Τηλεχειριστήριο

  Τηλεχειριστήριο

  Δημιουργήστε το κατάλληλο φως για κάθε στιγμή

  Μπορείτε να χειρίζεστε ταυτόχρονα όλα τα προϊόντα LivingAmbiance μέσω αυτού του έξυπνου τηλεχειριστηρίου. Δημιουργήστε την ατμόσφαιρα που θέλετε αυξομειώνοντας την ένταση του φωτισμού ή αλλάζοντας χρώμα στα φώτα σας - μεμονωμένα ή σε όλα μαζί. Στη συνέχεια, αποθηκεύστε με ένα μόνο πάτημα την αγαπημένη σας ρύθμιση φωτισμού.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Δημιουργήστε το κατάλληλο φως για κάθε στιγμή

Ένα τηλεχειριστήριο για όλα τα φώτα

 • Δημιουργήστε και αποθηκεύστε 3 αγαπημένα σκηνικά φωτισμού

  Δημιουργήστε και αποθηκεύστε 3 αγαπημένα σκηνικά φωτισμού

  Ρυθμίστε το φωτιστικό (ή ένα συνδυασμό φωτιστικών) όπως εσείς θέλετε. Επιλέξτε τα αγαπημένα σας χρώματα και ρυθμίστε την ένταση και τα επίπεδα κορεσμού. Στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα κάποιο κουμπί σκηνής για να αποθηκεύσετε την επιλογή σας.

 • Χειριστείτε όλα τα φώτα LivingAmbiance με ένα τηλεχειριστήριο

  Όλα τα προϊόντα LivingAmbiance μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα μέσω του ίδιου έξυπνου τηλεχειριστηρίου, με το οποίο μπορείτε να αυξομειώνετε την ένταση ή να αλλάζετε το χρώμα στα φώτα σας – μεμονωμένα ή συνδυαστικά – σε οποιονδήποτε συνδυασμό θέλετε. Μπορείτε να μάθετε ποια προϊόντα μπορούν να λειτουργήσουν ταυτόχρονα, από τη συσκευσία του προϊόντος. Αν υπάρχει το λογότυπο SmartLink, αυτό σημαίνει ότι το προϊόν μπορεί να λειτουργήσει σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα SmartLink.

 • Ρυθμίστε κάθε φως ξεχωριστά ή με οποιονδήποτε συνδυασμό

  Για όλα τα φωτιστικά που είναι συνδεδεμένα με το τηλεχειριστήριο, μπορείτε να αλλάξετε χρώμα και να ρυθμίσετε ή να προσαρμόσετε την ένταση του έγχρωμου ή του λευκού φωτός τους. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε όλα μαζί ή μεμονωμένα.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: