Λεπτή τηλεόραση LED Full HD με Android™

  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pfk6560_12/55pfk6560_12_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  Λεπτή τηλεόραση LED Full HD με Android™

  Λεπτή τηλεόραση LED Full HD με Android

  Η τηλεόραση FHD της σειράς 6500 έχει υπέροχη εμφάνιση και τη δύναμη του Android. Το σύστημα Perfect Pixel HD προσφέρει υπέροχες εικόνες, ενώ το Ambilight, η μοντέρνα σχεδίαση και τα αυθεντικά υλικά απογειώνουν την εμπειρία προβολής. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

6500 series Λεπτή τηλεόραση LED Full HD με Android™

139 εκ. (55"), Τηλεόραση LED Full HD, Διπύρηνος 8 GB με δυνατότητα επέκτασης, DVB-T/C/S/S2 55PFK6560/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Λεπτή τηλεόραση LED Full HD με Android

Με Ambilight 3 πλευρών

 • Το Ambilight αλλάζει για πάντα τον τρόπο που βλέπετε τηλεόραση

  Το σπίτι σας είναι το καταφύγιό σας. Γιατί να μην επιλέξετε και μια τηλεόραση που αποπνέει την ίδια ζεστασιά; Η μοναδική τεχνολογία Ambilight της Philips κάνει την οθόνη να φαίνεται πιο πλατιά και σας προσφέρει μια καθηλωτική οπτική εμπειρία, καθώς εκπέμπει μια λάμψη φωτός που απλώνεται όμορφα από τις τρεις πλευρές της οθόνης προς τον τοίχο. Εικόνες γεμάτες χρώμα, ζωντάνια και συναίσθημα ξεπηδούν από την οθόνη στο σαλόνι σας, για να σας προσφέρουν μια εμπειρία προβολής πέρα από τα συνηθισμένα.

 • Micro Dimming Pro για απίστευτη αντίθεση

  Το Micro Dimming Pro βελτιστοποιεί την αντίθεση στην τηλεόρασή σας ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού στο περιβάλλον. Ο αισθητήρας φωτός και το ειδικό λογισμικό αναλύουν την εικόνα σε 6400 διαφορετικές ζώνες, για να απολαμβάνετε απίστευτη αντίθεση και ποιότητα εικόνας για μια πραγματικά ζωντανή οπτική εμπειρία, μέρα ή νύχτα.

 • Διπύρηνος επεξεργαστής και λειτουργικό σύστημα Android για ισχυρή απόδοση

  Με το σύστημα Android στην τηλεόρασή σας μπορείτε να κάνετε περιήγηση, να ανοίγετε εφαρμογές και να βλέπετε βίντεο πολύ γρήγορα, εύκολα και διασκεδαστικά. Το ρομπότ Android απελευθερώνει την ισχύ του διπύρηνου επεξεργαστή, για να κάνετε ό,τι θέλετε γρήγορα και απλά.

 • Android: για πιο γρήγορη, πιο πλούσια, πιο εξατομικευμένη εμπειρία τηλεόρασης

  Με Android στη Smart TV απολαμβάνετε γρήγορη επεξεργασία και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας. Παράλληλα, σας ανοίγει την πόρτα σε άπειρο περιεχόμενο από το Google Play™, το Netflix, προγράμματα περιήγησης στο Διαδίκτυο και πολλά άλλα. Μπορείτε να πλοηγηθείτε εύκολα στο μενού, το οποίο περιλαμβάνει απευθείας συνδέσμους για τα αγαπημένα σας κανάλια.

 • Τεχνολογία Perfect Natural Motion για ομαλές και ευκρινείς κινούμενες εικόνες

  Λατρεύετε τις ταινίες, αλλά θέλετε την καλύτερη δυνατή εικόνα. Το Digital Natural Motion είναι η βραβευμένη μας τεχνολογία βελτίωσης κίνησης, η οποία εξαλείφει την παραμόρφωση προσφέροντας απόλυτα ομαλές κινούμενες εικόνες. Οι ταινίες βιντεοσκοπούνται σε ρυθμό 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Η τεχνολογία Perfect Natural Motion τετραπλασιάζει τον αριθμό των καρέ σε 100 αλλαγές κίνησης ανά δευτερόλεπτο. Έτσι, η παραμόρφωση εξαλείφεται για να απολαμβάνετε ομαλή κίνηση με εξαιρετική ευκρίνεια.

 • Τηλεχειριστήριο με πληκτρολόγιο, για εύκολη εισαγωγή κειμένου

  Τηλεχειριστήριο με πληκτρολόγιο, για εύκολη εισαγωγή κειμένου

  Πάρτε τον έλεγχο στα χέρια σας. Το εκπληκτικά εύχρηστο τηλεχειριστήριό μας διαθέτει όλα τα συνηθισμένα χαρακτηριστικά όπως πλήκτρα δρομέα, έλεγχο έντασης ήχου και κουμπιά συντομεύσεων. Στην άλλη πλευρά του θα βρείτε ένα πλήρες πληκτρολόγιο, που σας δίνει τη δυνατότητα για εισάγετε κείμενο εύκολα ανά πάσα στιγμή.

 • Η κεκλιμένη βάση αποτελεί ένα γεωμετρικό θαύμα

  Επιλέξαμε ένα εκλεπτυσμένο γυαλιστερό ασημί φινίρισμα ως το θεμέλιο για την κεκλιμένη βάση, και στη συνέχεια, το συνδυάσαμε με έναν εξαιρετικά λεπτό κεκλιμένο λαιμό, για να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο που ταιριάζει απόλυτα με κάθε μοντέρνο εσωτερικό χώρο.

 • Μοντέρνα σχεδίαση που αναδεικνύει τους χώρους ενός σύγχρονου σπιτιού

  Έχει μοντέρνα εμφάνιση για να ταιριάζει απόλυτα με τη διακόσμηση του χώρου σας. Επειδή θέλετε μια τηλεόραση που να τραβάει τα βλέμματα, ακόμα και όταν την κλείνετε.

 • Perfect Pixel HD: το βραβευμένο μας σύστημα ποιότητας εικόνας

  Χρησιμοποιώντας ως βάση την πολυβραβευμένη κληρονομιά μας, έχουμε φέρει την ποιότητα εικόνας High Definition σε εντελώς νέο επίπεδο. Η τηλεόραση Perfect Pixel HD Engine της Philips προσφέρει φυσική και ευκρινή εικόνα. Από τα πιο πλούσια και ζωηρά χρώματα με φυσικούς τόνους δέρματος μέχρι τα βαθύτερα μαύρα και τα φωτεινότερα λευκά, η παραμικρή λεπτομέρεια είναι μια γιορτή για τα μάτια σας.

 • Μοιραστείτε την αγαπημένη σας μουσική από την τηλεόραση με το Spotify Connect

  Όλα τα αγαπημένα σας κομμάτια είναι αποθηκευμένα στο τηλέφωνό σας, αλλά πώς σας φαίνεται να τα ακούσετε από τα πιο ισχυρά ηχεία της τηλεόρασης; Με το Spotify Connect, μπορείτε να ακούσετε εύκολα το Spotify από την τηλεόραση χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Spotify στο τηλέφωνό σας ως τηλεχειριστήριο. Απλώς πατήστε το Play και ακούστε τη μουσική από τα ηχεία της τηλεόρασης. Χωρίς καλώδια, χωρίς προβλήματα! Απλώς καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Οι γονείς πρέπει να παρακολουθούν τα παιδιά τους ενώ παρακολουθούν τηλεόραση σε 3D, και να βεβαιώνονται ότι δεν παρουσιάζουν καμία από τις παραπάνω ενοχλήσεις. Η παρακολούθηση σε 3D δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 6 ετών, καθώς το οπτικό τους σύστημα δεν είναι πλήρως ανεπτυγμένο.
 • Η διαθεσιμότητα του EPG και η κάλυψη των προγραμμάτων (έως και 8 ημερών) εξαρτάται από τη χώρα και τον πάροχο.
 • Οι διάθεση των εφαρμογών Android διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε Google Play Store της χώρας σας.
 • Κατανάλωση ενέργειας σε kWh ανά έτος, με βάση την κατανάλωση ισχύος της τηλεόρασης με 4ωρη λειτουργία ανά ημέρα επί 365 ημέρες. Η πραγματική κατανάλωση ενέργειας εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης της τηλεόρασης.
 • Τα προσφερόμενα παιχνίδια στο cloud διαφέρουν ανάλογα με τον πάροχο.
 • Η τηλεόραση υποστηρίζει τη λήψη DVB για 'ελεύθερες' μεταδόσεις. Ενδέχεται να μην υποστηρίζονται συγκεκριμένοι πάροχοι DVB. Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα στην ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις της τοποθεσίας web υποστήριξης της Philips. Για ορισμένους παρόχους, απαιτείται Περιορισμένη πρόσβαση και εγγραφή. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • (Philips) συμβατό μόνο με συγκεκριμένη συσκευή αναπαραγωγής Philips.
 • Η λειτουργία του Google Cast εξαρτάται από τις εφαρμογές και τις συσκευές Google Cast Ready. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε τη σελίδα προϊόντος του Google Cast.
 • Η εφαρμογή Philips TV Remote και οι σχετικές λειτουργίες διαφέρουν ανά μοντέλο τηλεόρασης, πάροχο και χώρα, καθώς και ανά μοντέλο έξυπνης συσκευής και ανά λειτουργικό σύστημα. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Οι παροχές της εφαρμογής Smart TV διαφέρουν ανά μοντέλο τηλεόρασης και χώρα. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.philips.com/smarttv.
 • Εγγραφή USB μόνο για ψηφιακά κανάλια. Η δυνατότητα εγγραφής ενδέχεται να περιορίζεται από προστασία κατά της αντιγραφής προγραμμάτων (CI+). Ενδέχεται να ισχύουν περιορισμοί ανάλογα με τη χώρα και το κανάλι.
 • Η συμβατότητα εξαρτάται από την πιστοποίηση Wi-Fi Miracast και προϋποθέτει Android 4.2 ή νεότερη έκδοση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση της συσκευής σας.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: