1
Επιλέξτε φωτιστικό

Βύσμα

  Δημιουργήστε το κατάλληλο φως για κάθε στιγμή

  Λαμπερό λευκό φως για ανάγνωση. Μια πιο ζεστή απόχρωση για να παίζετε παιχνίδια με τα παιδιά σας. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε τα φωτιστικά σας για να φέρετε το LivingAmbiance στο σπίτι σας. Απλώς προσθέστε αυτό το βύσμα και θα λειτουργούν με άλλα προϊόντα LivingAmbiance.

  Δυστυχώς αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

 • Δημιουργήστε το κατάλληλο φως για κάθε στιγμή

  Play Pause

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Δημιουργήστε το κατάλληλο φως για κάθε στιγμή

 • Ρυθμίστε κάθε φως ξεχωριστά ή με οποιονδήποτε συνδυασμό

  Ρυθμίστε κάθε φως ξεχωριστά ή με οποιονδήποτε συνδυασμό

  Όταν είναι συνδεδεμένο με άλλα προϊόντα LivingAmbiance της Philips, μπορείτε να αλλάξετε χρώμα και να ρυθμίσετε την ένταση των φωτιστικών έγχρωμου ή λευκού φωτός.

 • Χειριστείτε αυτό και άλλα φωτιστικά προϊόντα SmartLink με ένα μόνο τηλεχειριστήριο

  Χειριστείτε αυτό και άλλα φωτιστικά προϊόντα SmartLink με ένα μόνο τηλεχειριστήριο

  Όλα τα προϊόντα LivingAmbiance μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα μέσω του ίδιου έξυπνου τηλεχειριστηρίου, με το οποίο μπορείτε να αυξομειώνετε την ένταση ή να αλλάζετε το χρώμα στα φώτα σας – μεμονωμένα ή συνδυαστικά – σε οποιονδήποτε συνδυασμό θέλετε. Μπορείτε να μάθετε ποια προϊόντα μπορούν να λειτουργήσουν ταυτόχρονα, από τη συσκευσία του προϊόντος. Αν υπάρχει το λογότυπο SmartLink, αυτό σημαίνει ότι το προϊόν μπορεί να λειτουργήσει σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα SmartLink.

 • Συνδέστε οποιοδήποτε φωτιστικό λευκού φωτός σε ένα τηλεχειριστήριο LivingAmbiance

  Συνδέστε το βύσμα ελέγχου φωτιστικών LivingWhites μεταξύ του φωτιστικού και της πρίζας, και το φωτιστικό σας θα μπορεί να λειτουργεί μαζί με άλλα προϊόντα LivingAmbiance. Αυτό σας επιτρέπει να ρυθμίζετε ένα φωτιστικό που έχετε ήδη στο σπίτι σας με ένα τηλεχειριστήριο LivingAmbiance και να το συνδέετε με άλλα προϊόντα LivingAmbiance. Μπορείτε πλέον να κάνετε το φωτιστικό σας μέρος του σκηνικού! Προσοχή: το φωτιστικό που συνδέετε στο βύσμα LivingWhites δεν θα πρέπει να έχει ροοστάτη αφής.

 • Ρυθμίστε την ένταση του φωτιστικού λευκού φωτός σας με το τηλεχειριστήριο

  Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του φωτιστικού σας με ένα τηλεχειριστήριο LivingAmbiance. Βεβαιωθείτε ότι ο λαμπτήρας του φωτιστικού έχει δυνατότητα ρύθμισης έντασης.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: