Τηλεόραση LED Full HD

  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/47pft5209_12/47pft5209_12_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  Τηλεόραση LED Full HD

  Τηλεόραση LED Full HD

  Οι δικοί σας θα ενθουσιαστούν με την ευκρινή, καθαρή εικόνα της τηλεόρασης Full HD LED από τη σειρά 5200 της Philips. Συνδυάσαμε το Ambilight με τη μοντέρνα σχεδίαση χωρίς πλαίσιο για να απογειώσουμε την εμπειρία προβολής. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

5000 series Τηλεόραση LED Full HD

119 εκ. (47"), Τηλεόραση LED Full HD, DVB-T/T2/C 47PFT5209/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Τηλεόραση LED Full HD

Με Ambilight 2 πλευρών

 • Το Ambilight αλλάζει για πάντα τον τρόπο που βλέπετε τηλεόραση

  Το Ambilight αλλάζει για πάντα τον τρόπο που βλέπετε τηλεόραση

  Το σπίτι σας είναι το καταφύγιό σας. Γιατί να μην επιλέξετε και μια τηλεόραση που αποπνέει την ίδια ζεστασιά; Η μοναδική τεχνολογία Ambilight της Philips κάνει την οθόνη να φαίνεται πιο πλατιά και σας προσφέρει μια καθηλωτική οπτική εμπειρία, καθώς εκπέμπει μια λάμψη φωτός που απλώνεται όμορφα από τις δύο πλευρές της οθόνης προς τον τοίχο. Εικόνες γεμάτες χρώμα, ζωντάνια και συναίσθημα ξεπηδούν από την οθόνη, για να σας προσφέρουν ακόμα πιο συγκλονιστικές, έντονες και καθηλωτικές εμπειρίες.

 • 100Hz PMR για ομαλές κινούμενες εικόνες

  100Hz PMR για ομαλές κινούμενες εικόνες

  Τίποτα δεν συγκρίνεται με την αδρεναλίνη που ανεβαίνει στα ύψη, όταν παρακολουθείτε παιχνίδια, αθλητικούς αγώνες με γρήγορο ρυθμό και ταινίες δράσης. Αυτή η τηλεόραση της Philips διαθέτει τεχνολογία Perfect Motion Rate 100Hz γι' αυτόν ακριβώς το λόγο: για να μπορείτε να απολαμβάνετε εικόνα με απόλυτα φυσική κίνηση. Γιατί ακόμα και όταν η καρδιά σας σταματά, η εικόνα που βλέπετε πρέπει να συνεχίζει να ρέει ομαλά.

 • Σχεδίαση χωρίς πλαίσιο για μεγαλύτερη οθόνη και μεγαλύτερες συγκινήσεις

  Κομψό. Μινιμαλιστικό. Διακριτικό. Ένα πλαίσιο αριστοτεχνικά κατασκευασμένο από γυαλί υψηλής ποιότητας, με εξαιρετικά λεπτό περίβλημα αλουμινίου στο περίγραμμά του. Με μικρότερο πλαίσιο μπορείτε να απολαμβάνετε μεγαλύτερη εικόνα.

 • Μοντέρνα σχεδίαση που αναδεικνύει τους χώρους ενός σύγχρονου σπιτιού

  Έχει μοντέρνα εμφάνιση για να ταιριάζει απόλυτα με τη διακόσμηση του χώρου σας. Επειδή θέλετε μια τηλεόραση που να τραβάει τα βλέμματα, ακόμα και όταν την κλείνετε.

 • Ο σχεδιασμός ανοικτής βάσης δημιουργεί ένα εφέ ελαφρού κυματισμού

  Μια τηλεόραση με μοντέρνες, εκλεπτυσμένες γραμμές αξίζει μια βάση που την υψώνει πάνω από τα συνηθισμένα. Γι' αυτόν το λόγο οι σχεδιαστές των τηλεοράσεων Philips δημιούργησαν αυτήν τη μοναδική ανοιχτή βάση που ταιριάζει όμορφα με τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

 • Τεχνολογία Digital Crystal Clear: ακρίβεια που θα θέλετε να μοιραστείτε

  Για φυσική εικόνα από οποιαδήποτε πηγή, η Philips δημιούργησε το Digital Crystal Clear. Τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας σαπουνόπερα, να παρακολουθείτε ειδήσεις ή να βλέπετε βίντεο με φίλους με την καλύτερη δυνατή αντίθεση, χρωματική απόδοση και ευκρίνεια.

 • Full HD LED TV: εκθαμβωτικές εικόνες LED με απίστευτη αντίθεση

  Η ποιότητα της εικόνας έχει μεγάλη σημασία. Οι κλασικές τηλεοράσεις HDTV προσφέρουν αρκετά καλή ποιότητα, αλλά θέλετε κάτι παραπάνω. Τώρα μπορείτε να έχετε μοναδική λεπτομέρεια σε συνδυασμό με υψηλή φωτεινότητα, απίστευτη αντίθεση και ρεαλιστικά χρώματα, για μια πραγματικά ρεαλιστική εικόνα.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Απαιτείται αναβάθμιση του λογισμικού της τηλεόρασης για τις λειτουργίες Pause TV και εγγραφής USB. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ενημέρωση του λογισμικού, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.philips.com/TV και κάντε κλικ στην Υποστήριξη.
 • Η τηλεόραση υποστηρίζει τη λήψη DVB για 'ελεύθερες' μεταδόσεις. Ενδέχεται να μην υποστηρίζονται συγκεκριμένοι πάροχοι DVB. Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα στην ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις της τοποθεσίας web υποστήριξης της Philips. Για ορισμένους παρόχους, απαιτείται Περιορισμένη πρόσβαση και εγγραφή. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • Κατανάλωση ενέργειας σε kWh ανά έτος, με βάση την κατανάλωση ισχύος της τηλεόρασης με 4ωρη λειτουργία ανά ημέρα επί 365 ημέρες. Η πραγματική κατανάλωση ενέργειας εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης της τηλεόρασης.
 • Η διαθεσιμότητα του EPG και η κάλυψη των προγραμμάτων (έως και 8 ημερών) εξαρτάται από τη χώρα και τον πάροχο.
 • (Philips) συμβατό μόνο με συγκεκριμένη συσκευή αναπαραγωγής Philips.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: