myVision

Κερί LED

  myVision

  Κερί LED

  Εξοικονόμηση ενέργειας χωρίς συμβιβασμούς

  Η επόμενη γενιά στην εξοικονόμηση ενέργειας: λαμπτήρες LED MyVision από τη Philips. Η υψηλότερη εξοικονόμηση ενέργειας, στιγμιαίο φως εξαιρετικά μακράς διαρκείας και απεριόριστη δυνατότητα ενεργοποίησης/απενεργοποίησης. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

myVision Κερί LED

3 W (15 W), Μικρή λάμπα, Ζεστό λευκό 871829111644800 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Εξοικονόμηση ενέργειας χωρίς συμβιβασμούς

Αντικαθιστά οποιονδήποτε λαμπτήρα εξοικονόμησης ενέργειας

 • Εξοικονόμηση ενέργειας 80% έως 90%

  Στις μέρες μας υπάρχουν πολλές διαφορετικές τεχνολογίες για την παραγωγή φωτός. Ορισμένες χρειάζονται περισσότερη ενέργεια, ενώ άλλες λιγότερη - κι αυτό το στοιχείο είναι που τις καθιστά περισσότερο ή λιγότερο αποδοτικές. Οι τυπικοί λαμπτήρες μετατρέπουν μόνο το 5% της ενέργειας σε φως, ενώ το 95% αποβάλλεται με τη μορφή θερμότητας. Οι τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας παρέχουν την ίδια ποσότητα φωτός με 80% έως 90% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, κάτι που μεταφράζεται σε χαμηλότερο ποσοστό χαμένης θερμότητας. Έτσι, εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα.

 • Άμεσο φως με το άνοιγμα του διακόπτη

  Απλώς με το άνοιγμα του διακόπτη το δωμάτιο γεμίζει φως. Δεν υπάρχει αργή εκκίνηση, δεν υπάρχει αναμονή, αλλά μόνο άμεσο φως.

 • Διάρκεια ζωής έως 25 χρόνια

  Οι σύγχρονοι λαμπτήρες διαθέτουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με τους τυπικούς. Με διάρκεια ζωής 25 χρόνια, ένας λαμπτήρας αντικαθιστά 25 τυπικούς λαμπτήρες. Με τον τρόπο αυτό σας βοηθούν να εξοικονομείτε χρήματα και διαρκούν περισσότερο, χρόνο με το χρόνο. Η διάρκεια ζωής βασίζεται στη μέση χρήση 2,7 ώρες/ημέρα ή 1.000 ώρες/χρόνο. Ο μέσος όρος επηρεάζεται από τη χρήση σε διαφορετικές περιόδους (σκοτεινοί χειμώνες και φωτεινά καλοκαίρια), τις καιρικές συνθήκες (ηλιοφάνεια και βροχερές μουντές ημέρες) και το δωμάτιο όπου χρησιμοποιείται ο λαμπτήρας (σύντομη χρήση στο μπάνιο και μεγαλύτερης διάρκειας χρήση στο καθιστικό).

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: