1
Τηλεόραση

Λεπτή τηλεόραση Full HD LED

  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/48pfs6409_12/48pfs6409_12_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  Λεπτή τηλεόραση Full HD LED

  Λεπτή τηλεόραση Smart Full HD LED

  Ζητωκραυγάστε την ομάδα σας με την τηλεόραση Smart Full HD LED της σειράς Philips 6400. Διαθέτει σύστημα Pixel Precise HD με Digital Natural Motion για ομαλή λεπτομέρεια και τόσο καθηλωτικό 3D, που θα νιώθετε σαν να βρίσκεστε στις κερκίδες του γηπέδου. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Δυστυχώς αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

6000 series Λεπτή τηλεόραση Full HD LED

121 εκ. (48"), Τηλεόραση LED Full HD, Διπύρηνος επεξεργαστής, DVB-T/T2/C/S/S2 48PFS6409/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Λεπτή τηλεόραση Smart Full HD LED

Με Smart TV

 • Λεπτές διαστάσεις που αναδεικνύουν το χώρο σας

  Λεπτές διαστάσεις που αναδεικνύουν το χώρο σας

  Αυτή η λεπτή τηλεόραση της Philips ξεχωρίζει με τις κομψές και εκλεπτυσμένες γραμμές της. Ποιος είπε ότι μια λειτουργική τηλεόραση δεν μπορεί να είναι και όμορφη;

 • Χάρη στο εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο απολαμβάνετε μεγαλύτερη εικόνα

  Χάρη στο εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο απολαμβάνετε μεγαλύτερη εικόνα

  Στις κλασικές τηλεοράσεις το πλαίσιο περιβάλλει την οθόνη σαν κορνίζα. Αντιθέτως, οι δικές μας τηλεοράσεις έχουν ένα μοντέρνο και εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο, για να μπορείτε να απολαμβάνετε μεγαλύτερη εικόνα.

 • Τεχνολογία Digital Natural Motion για φυσικές κινούμενες εικόνες

  Τεχνολογία Digital Natural Motion για φυσικές κινούμενες εικόνες

  Σας αρέσουν οι ταινίες δράσης, οι αγώνες και τα παιχνίδια, αλλά θέλετε να απολαμβάνετε την καλύτερη δυνατή εικόνα. Το Digital Natural Motion είναι μια βραβευμένη τεχνολογία της Philips που βελτιώνει την κίνηση και μειώνει το τρεμόπαιγμα, προσφέροντάς σας εξαιρετική ευκρίνεια και την πιο ομαλή εικόνα που μπορείτε να φανταστείτε.

 • 400Hz PMR για φυσικές κινούμενες εικόνες

  400Hz PMR για φυσικές κινούμενες εικόνες

  Τίποτα δεν συγκρίνεται με την αδρεναλίνη που ανεβαίνει στα ύψη, όταν παρακολουθείτε παιχνίδια, αθλητικούς αγώνες με γρήγορο ρυθμό και ταινίες δράσης. Αυτή η τηλεόραση της Philips διαθέτει τεχνολογία Perfect Motion Rate 400Hz γι' αυτόν ακριβώς το λόγο: για να μπορείτε να απολαμβάνετε εικόνα με απόλυτα φυσική κίνηση. Γιατί ακόμα και όταν η καρδιά σας σταματά, η εικόνα που βλέπετε πρέπει να συνεχίζει να ρέει ομαλά.

 • Το 3D σας μεταφέρει με απόλυτο ρεαλισμό σε μέρη που δεν έχετε επισκεφτεί ποτέ

  Το 3D σας μεταφέρει με απόλυτο ρεαλισμό σε μέρη που δεν έχετε επισκεφτεί ποτέ

  Η τεχνολογία ενεργού 3D και οι οθόνες υψηλής ταχύτητας σας προσφέρουν απίστευτο βάθος, αντίθεση και ρεαλισμό για μια ασυναγώνιστη οπτική εμπειρία 3D. Μετατρέπει το περιεχόμενο 2D σε 3D με απίστευτη ζωντάνια και άψογη ποιότητα. Ζήστε την απόλυτη εμπειρία 3D!

 • Smart TV: ένας ολόκληρος κόσμος σας περιμένει να τον εξερευνήσετε

  Smart TV: ένας ολόκληρος κόσμος σας περιμένει να τον εξερευνήσετε

  Ανακαλύψτε την "έξυπνη" εμπειρία της Smart TV, που ξεπερνά τα όρια της κλασικής τηλεόρασης. Νοικιάστε και δείτε ταινίες, βίντεο και παιχνίδια από ηλεκτρονικά βιντεοκλάμπ. Παρακολουθήστε catch-up TV από τα αγαπημένα σας κανάλια και απολαύστε μια πλούσια γκάμα διαδικτυακών εφαρμογών όπως το YouTube.

 • Εφαρμογή MyRemote: ο έξυπνος τρόπος να χειρίζεστε την τηλεόρασή σας

  Εφαρμογή MyRemote: ο έξυπνος τρόπος να χειρίζεστε την τηλεόρασή σας

  Τώρα έχετε τη δυνατότητα να χειρίζεστε την τηλεόραση Philips από την έξυπνη συσκευή σας. Με την εφαρμογή MyRemote, μπορείτε πανεύκολα να μοιράζεστε περιεχόμενο από μια έξυπνη συσκευή στην τηλεόρασή σας (SimplyShare), να παρακολουθείτε ψηφιακές τηλεοπτικές μεταδόσεις στο tablet (Wi-Fi smart screen) και να ενημερώνεστε για το πρόγραμμα χάρη στον Οδηγό τηλεοπτικών προγραμμάτων, που σας επιτρέπει να επιλέγετε τις εκπομπές που θέλετε να παρακολουθήσετε.

 • Wi-Fi Miracast™ για κατοπτρισμό του smartphone στην τηλεόραση

  Wi-Fi Miracast™ για κατοπτρισμό του smartphone στην τηλεόραση

  Προβάλετε οποιοδήποτε περιεχόμενο από την έξυπνη συσκευή σας στην τηλεόραση και μοιραστείτε το με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Με μια απλή εντολή μπορείτε να προβάλετε φωτογραφίες, βίντεο παιχνίδια και πολλά άλλα από το smartphone ή το tablet στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης.

 • Το Skype™ φέρνει τους ανθρώπους κοντά (κάμερα προαιρετική)

  Το Skype™ φέρνει τους ανθρώπους κοντά (κάμερα προαιρετική)

  Δώστε άλλη διάσταση στην επικοινωνία σας και μοιραστείτε εμπειρίες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όπου κι αν βρίσκονται. Πραγματοποιήστε κλήσεις ήχου και βιντεοκλήσεις στην τηλεόρασή σας με το Skype™. Συνδέστε απλώς την προαιρετική κάμερα Philips (PTA317) στην τηλεόραση και απολαύστε εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου, από την άνεση του καναπέ σας.

 • Πελάτης MultiRoom: Δείτε ζωντανό τηλεοπτικό και εγγεγραμμένο περιεχόμενο από άλλη τηλεόραση

  Πελάτης MultiRoom: Δείτε ζωντανό τηλεοπτικό και εγγεγραμμένο περιεχόμενο από άλλη τηλεόραση

  Για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση, δημιουργήστε στο σπίτι σας ένα δίκτυο που θα σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας προγράμματα όπου θέλετε, καθώς η τηλεόραση-διακομιστής της Philips θα μπορεί να στέλνει το σήμα σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας. Μόλις δημιουργήσετε τη σύνδεση, θα μπορείτε να μεταδίδετε ψηφιακό τηλεοπτικό και εγγεγραμμένο περιεχόμενο από την τηλεόραση-διακομιστή στην τηλεόραση-πελάτη και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσετε νέα καλώδια ή να ξοδέψετε άλλα χρήματα σε συνδρομές.

 • Pixel Precise HD Engine: ανακαλύψτε την ολοζώντανη ποιότητα εικόνας

  Το Philips Pixel Precise HD Engine φέρνει έναν ολόκληρο τον κόσμο στα πόδια σας. Απολαύστε τα αγαπημένα σας ντοκιμαντέρ και ταξιδιωτικά προγράμματα με απίστευτα ζωντανή και καθαρή εικόνα. Με πιο βαθιά μαύρα και πιο φωτεινά λευκά, τα χρώματα ξεχειλίζουν από την οθόνη και η αντίθεση βελτιώνεται, για να μπορείτε να εξερευνείτε καινούργια μέρη χωρίς καν να σηκωθείτε από τον καναπέ σας.

 • Τα Cloud TV και Cloud Explorer γεφυρώνουν κόσμους

  "Επειδή όλοι οι άνθρωποι είναι ξεχωριστοί, πιστεύουμε ότι ο καθένας πρέπει να βλέπει την τηλεόραση που θέλει. Με ολοένα και πιο πλούσια γκάμα, η Cloud TV της Philips σας προσφέρει εκατοντάδες κανάλια από ολόκληρο τον κόσμο για να διαλέξετε. Με το Cloud Explorer μπορείτε να μοιράζεστε εύκολα περιεχόμενο με τους φίλους σας όπου και αν βρίσκονται, καθώς σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το λογαριασμό σας στο Dropbox™ μέσω της τηλεόρασής σας και να προβάλετε το περιεχόμενό σας στην οθόνη.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η εφαρμογή MyRemote και οι σχετικές λειτουργίες διαφέρουν ανά μοντέλο τηλεόρασης και χώρα, καθώς επίσης και ανά μοντέλο έξυπνης συσκευής και λειτουργικό σύστημα. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση: www.philips.com/TV.
 • Για την εφαρμογή smart TV, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.philips.com/TV για να ανακαλύψετε τις υπηρεσίες που παρέχονται στη χώρα σας.
 • Οι παροχές της Cloud TV εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα και τους κανονισμούς της εκάστοτε χώρας.
 • Η συμβατότητα εξαρτάται από την πιστοποίηση Wi-Fi Miracast και προϋποθέτει Android 4.2 ή νεότερη έκδοση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση της συσκευής σας.
 • Εγγραφή USB μόνο για ψηφιακά κανάλια. Η δυνατότητα εγγραφής ενδέχεται να περιορίζεται από προστασία κατά της αντιγραφής προγραμμάτων (CI+). Ενδέχεται να ισχύουν περιορισμοί ανάλογα με τη χώρα και το κανάλι.
 • Η κάμερα για τηλεοράσεις Philips (PTA317) πωλείται ξεχωριστά.
 • Οι γονείς πρέπει να παρακολουθούν τα παιδιά τους ενώ βλέπουν τηλεόραση σε λειτουργία 3D και να βεβαιώνονται ότι δεν παρουσιάζουν καμία από τις παραπάνω ενοχλήσεις. Η παρακολούθηση 3D δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 6 ετών, καθώς το οπτικό τους σύστημα δεν είναι πλήρως ανεπτυγμένο.
 • Η τηλεόραση υποστηρίζει τη λήψη DVB για 'ελεύθερες' μεταδόσεις. Ενδέχεται να μην υποστηρίζονται συγκεκριμένοι πάροχοι DVB. Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα στην ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις της τοποθεσίας web υποστήριξης της Philips. Για ορισμένους παρόχους, απαιτείται Περιορισμένη πρόσβαση και εγγραφή. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • Κατανάλωση ενέργειας σε kWh ανά έτος, με βάση την κατανάλωση ισχύος της τηλεόρασης με 4ωρη λειτουργία ανά ημέρα επί 365 ημέρες. Η πραγματική κατανάλωση ενέργειας εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης της τηλεόρασης.
 • (Philips) συμβατό μόνο με συγκεκριμένη συσκευή αναπαραγωγής Philips.
 • Η διαθεσιμότητα του EPG και η κάλυψη των προγραμμάτων (έως και 8 ημερών) εξαρτάται από τη χώρα και τον πάροχο.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: