμού. Έτσι, αποτελεί μια έξυπνη και ενεργειακά αποδοτική εναλλακτική για τα παραδοσιακά σποτ αλογόνου.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: