Επιτραπέζιος φωτισμός

  Επιτραπέζιος φωτισμός

  Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

  Με έμπνευση από δημιουργικά σχήματα και τις σύγχρονες τάσεις στη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων, το κάθε φωτιστικό είναι ένα πανέμορφο αντικείμενο. Στη διάθεσή σας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από σχέδια, με υπέροχες ιδέες διακόσμησης και φωτισμού για το σπίτι σας.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

 • Ποικίλες εφαρμογές και φινιρίσματα που ικανοποιούν ακόμη και τα πιο απαιτητικά γούστα

  Ποικίλες εφαρμογές και φινιρίσματα που ικανοποιούν ακόμη και τα πιο απαιτητικά γούστα

  Αν απολαμβάνετε το ντιζάιν και θέλετε να πειραματιστείτε με τα τελευταία στυλ και θέματα στο σπίτι σας, δοκιμάστε τα Philips inStyle: μια σειρά διακοσμητικών φωτιστικών οροφής και δαπέδου, καθώς επίσης και επιτοίχιων και επιτραπέζιων φωτιστικών από υλικά κορυφαίας ποιότητας, σε διάφορα χρώματα.

 • Εξοικονόμηση έως και 40% ενέργειας

  Εξοικονόμηση έως και 40% ενέργειας

  Αυτό το φωτιστικό εξοικονομεί περισσότερη ενέργεια σε σχέση με τις παραδοσιακές πηγές φωτισμού, ώστε να εξοικονομείτε χρήματα από τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού και να συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

 • Ροοστάτης αφής στο προϊόν

  Ροοστάτης αφής στο προϊόν

  Πανέξυπνη λειτουργία: αγγίξτε το ροοστάτη και προσαρμόστε το φως για να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για το χώρο σας.

 • Εκφραστικές και κομψές μορφές, υλικά υψηλής ποιότητας

  Τα φωτιστικά της σειράς Philips inStyle είναι σχεδιασμένα ώστε να ικανοποιούν ακόμη και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις της διακόσμησης εσωτερικών χώρων, προσφέροντας διάφορα στυλ που ταιριάζουν υπέροχα με τον κάθε χώρο. Με πολλαπλές εφαρμογές και ποικίλα φινιρίσματα, συνδυάζονται άψογα με στοιχεία όπως κουρτίνες, έπιπλα, χρώματα και αξεσουάρ, συμπληρώνοντας ή ακόμη και τελειοποιώντας την επιθυμητή εμφάνιση. Η ιδιαίτερη προσοχή σε λεπτομέρειες και σχέδια σας επιτρέπει να διακοσμήσετε το σπίτι σας εκφράζοντας το προσωπικό σας στυλ, όπως ακριβώς επιθυμείτε. Να δημιουργήσετε, δηλαδή, χώρους που σας αντιπροσωπεύουν και ατμόσφαιρα που θα απολαμβάνετε μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας.

 • Περιλαμβάνονται λαμπτήρες Philips

  Αυτό το φωτιστικό συνοδεύεται από λαμπτήρες Philips, οι οποία σας προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα φωτισμού και εφέ - όπως ακριβώς και το φωτιστικό.

 • Υπέροχο με το φως

  Αυτό το φωτιστικό προσφέρει ιδανικό φως για να αναδείξετε σημεία ή να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο χώρο σας, ενώ εξοικονομεί ενέργεια σε σχέση με τους παραδοσιακούς λαμπτήρες αλογόνου.

 • Διάρκεια ζωής έως και 2.000 ώρες

  Οι λαμπτήρες Eco-Classic διαρκούν έως και 2.000 ώρες.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: