Smart LED TV

  Χαλαρώστε και απολαύστε μια υπέροχη βραδιά τηλεόρασης

  Χαλαρώστε και απολαύστε μια υπέροχη βραδιά τηλεόρασης με καθαρές, ολοζώντανες εικόνες Full HD και αυθεντικό ήχο. Η τηλεόραση LED 46" 46PFL6606 από τη σειρά 6000 της Philips διαθέτει Net TV ώστε να μπορείτε να περιηγείστε εύκολα στο Διαδίκτυο και να "κατεβάζετε" ταινίες απευθείας στην τηλεόρασή σας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Χαλαρώστε και απολαύστε μια υπέροχη βραδιά τηλεόρασης

με την εξαιρετική εικόνα LED PMR 400Hz

 • Τεχνολογία Perfect Motion Rate (PMR) 400Hz για εκπληκτική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Τεχνολογία Perfect Motion Rate (PMR) 400Hz για εκπληκτική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Η τεχνολογία Perfect Motion Rate (PMR) 400Hz δημιουργεί ολοζώντανες κινούμενες εικόνες εξαιρετικής ευκρίνειας, ακόμα και σε ταινίες με καταιγιστική δράση. Το νέο πρότυπο PMR της Philips παράγει οπτικό αποτέλεσμα που συνδυάζει τον ταχύτερο ρυθμό ανανέωσης οθόνης, την τεχνολογία Natural Motion HD και μια μοναδική φόρμουλα επεξεργασίας, για κινούμενες εικόνες πρωτόγνωρης ευκρίνειας.

 • Ακούστε κάθε λέξη με το Clear Sound

  Ακούστε κάθε λέξη με το Clear Sound

  Το Clear Sound είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία ήχου που αυξάνει σημαντικά την καταληπτότητα της φωνής, είτε πρόκειται για ομιλία είτε για τραγούδι. Διασφαλίζει ότι ακούτε κάθε λέξη, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε στο έπακρο αυτό που παρακολουθείτε.

 • Αισθανθείτε την ισχύ των μπάσων 28W RMS, χάρη στην τεχνολογία Ambi-wOOx

  Αισθανθείτε την ισχύ των μπάσων 28W RMS, χάρη στην τεχνολογία Ambi-wOOx

  Αισθανθείτε την ισχύ της νέας τεχνολογίας Ambi-wOOx της Philips. Δημιουργεί κορυφαίο ήχο μπάσων αιχμαλωτίζοντας και ενισχύοντας τα μπάσα χαμηλής συχνότητας, για εντυπωσιακά ενισχυμένη απόδοση μπάσων και ηχητική εμπειρία. Επιπλέον, η τεχνολογία Ambi-wOOx προβάλλει τον ήχο ώστε να διαχέεται καλύτερα στον περιβάλλοντα χώρο. Σε συνδυασμό με τα πανίσχυρα ηχεία 28W RMS, η τεχνολογία Ambi-wOOx δημιουργεί ένα ρεαλιστικό πεδίο, προσφέροντας καθαρό και πληθωρικό ήχο που συμπληρώνει την πλούσια εμπειρία θέασης.

 • Τεράστια γκάμα διαδικτυακών εφαρμογών, βίντεο προς ενοικίαση και λειτουργία catch-up TV

  Τεράστια γκάμα διαδικτυακών εφαρμογών, βίντεο προς ενοικίαση και λειτουργία catch-up TV

  Νοικιάστε ταινίες απευθείας στην τηλεόρασή σας από ηλεκτρονικά βιντεοκλάμπ, παρακολουθήστε catch-up TV από τα αγαπημένα σας κανάλια και απολαύστε μια πλούσια γκάμα διαδικτυακών εφαρμογών με το Net TV. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο.

 • Φωτογραφίες, μουσική και ταινίες στην τηλεόρασή σας... με το DLNA

  Φωτογραφίες, μουσική και ταινίες στην τηλεόρασή σας... με το DLNA

  Μοιραστείτε φωτογραφίες, μουσική και ταινίες μέσω DLNA από το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας και απολαύστε τα στη μεγάλη οθόνη.

 • Εύκολη ασύρματη σύνδεση, χάρη στον προαιρετικό προσαρμογέα ασύρματου δικτύου USB

  Εύκολη ασύρματη σύνδεση, χάρη στον προαιρετικό προσαρμογέα ασύρματου δικτύου USB

  Παρακολουθήστε Smart TV ασύρματα, με τον προσαρμογέα USB Wi-Fi (PTA01) της Philips για Smart TV. Απλώς τοποθετήστε τον προσαρμογέα στην υποδοχή USB στο πλάι της τηλεόρασης και συνδέστε την τηλεόρασή σας απευθείας στο οικιακό σας δίκτυο. Πλοηγηθείτε στο διαδικτυακό περιεχόμενο που προτιμάτε με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης.

 • Άψογη συνδεσιμότητα με 3 εισόδους HDMI και Easylink

  Άψογη συνδεσιμότητα με 3 εισόδους HDMI και Easylink

  Το HDMI είναι ένα καλώδιο που μεταφέρει σήματα εικόνας και ήχου από τις συσκευές σας στην τηλεόραση, καταργώντας την ακαταστασία που προκαλεί η χρήση καλωδίων. Μεταφέρει μη συμπιεσμένα σήματα, διασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα από την πηγή στην οθόνη. Σε συνδυασμό με το Philips Easylink, χρειάζεστε μόνο ένα τηλεχειριστήριο για να εκτελείτε τις περισσότερες λειτουργίες στην τηλεόραση, στη συσκευή αναπαραγωγής DVD ή BluRay, στον αποκωδικοποιητή ή στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου.

 • USB για εκπληκτική αναπαραγωγή πολυμέσων

  USB για εκπληκτική αναπαραγωγή πολυμέσων

  Η υποδοχή σύνδεσης USB επιτρέπει πρόσβαση σε φωτογραφίες jpeg, μουσική mp3 και αρχεία βίντεο των περισσότερων USB-sticks (συσκευή μνήμης USB). Συνδέστε το USB στην υποδοχή στο πλάι της τηλεόρασης και αποκτήστε πρόσβαση στο περιεχόμενο πολυμέσων χρησιμοποιώντας το εύκολο πρόγραμμα περιήγησης περιεχομένου στην οθόνη. Μπορείτε να προβάλετε και να μοιραστείτε εύκολα βίντεο, φωτογραφίες και μουσική.

 • Τηλεόραση Full HD με Pixel Plus HD για περισσότερη λεπτομέρεια και ευκρίνεια

  Η τεχνολογία Pixel Plus HD προσφέρει το μοναδικό συνδυασμό απόλυτης ευκρίνειας, φυσικής λεπτομέρειας, ζωντανών χρωμάτων και φυσικής, ομαλής κίνησης. Τα είδωλα και ο θόρυβος που περιέχονται σε όλα τα είδη σήματος, από τα πολυμέσα έως το τυπικό τηλεοπτικό σήμα αλλά και στο συμπιεσμένο περιεχόμενο πολυμέσων HD, εντοπίζονται και ελαχιστοποιούνται, για να απολαμβάνετε ευκρινή και πεντακάθαρη εικόνα.

 • Ενσωματωμένος δέκτης MPEG-4 για λήψη HD χωρίς set top box

  Ο ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης σάς επιτρέπει να λαμβάνετε ψηφιακά καλωδιακά και επίγεια σήματα τηλεόρασης χωρίς πρόσθετο set top box. Απολαύστε ποιοτική τηλεόραση χωρίς επιπλέον εξοπλισμό.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Net TV: Επισκεφθείτε το www.philips.com/smarttv για να ανακαλύψετε τις υπηρεσίες που παρέχονται στη χώρα σας.
 • Wi-Fi Media connect: Η αναπαραγωγή βίντεο μπορεί να επηρεαστεί από την ταχύτητα του υπολογιστή σας και το εύρος ζώνης του Wi-Fi. Για τις ελάχιστες και συνιστώμενες απαιτήσεις συστήματος, ανατρέξτε στο www.philips.com/wifimediaconnect. Εμφανίζει περιεχόμενα με καθυστέρηση μερικών δευτερολέπτων. Ενδέχεται να σημειωθούν μικρές διαφορές στην εικόνα και τον ήχο.
 • Η τηλεόραση υποστηρίζει τη λήψη DVB για 'ελεύθερες' μεταδόσεις. Ενδέχεται να μην υποστηρίζονται συγκεκριμένοι πάροχοι DVB. Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα στην ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις της τοποθεσίας web υποστήριξης της Philips. Για ορισμένους παρόχους, απαιτείται Περιορισμένη πρόσβαση και εγγραφή. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • Με τον ενσωματωμένο ψηφιακό τηλεοπτικό δέκτη, εξοικονομείτε ενέργεια
 • Ηλεκτρονικός οδηγός προγραμμάτων (EPG) 8 ημερών, η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες
 • Κατανάλωση ενέργειας σε kWh ανά έτος, με βάση την κατανάλωση ισχύος της τηλεόρασης με 4ωρη λειτουργία ανά ημέρα επί 365 ημέρες. Η πραγματική κατανάλωση ενέργειας εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης της τηλεόρασης.
 • Η χρήση του διακόπτη απενεργοποίησης ZERO θα μειώσει την κατανάλωση ενέργειας σε κατάσταση αναμονής στο 0
 • Τυπική κατανάλωση ρεύματος σε λειτουργία που μετράται σύμφωνα με το πρότυπο IEC62087 Ed 2.
 • Αυτή η τηλεόραση περιέχει μόλυβδο μόνο σε ορισμένα μέρη ή εξαρτήματα, όπου δεν υπάρχουν άλλες τεχνολογικές εναλλακτικές, σύμφωνα με τις υπάρχουσες ρήτρες εξαίρεσης στο πλαίσιο της Οδηγίες RoHS.
 • Υποστηρίζει πληκτρολόγιο και ποντίκι USB μέσω ενημέρωσης λογισμικού

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: