Λεπτή τηλεόραση LED UHD 4K με Android™

  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/50put6400_12/50put6400_12_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  Λεπτή τηλεόραση LED UHD 4K με Android™

  Λεπτή τηλεόραση LED UHD 4K με Android

  Η τηλεόραση Ultra HD της σειράς 6400 διαθέτει Pixel Plus Ultra HD, διπύρηνο επεξεργαστή και τη δύναμη του Android για κορυφαίες επιδόσεις. Την εμπειρία συμπληρώνουν οι λεπτές γραμμές, μια κομψή ανοιχτή βάση και οι ασυναγώνιστες λειτουργίες. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

6000 series Λεπτή τηλεόραση LED UHD 4K με Android™

126 εκ. (50"), Τηλεόραση 4K Ultra HD LED, Διπύρηνος 8 GB με δυνατότητα επέκτασης, DVB-T/T2/C 50PUT6400/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Λεπτή τηλεόραση LED UHD 4K με Android

με Pixel Plus Ultra HD

 • 4K Ultra HD: ανάλυση που δεν έχετε δει ποτέ πριν

  Η τηλεόραση Ultra HD έχει 4 φορές καλύτερη ανάλυση από μια συμβατική τηλεόραση Full HD. Με πάνω από 8 εκατομμύρια pixel και τη μοναδική μας τεχνολογία αναβάθμισης Ultra Resolution, προσφέρει καλύτερη εικόνα ανεξάρτητα από το αρχικό περιεχόμενο. Απολαύστε βελτιωμένη ευκρίνεια, μεγαλύτερη αίσθηση βάθους, κορυφαία αντίθεση, ομαλή φυσική κίνηση και άψογες λεπτομέρειες.

 • Τεχνολογία Natural Motion για φυσικές και ευκρινείς κινούμενες εικόνες

  Σας αρέσουν οι ταινίες, αλλά θέλετε να απολαμβάνετε την καλύτερη δυνατή εικόνα. Το Natural Motion είναι μια τεχνολογία βελτίωσης της κίνησης που εξαλείφει την παραμόρφωση και προφέρει ομαλές κινούμενες εικόνες. Οι ταινίες βιντεοσκοπούνται σε περιορισμένο ρυθμό καρέ των 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο, προκαλώντας παραμόρφωση. Η τεχνολογία Natural Motion διπλασιάζει τον αριθμό των καρέ σε 50 αλλαγές κίνησης ανά δευτερόλεπτο. Χωρίς παραμόρφωση, βλέπετε μόνο φυσικές, ευκρινείς εικόνες.

 • Micro Dimming Pro για απίστευτη αντίθεση

  Το Micro Dimming Pro βελτιστοποιεί την αντίθεση στην τηλεόρασή σας ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού στο περιβάλλον. Ο αισθητήρας φωτός και το ειδικό λογισμικό αναλύουν την εικόνα σε 6400 διαφορετικές ζώνες, για να απολαμβάνετε απίστευτη αντίθεση και ποιότητα εικόνας για μια πραγματικά ζωντανή οπτική εμπειρία, μέρα ή νύχτα.

 • Η τεχνολογία Ultra Resolution μετατρέπει κάθε περιεχόμενο σε ποιότητα Ultra HD

  Η τεχνολογία Ultra Resolution μετατρέπει κάθε περιεχόμενο σε ποιότητα Ultra HD, για εικόνες υψηλότερης ευκρίνειας στην οθόνη. Η προηγμένη αναβάθμιση σε συνδυασμό με τους μοναδικούς αλγόριθμους λέπτυνσης γραμμών της Philips βελτιώνει την ποιότητα των αρχικών pixel. Το αποτέλεσμα είναι ορατά καλύτερες εικόνες με λεπτότερες γραμμές και περισσότερες, πιο έντονες λεπτομέρειες.

 • Διπύρηνος επεξεργαστής και λειτουργικό σύστημα Android για ισχυρή απόδοση

  Με το σύστημα Android στην τηλεόρασή σας μπορείτε να κάνετε περιήγηση, να ανοίγετε εφαρμογές και να βλέπετε βίντεο πολύ γρήγορα, εύκολα και διασκεδαστικά. Το ρομπότ Android απελευθερώνει την ισχύ του διπύρηνου επεξεργαστή, για να κάνετε ό,τι θέλετε γρήγορα και απλά.

 • Google Cast: Απολαύστε όλες τις δυνατότητες της Smart TV σας

  Google Cast: Απολαύστε όλες τις δυνατότητες της Smart TV σας

  Χρησιμοποιήστε το Google Cast σε συνδυασμό με την έξυπνη συσκευή σας* για να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητες της Smart TV της Philips. Σας επιτρέπει να περιηγείστε σε τοποθεσίες Web, περιεχόμενο και εφαρμογές και, στη συνέχεια, να τα μεταδίδετε στην τηλεόρασή σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Το καλύτερο από όλα είναι ότι μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την έξυπνη συσκευή σας για άλλα πράγματα, ακόμα και όταν το συγκεκριμένο περιεχόμενο αναπαράγεται στην τηλεόρασή σας.

 • Παρακολουθήστε τηλεόραση από οποιαδήποτε γωνία με την περιστροφική βάση

  Μια τηλεόραση με μοντέρνες, εκλεπτυσμένες γραμμές αξίζει μια βάση που την υψώνει πάνω από τα συνηθισμένα. Γι' αυτόν το λόγο οι σχεδιαστές των τηλεοράσεων Philips δημιούργησαν αυτήν τη μοναδική, ανοιχτή μεταλλική βάση που δεν ταιριάζει μόνο όμορφα με τη διακόσμηση του σπιτιού σας, αλλά σας επιτρέπει να περιστρέφετε επίσης την τηλεόραση για να ρυθμίσετε τη γωνία προβολής!

 • Pixel Plus Ultra HD: ανακαλύψτε την ποιότητα εικόνας Ultra HD

  Ζήστε την εμπειρία της ευκρίνειας 4K Ultra HD από τη Philips. Το σύστημα Philips Pixel Plus Ultra HD βελτιστοποιεί την ποιότητα της εικόνας για να σας παρέχει ομαλές, ευκρινείς εικόνες με απίστευτη λεπτομέρεια και βάθος. Έτσι, είτε πρόκειται για ροή περιεχομένου από το Internet ή για DVD, απολαμβάνετε εικόνες 4K με μεγαλύτερη ευκρίνεια, ποιο φωτεινά λευκά και πιο έντονα μαύρα - κάθε φορά και από οποιαδήποτε πηγή.

 • Google Play™: Ανοίγει την πόρτα στη διασκέδαση

  Το Google Play™ προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από παιχνίδια με υψηλής ποιότητας για όλες τις ηλικίες. Βελτιστοποιημένα για χρήση στην τηλεόρασή σας, φαίνονται και είναι υπέροχα. Μην αγοράζετε άλλες παιχνιδοκονσόλες που καταλαμβάνουν χώρο χωρίς λόγο. Με ένα χειριστήριο παιχνιδιών USB γενικής χρήσης μπορείτε να περιηγείστε και να παίζετε εύκολα.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Οι διάθεση των εφαρμογών Android διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε Google Play Store της χώρας σας.
 • Η συμβατότητα εξαρτάται από την πιστοποίηση Wi-Fi Miracast και προϋποθέτει Android 4.2 ή νεότερη έκδοση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση της συσκευής σας.
 • Εγγραφή USB μόνο για ψηφιακά κανάλια. Η δυνατότητα εγγραφής ενδέχεται να περιορίζεται από προστασία κατά της αντιγραφής προγραμμάτων (CI+). Ενδέχεται να ισχύουν περιορισμοί ανάλογα με τη χώρα και το κανάλι.
 • Η τηλεόραση υποστηρίζει τη λήψη DVB για 'ελεύθερες' μεταδόσεις. Ενδέχεται να μην υποστηρίζονται συγκεκριμένοι πάροχοι DVB. Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα στην ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις της τοποθεσίας web υποστήριξης της Philips. Για ορισμένους παρόχους, απαιτείται Περιορισμένη πρόσβαση και εγγραφή. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • Κατανάλωση ενέργειας σε kWh ανά έτος, με βάση την κατανάλωση ισχύος της τηλεόρασης με 4ωρη λειτουργία ανά ημέρα επί 365 ημέρες. Η πραγματική κατανάλωση ενέργειας εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης της τηλεόρασης.
 • Η διαθεσιμότητα του EPG και η κάλυψη των προγραμμάτων (έως και 8 ημερών) εξαρτάται από τη χώρα και τον πάροχο.
 • (Philips) συμβατό μόνο με συγκεκριμένη συσκευή αναπαραγωγής Philips.
 • Η λειτουργία του Google Cast εξαρτάται από τις εφαρμογές και τις συσκευές Google Cast Ready. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε τη σελίδα προϊόντος του Google Cast.
 • Η εφαρμογή Philips TV Remote και οι σχετικές λειτουργίες διαφέρουν ανά μοντέλο τηλεόρασης, πάροχο και χώρα, καθώς και ανά μοντέλο έξυπνης συσκευής και ανά λειτουργικό σύστημα. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Οι παροχές της εφαρμογής Smart TV διαφέρουν ανά μοντέλο τηλεόρασης και χώρα. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.philips.com/smarttv.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: