LED

Λαμπτήρας

  LED

  Λαμπτήρας

  Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

  Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς λαμπτήρες χάρη στην πιο πρόσφατη τεχνολογία LED εξοικονόμησης ενέργειας και διαρκούν 10 φορές περισσότερο. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

LED Λαμπτήρας

6W (60 W), E27, Ζεστό λευκό, Χωρίς ροοστάτη 8718696573839 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Εντυπωσιακό αποτέλεσμα είτε λειτουργεί είτε όχι

 • Εξοικονόμηση έως και 80% περισσότερης ενέργειας

  Εξοικονόμηση έως και 80% περισσότερης ενέργειας

  Εξοικονομήστε έως και 80% ενέργεια σε σύγκριση με τον τυπικό σας λαμπτήρα. Κάνετε απόσβεση και εξοικονομείτε χρήματα χρόνο με το χρόνο. Έτσι, θα μειώσετε το ύψος των λογαριασμών ρεύματος και θα ξεκινήσετε την εξοικονόμηση Τώρα.

 • Πραγματικά ζεστό λευκό φως, ίδιο με αυτό μιας παραδοσιακής λάμπας πυρακτώσεως (2700 K)

  Το φως μπορεί να έχει διαφορετικές θερμοκρασίες χρώματος, που υποδεικνύονται σε μονάδες Kelvin (K). Οι λαμπτήρες με χαμηλή τιμή Kelvin παράγουν ένα ζεστό, πιο οικείο φως, ενώ οι λαμπτήρες με υψηλότερη τιμή Kelvin παράγουν ένα ψυχρό, πιο δυναμικό φως.

 • Vintage στυλ, μοντέρνα τεχνολογία LED

  Οι κλασικοί λαμπτήρες LED βασίζονται στην τυπική τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας LED. Η διαφορά έγκειται στον τρόπο με τον οποίο τοποθετούνται τα LED, ο οποίος θυμίζει τη διάταξη των κλασικών λαμπτήρων πυρακτώσεως. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε ρετρό λαμπτήρες κορυφαίας τεχνολογίας.

 • Φωτισμός πολλών κατευθύνσεων

  Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός των φακών διασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή φωτισμού πολλών κατευθύνσεων, παρέχοντας φυσικό, ζεστό, λευκό φως παντού.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: