Λευκό ατμοσφαιρικό φως

  Λευκό ατμοσφαιρικό φως

  Φωτίστε κάθε στιγμή!

  Ο λευκός ατμοσφαιρικός φωτισμός Philips Hue θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε και να ξυπνήσετε γλυκά. Θα σας προσφέρει ενέργεια και θα σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε, να διαβάσετε και να χαλαρώσετε. Φτιάξτε την κατάλληλη ατμόσφαιρα με μια ποικιλία λευκού φωτισμού, από ψυχρό φως ημέρας μέχρι χαλαρωτικό, ζεστό λευκό φως. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Φωτίστε κάθε στιγμή!

Συντροφεύει κάθε στιγμή της ημέρας σας!

 • Ξυπνήστε και κοιμηθείτε με φυσικό φως

  Ξυπνήστε και κοιμηθείτε με φυσικό φως

  Ο φωτισμός Philips Hue θα σας βοηθήσει να ξυπνήσετε όπως προτιμάτε, για να ξεκινήσετε την ημέρα σας αναζωογονημένοι. Η φωτεινότητα αυξάνεται σταδιακά μιμούμενη την ανατολή του ηλίου και σας βοηθά να ξυπνάτε φυσικά, αντί να ξυπνάτε από το δυνατό ήχο του ξυπνητηριού. Ξεκινήστε την ημέρα σας με το σωστό τρόπο. Το βράδυ, το χαλαρωτικό ζεστό λευκό φως σάς βοηθά να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε και να προετοιμάσετε το σώμα σας για έναν καλό ύπνο.

 • Δημιουργήστε τη δική σας ατμόσφαιρα με ζεστό λευκό έως ψυχρό φως ημέρας

  Δημιουργήστε τη δική σας ατμόσφαιρα με ζεστό λευκό έως ψυχρό φως ημέρας

  Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για κάθε περίσταση και διακοσμήστε το σπίτι σας με ζεστά μέχρι ψυχρά λευκά φώτα. Απολαύστε διαφορετικά στυλ καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, με καθαρό λευκό φως που θυμίζει ανοιξιάτικο αεράκι, το ζεστό λευκό φως του καλοκαιρινού ήλιου ή το ψυχρό μιας χειμωνιάτικης ημέρας.

 • Χαλαρώστε, διαβάστε, συγκεντρωθείτε και αναζωογονηθείτε με διαφορετικά μοτίβα φωτισμού

  Χαλαρώστε, διαβάστε, συγκεντρωθείτε και αναζωογονηθείτε με διαφορετικά μοτίβα φωτισμού

  Το φως επηρεάζει τη διάθεση και τη συμπεριφορά μας. Ο φωτισμός Philips Hue μπορεί να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες σε απολαυστικές στιγμές. Παραλείψτε τον πρωινό καφέ και ετοιμαστείτε για την ημέρα με ψυχρό, λαμπερό λευκό φως ημέρας που ενεργοποιεί το σώμα και το πνεύμα σας. Διατηρήστε τη συγκέντρωσή σας με τέλεια ρυθμισμένο έντονο λευκό φως. Ή καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε με μια απαλή λάμψη λευκού φωτός, για να τελειώσει τέλεια η ημέρα.

 • Χαλάρωση

  Χαλάρωση

  Καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε με μια απαλή λάμψη λευκού φωτός, για να τελειώσει τέλεια η ημέρα. Το χαλαρωτικό λευκό φως θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε το βράδυ και να κοιμηθείτε καλύτερα

 • Διαβάστε

  Διαβάστε

  Απορροφηθείτε στο αγαπημένο σας βιβλίο για ώρες με τη βοήθεια του Philips Hue. Σας προσφέρει το σωστό λευκό φως για τέλεια ανάγνωση

 • Συγκεντρωθείτε

  Συγκεντρωθείτε

  Διατηρήστε τη συγκέντρωσή σας με τέλεια ρυθμισμένο έντονο λευκό φως. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε τις εργασίες σας γρήγορα και αποτελεσματικά χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας, είτε διαβάζετε για εξετάσεις είτε δουλεύετε στο σπίτι ή επιλέγετε τι ρούχα θα φορέσετε

 • Αναζωογονηθείτε

  Αναζωογονηθείτε

  Παραλείψτε τον πρωινό καφέ και ετοιμαστείτε για την ημέρα με ψυχρό, φωτεινό λευκό φως ημέρας που σας βοηθά να τονώσετε το σώμα και το πνεύμα σας. Ιδανικό για τις στιγμές που χρειάζεστε μια ώθηση ή όταν είστε κουρασμένοι.

 • Έξυπνος έλεγχος στο σπίτι και εκτός σπιτιού

  Έξυπνος έλεγχος στο σπίτι και εκτός σπιτιού

  Με τις εφαρμογές Philips Hue για iOS και Android μπορείτε να ελέγχετε τα φώτα σας από απόσταση, όπου κι αν βρίσκεστε. Ελέγξτε εάν ξεχάσατε να σβήσετε τα φώτα, όταν φύγατε από το σπίτι, και ανάψτε τα αν δουλεύετε μέχρι αργά.

 • Αύξηση/μείωση έντασης φωτός χωρίς εγκατάσταση

  Αύξηση/μείωση έντασης φωτός χωρίς εγκατάσταση

  Απολαύστε εγγυημένη ομαλή ρύθμιση φωτισμού με το Philips Hue. Ούτε πολύ έντονο φως, ούτε πολύ χαμηλό, αλλά ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, χωρίς καλώδια, ηλεκτρολόγους ή εγκαταστάσεις

 • Ελέγξτε το φωτισμό όπως θέλετε

  Ελέγξτε το φωτισμό όπως θέλετε

  Συνδέστε τα φώτα Philips Hue με τη γέφυρα και ανακαλύψτε αμέτρητες δυνατότητες. Ελέγξτε τα φώτα από το smartphone ή το tablet σας μέσω της εφαρμογής Philips Hue ή προσθέστε διακόπτες στο σύστημα για να ενεργοποιείτε τα φώτα. Ρυθμίστε χρονόμετρα, ειδοποιήσεις, αφυπνίσεις και πολλά ακόμα, για μια ολοκληρωμένη εμπειρία Philips Hue. Το σύστημα Philips Hue είναι επίσης συμβατό με τα Amazon Alexa, Apple Homekit και Google Home που σάς επιτρέπουν να ελέγχετε τα φώτα με τη φωνή σας.

 • Περιλαμβάνεται ροοστάτης Hue

  Περιλαμβάνεται ροοστάτης Hue

  Ελέγξτε τα φώτα Philips Hue χωρίς smartphone ή tablet. Με τον ενσωματωμένο διακόπτη ασύρματου χειρισμού, μπορείτε να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τα φώτα, να διαλέξετε μία από τις 4 προκαθορισμένες ρυθμίσεις και να ρυθμίσετε την ένταση του φωτός, όπως την επιθυμείτε.

 • Ορίστε χρονοδιακόπτες για δική σας ευκολία

  Ορίστε χρονοδιακόπτες για δική σας ευκολία

  Χάρη στο Philips Hue, μπορείτε να χειριστείτε τα φώτα ακόμη κι αν δεν είστε σπίτι, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία προγραμματισμού της εφαρμογής Philips Hue. Ρυθμίστε τα φώτα ώστε να ανάβουν μια προκαθορισμένη ώρα, για να είναι αναμμένα όταν φτάνετε σπίτι. Μπορείτε ακόμα να ρυθμίσετε τα φώτα στα δωμάτια ώστε να ανάβουν διαφορετικές ώρες. Και φυσικά, μπορείτε να αφήσετε τα φώτα να σβήνουν σταδιακά τη νύχτα, για να μην σκεφτείτε ποτέ ξανά αν αφήσατε κάποιος φως αναμμένο.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: