LCD TV

  Wi-Fi

  Ζωντανεύει τις ταινίες

  Μαγευτείτε από την καθηλωτική δύναμη του Ambilight. Με την εκπληκτική λειτουργία Perfect Pixel HD engine, LED Pro και δυναμικό ήχο, οι ταινίες ζωντανεύουν πραγματικά στο σαλόνι σας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ζωντανεύει τις ταινίες

Με Ambilight και LED Pro

 • Ambilight Spectra 3 για μοναδική οπτική εμπειρία

  Προσθέστε μια νέα διάσταση στην εμπειρία προβολής με Ambilight Spectra 3. Αυτή η κατοχυρωμένη τεχνολογία της Philips μεγεθύνει ακόμα περισσότερο την οθόνη προβάλλοντας μια λάμψη φωτός από το πίσω μέρος της οθόνης στον περιβάλλοντα τοίχο. Το Ambilight προσαρμόζει αυτόματα το χρώμα και την ένταση του φωτισμού που περιβάλλει την τηλεόραση έτσι ώστε να ταιριάζει με την εικόνα, δημιουργώντας μια καθηλωτική εμπειρία προβολής. Με το Ambilight Spectra 3 οι ταινίες ζωντανεύουν πραγματικά!

 • Perfect Pixel HD Engine για ασυναγώνιστη ευκρίνεια

  Βιώστε απαράμιλλη ευκρίνεια με το Perfect Pixel HD Engine. Κάθε pixel της εικόνας βελτιώνεται ώστε να ταιριάζει καλύτερα με τα περιβάλλοντα pixel έχοντας ως αποτέλεσμα πιο φυσική εικόνα. Το αποτέλεσμα είναι ένας μοναδικός συνδυασμός ευκρίνειας, φυσικής λεπτομέρειας, ζωηρών χρωμάτων, εξαιρετικής αντίθεσης και ομαλής φυσικής κίνησης σε οτιδήποτε και αν παρακολουθείτε. Οι καθαρές και εξαιρετικής ευκρίνειας εικόνες είναι αποτέλεσμα των οπτικών ειδώλων και του εντοπισμού και μείωσης του θορύβου σε όλες τις πηγές περιεχομένου - από πολυμέσα έως απλές τηλεοράσεις.

 • Philips Net TV με Wi-Fi για ηλεκτρονικές υπηρεσίες στην τηλεόρασή σας

  Απολαύστε μια πλούσια ποικιλία ηλεκτρονικών υπηρεσιών με το Net TV. Απολαύστε ταινίες, φωτογραφίες, ηλεκτρονική ψυχαγωγία και άλλο ηλεκτρονικό περιεχόμενο απευθείας στην τηλεόρασή σας όποτε θέλετε. Απλά συνδέστε απευθείας το home cinema που διαθέτετε στο δίκτυο του σπιτιού σας μέσω σύνδεσης ethernet, και πραγματοποιήστε πλοήγηση και επιλογή αυτού που θέλετε να δείτε στην τηλεόραση μέσω του τηλεχειριστηρίου. Το μενού της Philips σάς επιτρέπει την πρόσβαση σε δημοφιλείς υπηρεσίες του Net TV προσαρμοσμένες στην τηλεόρασή σας. Επιπλέον, με το δίκτυο PC με πιστοποίηση DLNA μπορείτε να δείτε βίντεο ή να έχετε πρόσβαση σε φωτογραφίες που βρίσκονται αποθηκευμένες στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης.

 • Τεχνολογία Perfect Natural Motion για εξαιρετικά ομαλή προβολή ταινιών Full HD

  Απολαύστε δράση χωρίς τρεμόπαιγμα. Η τεχνολογία Perfect Natural Motion υπολογίζει την κίνηση της εικόνας και διορθώνει το τρεμόπαιγμα σε μεταδιδόμενο και εγγεγραμμένο υλικό (συμπεριλαμβανομένων ταινιών 1080p και 24p True Cinema σε Blu-Ray και DVD). Το αποτέλεσμα είναι πιο ομαλή προβολή εικόνων εξαιρετικής ευκρίνειας χωρίς θόρυβο. Απολαύστε απόδοση εικόνας που ξεπερνά την ποιότητα του κινηματογράφου!

 • Clear LCD* 200 Hz, απόδοση 1 ms για αξεπέραστη ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Απολαύστε εξαιρετική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων. Η Clear LCD 200Hz της Philips μειώνει το χρόνο απόκρισης της τηλεόρασης LCD σε μόλις 1ms, ώστε ακόμη και στην πιο γρήγορη σκηνή καταδίωξης να παρασύρεστε από τη δράση και να μην ακολουθείτε το αυτοκίνητο στην άκρη της οθόνης.

 • Δυναμική αντίθεση 5.000.000:1 για απόλυτη φωτεινότητα εικόνων

  Θέλετε μια επίπεδη οθόνη LCD με την υψηλότερη αντίθεση και τις πιο ζωντανές εικόνες, και την έχετε χάρη στον οπίσθιο φωτισμό με LED με μοναδική δυνατότητα μείωσης της έντασης των LED ανά σημεία. Παράγει φως όπου χρειάζεται στην εικόνα ενώ διατηρεί τις σκούρες περιοχές εξαιρετικά σκοτεινές. Η μοναδική δυνατότητα μείωσης της έντασης των LED εξασφαλίζει ασύγκριτο λόγο δυναμικής αντίθεσης 5.000.000:1. Για πρώτη φορά η απόδοση των εικόνων περιλαμβάνει συνδυασμό εντυπωσιακά σκούρων χρωμάτων και έντονα φωτισμένων περιοχών με ζωηρά χρώματα.

 • Οθόνη LCD Full HD, με ανάλυση 1920x1080p

  Οθόνη LCD Full HD, με ανάλυση 1920x1080p

  Η οθόνη Full HD έχει ανάλυση ευρείας οθόνης 1920 x 1080p που είναι η βέλτιστη ανάλυση πηγών HD για την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας. Υποστηρίζει σήματα 1080p από όλες τις πηγές, συμπεριλαμβάνονται κονσόλες παιχνιδιών Blu-ray και προηγμένο HD. Η επεξεργασία σήματος έχει αναβαθμιστεί για να υποστηρίζει αυτήν την πολύ υψηλότερη ποιότητα σήματος και ανάλυση. Παρέχει εξαιρετικές εικόνες προοδευτικής σάρωσης, χωρίς τρεμόπαιγμα, με εξαιρετική φωτεινότητα και χρώματα.

 • LED Pro για ιδανική αντίθεση και φωτεινότητα

  LED Pro για ιδανική αντίθεση και φωτεινότητα

  Απολαύστε εικόνες που κόβουν την ανάσα και καταναλώστε έως και 50% λιγότερη ενέργεια με τη βραβευμένη λειτουργία LED Pro της Philips! Πάνω από 1000 LED λειτουργούν επιλεκτικά σε πλέγμα ως οπίσθιος φωτισμός για την οθόνη. Παράγουν λαμπερό φως σε φωτεινές περιοχές εικόνας, και περιορίζουν εντελώς την ένταση σε σκοτεινές περιοχές, εξοικονομώντας ενέργεια. Σε συνδυασμό με το Perfect Pixel HD Engine, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακή εικόνα με εξαιρετική αντίθεση, ευκρίνεια και ζωντανά χρώματα. Με τη λειτουργία LED Pro, το μαύρο είναι μαύρο και το λευκό φωτεινό.

 • Οθόνη LCD Wide Color Gamut για λαμπερά χρώματα

  Το x.v.Color εξασφαλίζει ρεαλιστική αναπαραγωγή χρωμάτων, αποτυπώνοντας με ακρίβεια κάθε απόχρωση, χρωματικό τόνο και βάθος ώστε να προσφέρει ένα ευρύ χρωματικό φάσμα που περιέχει περίπου τα διπλάσια χρώματα σε σχέση με το χρωματικό φάσμα RGB. Το x.v.Color παράγει χρωματικές παραλλαγές που είναι πολύ κοντά σε αυτές που αναγνωρίζει το ανθρώπινο μάτι - ακόμη ενισχύει/βελτιώνει την ποιότητα υλικού βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Οι τηλεοράσεις που είναι συμβατές με x.v.Color θα αναπαράγουν τις εικόνες με σχεδόν την ίδια ποιότητα με αυτή που είχαν τη στιγμή της εγγραφής.

 • Απολαύστε μια πλούσια συλλογή βίντεο στο διαδίκτυο από το YouTube και απο άλλες ιστοσελίδες

  Το Net TV σάς προσφέρει μια πλούσια ποικιλία βίντεο από το YouTube και άλλες ιστοσελίδες με βίντεο. Τα βίντεο είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να ταιριάζουν στην οθόνη της τηλεόρασης, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε ηλεκτρονικά βίντεο άριστης ποιότητας.

 • Λήψη MPEG4 HDTV μέσω ενσωματωμένου δέκτη DVB-T και DVB-C με CI+*

  Η HDTV σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τηλεόραση με την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας και ήχου, χωρίς πρόσθετο set-top box. Χάρη στον ενσωματωμένο δέκτη που υποστηρίζει σήματα DVB-Terrestrial και DVB-Cable για φορμά MPEG-2 και MPEG-4, λαμβάνετε τηλεοπτικά προγράμματα υψηλής ευκρίνειας σε εξαιρετική ποιότητα. Επιπλέον, με τη λειτουργία Common Interface Plus (CI+) απολαμβάνετε κορυφαίο περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας απευθείας στην τηλεόρασή σας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η τεχνολογία Clear LCD 200Hz εμφανίζει 200 καρέ ανά δευτερόλεπτο συνδυάζοντας προηγμένη τεχνολογία 100Hz με σάρωση οπίσθιου φωτισμού με κύκλο λειτουργίας 50%.
 • Ηλεκτρονικός οδηγός προγραμμάτων (EPG) 8 ημερών, η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες
 • DVB-T, υποστηρίζεται μόνο σε επιλεγμένες χώρες
 • Η λειτουργία DVB-C υποστηρίζεται μόνο σε επιλεγμένες χώρες και για συγκεκριμένους παροχείς. Πιο ενημερωμένες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην πινακίδα τύπου της τηλεόρασης.
 • Η παροχή υπηρεσιών Net TV εξαρτάται από τη χώρα και υπόκειται στους όρους χρήσης.
 • Απαιτείται προαιρετική μονάδα DVB-S της Philips (Αρ. μέρους PFS0001, διαθέσιμη μόνο σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία)

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: