Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση Smart LED

  Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση Smart LED

  Η ψυχαγωγία σε άλλο επίπεδο

  Η ασυναγώνιστη απόδοση βρίσκεται στις λεπτομέρειες: Η υψηλής απόδοσης σειρά 8000 της Philips καλύπτει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, ενσωματώνοντας πλήρως τις κορυφαίες τεχνολογίες σε μια κομψή συσκευή: την τηλεόρασή σας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

8000 series Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση Smart LED

140 εκ. (55"), Τεχνολογία 3D Max, DVB-T/T2/C/S/S2 55PFL8008S/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Η ψυχαγωγία σε άλλο επίπεδο

Μια εξαιρετικά λεπτή LED κορυφαίας τεχνολογίας με Ambilight

 • Τεχνολογία Perfect Motion Rate (PMR) 1400 Hz, για εκπληκτική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Τεχνολογία Perfect Motion Rate (PMR) 1400 Hz, για εκπληκτική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Για κίνηση εικόνων που φαίνεται ακριβής, ομαλή και απόλυτα φυσική, η Philips δημιούργησε την τεχνολογία PMR — το πρότυπό μας για να μετράμε την ευκρίνεια των κινούμενων εικόνων. Η τεχνολογία Perfect Motion Rate είναι το αποτέλεσμα συνδυασμού της μοναδικής επεξεργασίας βίντεο, του αριθμού καρέ ανά δευτερόλεπτο και του ρυθμού ανανέωσης για κάθε καρέ, της τελειοποίησης των δυνατοτήτων μείωσης φωτεινότητας και της τεχνολογίας οπίσθιου φωτισμού. Ο υψηλότερος αριθμός PMR έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερη αντίθεση και καλύτερη ευκρίνεια κινούμενων εικόνων, ώστε να απολαμβάνετε ολοζώντανες εικόνες.

 • 3D Max - μια πανίσχυρη εμπειρία 3D σε ανάλυση Full HD

  3D Max - μια πανίσχυρη εμπειρία 3D σε ανάλυση Full HD

  Τεχνολογία Active 3D και οθόνες υψηλής ταχύτητας για απίστευτο βάθος απεικόνισης, αντίθεση και ρεαλισμό και μια ασυναγώνιστη εμπειρία προβολής 3D. Με την προσαρμογή βάθους 3D, μπορείτε να επιλέγετε εύκολα το επίπεδο του εφέ 3D που θέλετε. Μετατρέψτε περιεχόμενο 2D σε ζωντανό και άψογο 3D. Η απόλυτη εμπειρία 3D.

 • Το Ambilight XL 3 πλευρών εντείνει την εμπειρία προβολής

  Το Ambilight XL 3 πλευρών εντείνει την εμπειρία προβολής

  Αυτή η κατοχυρωμένη τεχνολογία της Philips μεγεθύνει ακόμη περισσότερο την οθόνη -και εντείνει την εμπειρία προβολής- προβάλλοντας μια επιπλέον πλατιά λάμψη φωτός από τις τρεις πλευρές της οθόνης της τηλεόρασης στον τοίχο. Το χρώμα προσαρμόζεται αυτόματα, έτσι ώστε να ταιριάζει με την εικόνα της τηλεόρασης. Χάρη στη λειτουργία προσαρμογής, η απόχρωση του φωτισμού εναρμονίζεται τέλεια με την εικόνα της τηλεόρασης, ανεξάρτητα από το χρώμα του τοίχου. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε την εμπειρία σας με διάφορες ρυθμίσεις ανάλογα με τις δικές σας προτιμήσεις προβολής.

 • Ενσωματωμένο Wi-Fi για εύκολη σύνδεση με όλο το διαδικτυακό κόσμο

  Ενσωματωμένο Wi-Fi για εύκολη σύνδεση με όλο το διαδικτυακό κόσμο

  Με το ενσωματωμένο Wi-Fi στη Philips Smart TV, μπορείτε να συνδέεστε εύκολα και γρήγορα στο οικιακό σας δίκτυο και να ανοίγετε ή να μοιράζεστε ασύρματα έναν κόσμο περιεχομένου στο σπίτι σας.

 • Smart TV: ένας κόσμος online ψυχαγωγίας

  Smart TV: ένας κόσμος online ψυχαγωγίας

  Ξεφύγετε από τα όρια της παραδοσιακής τηλεόρασης και εξερευνήστε τις απεριόριστες δυνατότητες που σας προσφέρονται. Νοικιάστε και μεταδώστε ταινίες, βίντεο, παιχνίδια και πολλά άλλα, απευθείας στην τηλεόρασή σας από διαδικτυακά βιντεοκλάμπ. Παρακολουθήστε catch-up TV από τα αγαπημένα σας κανάλια και απολαύστε μια πλούσια γκάμα διαδικτυακών εφαρμογών με τη Smart TV. Συνδεθείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας μέσω Skype™ ή μέσω κοινωνικών δικτύων. Ή... απλώς σερφάρετε στο Internet!

 • Τηλεχειριστήριο με πληκτρολόγιο μαζί με δείκτη, για να έχετε περισσότερο έλεγχο από ποτέ

  Τηλεχειριστήριο με πληκτρολόγιο μαζί με δείκτη, για να έχετε περισσότερο έλεγχο από ποτέ

  Το πανέξυπνό μας τηλεχειριστήριο διαθέτει όλα τα συνηθισμένα χαρακτηριστικά, όπως πλήκτρα δρομέα, κουμπιά ελέγχου έντασης του ήχου και κουμπιά συντομεύσεων. Για κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο OK και η πλοήγηση γίνεται παιχνιδάκι. Ο δείκτης λειτουργεί ως ποντίκι και σας επιτρέπει να δείχνετε, να κάνετε κλικ και να περιηγείστε εύκολα στην οθόνη. Αναποδογυρίστε το τηλεχειριστήριο και στην άλλη πλευρά του θα βρείτε ένα πλήρες πληκτρολόγιο για εύκολη εισαγωγή κειμένου! Και το καλύτερο από όλα; Το τηλεχειριστήριο διαθέτει γυροσκοπικούς αισθητήρες ώστε να ξεχωρίζει το πάνω από το κάτω - αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πληκτρολογείτε χωρίς να ανησυχείτε μήπως αλλάξετε κατά λάθος κανάλι.

 • Wi-Fi Miracast™: αντανάκλαση του περιεχομένου των συσκευών σας στην τηλεόραση

  Wi-Fi Miracast™: αντανάκλαση του περιεχομένου των συσκευών σας στην τηλεόραση

  Παρακολουθήστε ό, τι θέλετε, όπου και όποτε θέλετε. Δείτε το περιεχόμενο των συσκευών σας σε αντανάκλαση από τη μεγάλη οθόνη. Μοιραστείτε φωτογραφίες από το smartphone, την οθόνη του φορητού σας υπολογιστή και άλλες συσκευές. Η σύνδεση γίνεται πανεύκολα, ενώ η τεχνολογία είναι συμβατή με πολλές συσκευές.

 • Perfect Pixel HD: το βραβευμένο μας σύστημα ποιότητας εικόνας

  Οι πλέον προηγμένες εικόνες χωρίς τρεμόπαιγμα, με απαράμιλλη ευκρίνεια και καθαρότητα. Κάθε pixel της εικόνας ενισχύεται ώστε να ταιριάζει καλύτερα με τα pixel που το περιβάλλουν. Το αποτέλεσμα είναι ένας μοναδικός συνδυασμός ευκρίνειας, φυσικής λεπτομέρειας, ζωντανών χρωμάτων, εκπληκτικής αντίθεσης και ομαλής φυσικής κίνησης.

 • Ενσωματωμένη κάμερα για εύκολες βιντεοκλήσεις μέσω Skype™ στην τηλεόρασή σας

  Δώστε μια νέα διάσταση στις κλήσεις σας και μοιραστείτε εμπειρίες με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας, όπου κι αν βρίσκονται. Πραγματοποιήστε κλήσεις ήχου και βιντεοκλήσεις στην τηλεόρασή σας με το Skype™ από το σαλόνι σας με την ενσωματωμένη κάμερα στην τηλεόρασή σας. Απολαύστε εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου, από την άνεση του καναπέ σας.

 • Εφαρμογή MyRemote: ελέγξτε την τηλεόρασή σας με το τηλέφωνο ή το tablet

  Ελέγξτε την τηλεόρασή σας και εγγράψτε εν κινήσει τα προγράμματα που επιθυμείτε χωρίς τηλεχειριστήριο, με μια εύκολη εφαρμογή. Μετατρέψτε το tablet ή το smartphone σε τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης με όλες τις επιλογές του αρχικού σας τηλεχειριστηρίου και ακόμη περισσότερες, όπως την εισαγωγή κειμένου. Η λειτουργία SimplyShare μεταδίδει περιεχόμενο στην τηλεόρασή σας. Προωθήστε ψηφιακές τηλεοπτικές εκπομπές στις συσκευές σας με τη λειτουργία Wi-Fi Smart Screen. Παραμείνετε ενημερωμένοι, εγγράφοντας τα αγαπημένα σας προγράμματα εν κινήσει με την εφαρμογή MyRemote - περιηγηθείτε στο περιεχόμενο του οδηγού για να επιλέξετε τις εκπομπές που θα εγγράψετε και δείτε τις αργότερα. Σε μια έξυπνη τηλεόραση όπως η Smart TV, αξίζει μια πραγματικά έξυπνη εφαρμογή.

 • Το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι είναι σημάδι δεξιοτεχνίας

  Μια καλή σχεδίαση σημαίνει πολλά. Πάρτε για παράδειγμα το μπροστινό ταμπλό αυτής της τηλεόρασης, που είναι φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι με γυαλιστερό φινίρισμα υψηλής ποιότητας σε μαύρο χρώμα. Ή θαυμάστε το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο, που έχει σχεδιαστεί για να της προσδίδει κομψότητα. Όλα αυτά λένε πολλά για τις υψηλές επιδόσεις και την ακρίβεια που σας προσφέρει αυτή η τηλεόραση - και μέσα και έξω.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Eco Passport - μια επισκόπηση των περιβαλλοντικών προδιαγραφών των προϊόντων μας

Η Philips νοιάζεται για το περιβάλλον και την κοινωνία, και υποστηρίζει ενεργά την οικολογική σχεδίαση των προϊόντων.

 • Η εφαρμογή MyRemote και οι σχετικές λειτουργίες διαφέρουν ανά μοντέλο τηλεόρασης και χώρα, καθώς επίσης και ανά μοντέλο έξυπνης συσκευής και λειτουργικό σύστημα. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση: www.philips.com/TV.
 • Η συμβατότητα εξαρτάται από την πιστοποίηση Wi-Fi Miracast των συσκευών με Android 4.2 ή μεταγενέστερη έκδοση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση της συσκευής σας.
 • Για την εφαρμογή smart TV, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.philips.com/TV για να ανακαλύψετε τις υπηρεσίες που παρέχονται στη χώρα σας.
 • Εγγραφή USB μόνο για ψηφιακά κανάλια. Η δυνατότητα εγγραφής ενδέχεται να περιορίζεται από προστασία κατά της αντιγραφής προγραμμάτων (CI+). Ενδέχεται να ισχύουν περιορισμοί ανάλογα με τη χώρα και το κανάλι.
 • Οι γονείς πρέπει να παρακολουθούν τα παιδιά τους ενώ βλέπουν τηλεόραση σε λειτουργία 3D, και να βεβαιώνονται ότι δεν παρουσιάζουν καμία από τις παραπάνω ενοχλήσεις. Η παρακολούθηση 3D δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 6 ετών, καθώς το οπτικό τους σύστημα δεν είναι πλήρως ανεπτυγμένο.
 • Η τηλεόραση υποστηρίζει τη λήψη DVB για 'ελεύθερες' μεταδόσεις. Ενδέχεται να μην υποστηρίζονται συγκεκριμένοι πάροχοι DVB. Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα στην ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις της τοποθεσίας web υποστήριξης της Philips. Για ορισμένους παρόχους, απαιτείται Περιορισμένη πρόσβαση και εγγραφή. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • Κατανάλωση ενέργειας σε kWh ανά έτος, με βάση την κατανάλωση ισχύος της τηλεόρασης με 4ωρη λειτουργία ανά ημέρα επί 365 ημέρες. Η πραγματική κατανάλωση ενέργειας εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης της τηλεόρασης.
 • Η διαθεσιμότητα του EPG και η κάλυψη των προγραμμάτων (έως και 8 ημερών) εξαρτάται από τη χώρα και τον πάροχο.
 • Απαιτείται για αναβάθμιση λογισμικού για την HbbTV, τον πελάτη και διακομιστή MultiRoom, το Netflix και την εφαρμογή MyRemote.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: