LCD TV

  Απολαύστε μια εξαιρετική βραδιά τηλεόρασης - εγγυημένα

  Απολαύστε εκπληκτική ποιότητα εικόνας και ήχου με την οθόνη Full HD 1080p της τηλεόρασης LCD 47PFL3605 της Philips. Εξαιρετικά εύχρηστη και με πρότυπα υψηλής ποιότητας, με αυτή την τηλεόραση Full HD 119 εκ. (47") της Philips, μπορείτε να είστε πάντα βέβαιοι ότι κάνετε τη σωστή επιλογή. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Απολαύστε μια εξαιρετική βραδιά τηλεόρασης - εγγυημένα

με εικόνες Full HD και ανώτερο ήχο

 • Δυναμική αντίθεση 50000:1 για απίστευτα πλούσια απόδοση μαύρου

  Δυναμική αντίθεση 50000:1 για απίστευτα πλούσια απόδοση μαύρου

  Θέλετε την επίπεδη οθόνη LCD με την υψηλότερη αντίθεση και τις πιο ζωηρές εικόνες. Η εξελιγμένη επεξεργασία βίντεο της Philips σε συνδυασμό με τη μοναδική τεχνολογία αχνού φωτισμού και ενίσχυσης του οπισθοφωτισμού έχουν ως αποτέλεσμα ζωηρές εικόνες. Η δυναμική αντίθεση αυξάνει την αντίθεση αποδίδοντας εξαιρετικό επίπεδο μαύρου και ακριβή απόδοση των σκιών και των χρωμάτων. Παρέχει φωτεινές ζωντανές εικόνες με υψηλή αντίθεση και έντονα χρώματα.

 • 28,9 δισεκατομμύρια χρώματα για εκπληκτικές φυσικές εικόνες

  28,9 δισεκατομμύρια χρώματα για εκπληκτικές φυσικές εικόνες

  Ζωντανές και φυσικές εικόνες από την πιο εξελιγμένη τεχνολογία επεξεργασίας χρωμάτων. Τα 3 κανάλια χρώματος (RGB) βελτιστοποιούνται για συνολική ισχύ επεξεργασίας 28,9 δισεκατομμυρίων χρωμάτων. Οι εξελιγμένοι αλγόριθμοι εντοπίζουν ακόμα και τις πιο ανεπαίσθητες αποχρώσεις και τόνους δέρματος, εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό χρώμα.

 • Άψογη συνδεσιμότητα με 2 εισόδους HDMI και Easylink

  Άψογη συνδεσιμότητα με 2 εισόδους HDMI και Easylink

  Το HDMI είναι ένα καλώδιο που μεταφέρει σήματα εικόνας και ήχου από τις συσκευές σας στην τηλεόραση, καταργώντας την ακαταστασία που προκαλεί η χρήση καλωδίων. Μεταφέρει μη συμπιεσμένα σήματα, διασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα από την πηγή στην οθόνη. Σε συνδυασμό με το Philips Easylink, χρειάζεστε μόνο ένα τηλεχειριστήριο για να εκτελείτε τις περισσότερες λειτουργίες στην τηλεόραση, στη συσκευή αναπαραγωγής DVD ή BluRay, στον αποκωδικοποιητή ή στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου.

 • Απολαύστε αναπαραγωγή φωτογραφιών και μουσικής μέσω USB

  Απολαύστε αναπαραγωγή φωτογραφιών και μουσικής μέσω USB

  Η υποδοχή σύνδεσης USB επιτρέπει πρόσβαση σε φωτογραφίες jpeg και μουσική mp3 από τα περισσότερα USB stick (συσκευή μνήμης USB). Συνδέστε το USB στην υποδοχή στο πλάι της τηλεόρασης και αποκτήστε πρόσβαση στο περιεχόμενο πολυμέσων χρησιμοποιώντας το εύχρηστο πρόγραμμα περιήγησης περιεχομένου στην οθόνη. Μπορείτε πλέον να προβάλλετε και να μοιράζεστε εύκολα τις φωτογραφίες και τη μουσική σας.

 • Τηλεόραση Full HD με Digital Crystal Clear για βάθος και ευκρίνεια

  Το Digital Crystal Clear είναι ένα ψηφιακό πακέτο καινοτομιών που ρυθμίζει και βελτιώνει ψηφιακά την ποιότητα της εικόνας στα καλύτερα δυνατά επίπεδα αντίθεσης, χρώματος και ευκρίνειας. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες από οποιαδήποτε πηγή.

 • Νιώστε την ατμόσφαιρα με το 20 W RMS και το Incredible Surround

  Νιώστε την ατμόσφαιρα των ταινιών και τη δύναμη του ρυθμού της μουσικής. Οι πανίσχυροι ενισχυτές 20W RMS (2x10W RMS) δημιουργούν ένα ρεαλιστικό πεδίο ήχου. Το Incredible Surround σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε την απόλυτη εμπειρία Surround με μεγαλύτερο βάθος και πλάτος ήχου, που συμπληρώνει την πλούσια εμπειρία τηλεθέασης.

 • Η είσοδος PC επιτρέπει τη χρήση της τηλεόρασης και ως οθόνη υπολογιστή

  Με την είσοδο PC μπορείτε να συνδέσετε την τηλεόρασή σας σε έναν υπολογιστή μέσω καλωδίου VGA και να την χρησιμοποιήσετε ως οθόνη του υπολογιστή.

 • Ενσωματωμένος δέκτης MPEG-4 για λήψη HD χωρίς set top box

  Ο ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης σάς επιτρέπει να λαμβάνετε επίγεια σήματα τηλεόρασης χωρίς πρόσθετο set-top box. Απολαύστε ποιοτική τηλεόραση χωρίς επιπλέον εξοπλισμό.

 • Κάτοχος του ευρωπαϊκού οικολογικού σήματος Eco Flower

  Τα τελευταία 10 χρόνια εργαζόμαστε σκληρά για να μειώσουμε τον περιβαλλοντικό μας αντίκτυπο και θα συνεχίσουμε. Η διαδικασία οικολογικού σχεδιασμού που εφαρμόζουμε αποσκοπεί στη δημιουργία τηλεοράσεων Philips, ολοένα και πιο φιλικών προς το περιβάλλον, με σημαντικά μικρότερο αντίκτυπο σε αυτό. Το Ευρωπαϊκό οικολογικό σήμα (λουλούδι) απονεμήθηκε στην πλειοψηφία των μοντέλων της Philips, χάρη στην υψηλή ενεργειακή απόδοση των τηλεοράσεων, την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ισχύος σε κατάσταση αναμονής (έως και 50% χαμηλότερη από το απαιτούμενο επίπεδο του Ευρωπαϊκού οικολογικού σήματος), τη μη χρήση επικίνδυνων ουσιών (π.χ. μολύβδου) και στο γεγονός ότι η Philips έχει σχεδιάσει τηλεοράσεις που ανακυκλώνονται εύκολα.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Ηλεκτρονικός οδηγός προγραμμάτων (EPG) 8 ημερών, η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες
 • DVB-T, υποστηρίζεται μόνο σε επιλεγμένες χώρες
 • Τυπική κατανάλωση ρεύματος σε λειτουργία που μετράται σύμφωνα με το πρότυπο IEC62087 Ed 2.
 • Κατανάλωση ενέργειας σε kWh ανά έτος, με βάση την κατανάλωση ισχύος της τηλεόρασης με 4ωρη λειτουργία ανά ημέρα επί 365 ημέρες. Η πραγματική κατανάλωση ενέργειας εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης της τηλεόρασης.
 • Αυτή η τηλεόραση περιέχει μόλυβδο μόνο σε ορισμένα μέρη ή εξαρτήματα, όπου δεν υπάρχουν άλλες τεχνολογικές εναλλακτικές, σύμφωνα με τις υπάρχουσες ρήτρες εξαίρεσης στο πλαίσιο της Οδηγίες RoHS.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: