Λευκό ατμοσφαιρικό φως

  Λευκό ατμοσφαιρικό φως

  Φωτίστε κάθε στιγμή!

  Προσθέστε έναν λαμπτήρα λευκού φωτισμού Philips Hue στο σύστημά σας και εμπλουτίστε το σπίτι σας με τις αποχρώσεις του λευκού φωτός. Με ποικιλία από ζεστό λευκό μέχρι ψυχρό φως ημέρας, αυτός ο λαμπτήρας σάς βοηθά να ξυπνήσετε, να χαλαρώσετε, να διαβάσετε, να συγκεντρωθείτε και να τονωθείτε. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Hue Λευκό ατμοσφαιρικό φως

Μόνος λαμπτήρας, E27, 9, 5 W 8718696548790 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Φωτίστε κάθε στιγμή!

Συντροφεύει κάθε στιγμή της ημέρας σας!

 • Ξυπνήστε και κοιμηθείτε με φυσικό φως

  Ξυπνήστε και κοιμηθείτε με φυσικό φως

  Ο φωτισμός Philips Hue θα σας βοηθήσει να ξυπνήσετε όπως προτιμάτε, για να ξεκινήσετε την ημέρα σας αναζωογονημένοι. Η φωτεινότητα αυξάνεται σταδιακά μιμούμενη την ανατολή του ηλίου και σας βοηθά να ξυπνάτε φυσικά, αντί να ξυπνάτε από το δυνατό ήχο του ξυπνητηριού. Ξεκινήστε την ημέρα σας με το σωστό τρόπο. Το βράδυ, το χαλαρωτικό ζεστό λευκό φως σάς βοηθά να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε και να προετοιμάσετε το σώμα σας για έναν καλό ύπνο.

 • Δημιουργήστε τη δική σας ατμόσφαιρα με ζεστό λευκό έως ψυχρό φως ημέρας

  Δημιουργήστε τη δική σας ατμόσφαιρα με ζεστό λευκό έως ψυχρό φως ημέρας

  Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για κάθε περίσταση και διακοσμήστε το σπίτι σας με ζεστά μέχρι ψυχρά λευκά φώτα. Απολαύστε διαφορετικά στυλ καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, με καθαρό λευκό φως που θυμίζει ανοιξιάτικο αεράκι, το ζεστό λευκό φως του καλοκαιρινού ήλιου ή το ψυχρό μιας χειμωνιάτικης ημέρας.

 • Χαλαρώστε, διαβάστε, συγκεντρωθείτε και αναζωογονηθείτε με διαφορετικά μοτίβα φωτισμού

  Χαλαρώστε, διαβάστε, συγκεντρωθείτε και αναζωογονηθείτε με διαφορετικά μοτίβα φωτισμού

  Το φως επηρεάζει τη διάθεση και τη συμπεριφορά μας. Ο φωτισμός Philips Hue μπορεί να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες σε απολαυστικές στιγμές. Παραλείψτε τον πρωινό καφέ και ετοιμαστείτε για την ημέρα με ψυχρό, λαμπερό λευκό φως ημέρας που ενεργοποιεί το σώμα και το πνεύμα σας. Διατηρήστε τη συγκέντρωσή σας με τέλεια ρυθμισμένο έντονο λευκό φως. Ή καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε με μια απαλή λάμψη λευκού φωτός, για να τελειώσει τέλεια η ημέρα.

 • Έξυπνος έλεγχος στο σπίτι και εκτός σπιτιού

  Έξυπνος έλεγχος στο σπίτι και εκτός σπιτιού

  Με τις εφαρμογές Philips Hue για iOS και Android μπορείτε να ελέγχετε τα φώτα σας από απόσταση, όπου κι αν βρίσκεστε. Ελέγξτε εάν ξεχάσατε να σβήσετε τα φώτα, όταν φύγατε από το σπίτι, και ανάψτε τα αν δουλεύετε μέχρι αργά.

 • Ορίστε χρονοδιακόπτες για δική σας ευκολία

  Ορίστε χρονοδιακόπτες για δική σας ευκολία

  Χάρη στο Philips Hue, μπορείτε να χειριστείτε τα φώτα ακόμη κι αν δεν είστε σπίτι, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία προγραμματισμού της εφαρμογής Philips Hue. Ρυθμίστε τα φώτα ώστε να ανάβουν μια προκαθορισμένη ώρα, για να είναι αναμμένα όταν φτάνετε σπίτι. Μπορείτε ακόμα να ρυθμίσετε τα φώτα στα δωμάτια ώστε να ανάβουν διαφορετικές ώρες. Και φυσικά, μπορείτε να αφήσετε τα φώτα να σβήνουν σταδιακά τη νύχτα, για να μην σκεφτείτε ποτέ ξανά αν αφήσατε κάποιος φως αναμμένο.

 • Αύξηση/μείωση έντασης φωτός χωρίς εγκατάσταση

  Αύξηση/μείωση έντασης φωτός χωρίς εγκατάσταση

  Απολαύστε εγγυημένη ομαλή ρύθμιση φωτισμού με το Philips Hue. Ούτε πολύ έντονο φως, ούτε πολύ χαμηλό, αλλά ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, χωρίς καλώδια, ηλεκτρολόγους ή εγκαταστάσεις

 • Ελέγξτε το φωτισμό όπως θέλετε

  Ελέγξτε το φωτισμό όπως θέλετε

  Συνδέστε τα φώτα Philips Hue με τη γέφυρα και ανακαλύψτε αμέτρητες δυνατότητες. Ελέγξτε τα φώτα από το smartphone ή το tablet σας μέσω της εφαρμογής Philips Hue ή προσθέστε διακόπτες στο σύστημα για να ενεργοποιείτε τα φώτα. Ρυθμίστε χρονόμετρα, ειδοποιήσεις, αφυπνίσεις και πολλά ακόμα, για μια ολοκληρωμένη εμπειρία Philips Hue. Το σύστημα Philips Hue είναι επίσης συμβατό με τα Amazon Alexa, Apple Homekit και Google Home που σάς επιτρέπουν να ελέγχετε τα φώτα με τη φωνή σας.

 • Απαιτείται Philips Hue bridge

  Απαιτείται Philips Hue bridge

  Συνδέστε τα φώτα Philips Hue με τη γέφυρα για να ελέγξετε τα φώτα σας από το smartphone ή το tablet μέσω της εφαρμογής Philips Hue.

 • Λαμπτήρας LED με δυνατότητα ασύρματου ελέγχου

  Λαμπτήρας LED με δυνατότητα ασύρματου ελέγχου

  Αυτός ο λαμπτήρας LED μπορεί να ελεγχθεί ασύρματα, αν τον συνδέσετε με μια Philips Hue bridge για έξυπνο χειρισμό ή έναν ροοστάτη Philips Hue.

 • Δυνατότητα ρύθμισης μόνο με συσκευές συμβατές με Philips Hue

  Το προϊόν αυτό έχει δυνατότητα ρύθμισης μόνο εάν είναι συνδεδεμένο σε Philips Hue bridge ή σε μια συμβατή συσκευή με Philips Hue

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: