Τηλεόραση Flat TV

  BBE

  Τηλεόραση Flat TV

  Πιο λεπτή σε ίντσες. Πολύ πιο καθαρή εικόνα.

  Η πιο λεπτή μας τηλεόραση με ιδιαίτερα κομψό σχήμα και οθόνη Full HD ready 1080p. Το δυναμικό Pixel Plus 2HD engine και το υπογούφερ για βαθιά μπάσα προσφέρουν μια πολύ πλουσιότερη και ευκρινέστερη εμπειρία. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Πιο λεπτή σε ίντσες. Πολύ πιο καθαρή εικόνα.

 • Οθόνη LCD Full HD, με ανάλυση 1920x1080p

  Οθόνη LCD Full HD, με ανάλυση 1920x1080p

  Η οθόνη Full HD έχει ανάλυση ευρείας οθόνης 1920 x 1080p που είναι η βέλτιστη ανάλυση πηγών HD για την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας. Υποστηρίζει σήματα 1080p από όλες τις πηγές, συμπεριλαμβάνονται κονσόλες παιχνιδιών Blu-ray και προηγμένο HD. Η επεξεργασία σήματος έχει αναβαθμιστεί για να υποστηρίζει αυτήν την πολύ υψηλότερη ποιότητα σήματος και ανάλυση. Παρέχει εξαιρετικές εικόνες προοδευτικής σάρωσης, χωρίς τρεμόπαιγμα, με εξαιρετική φωτεινότητα και χρώματα.

 • HD Ready για προβολή σημάτων HD υψηλής ποιότητας

  HD Ready για προβολή σημάτων HD υψηλής ποιότητας

  Απολαύστε την εξαιρετική ποιότητα εικόνας που προσφέρουν τα σήματα υψηλής ευκρίνειας και συνδεθείτε με πηγές HD, όπως HDTV settop box ή δίσκο Blue-ray. Το HD Ready είναι μια προστατευμένη προδιαγραφή που προσφέρει καλύτερη ποιότητα εικόνας σε σύγκριση με την προοδευτική σάρωση. Συμμορφώνεται με τα πρότυπα της EICTA για να προσφέρει μια οθόνη HD με ανάλυση και ποιότητα εικόνας υψηλής ευκρίνειας. Διαθέτει αναλογική υποδοχή YPbPr και μη συμπιεσμένη ψηφιακή σύνδεση DVI ή HDMI, με υποστήριξη HDCP. Εμφανίζει σήματα των 720p και 1080i σε συχνότητα 50 και 60Hz.

 • Pixel Plus 2 HD για μεγαλύτερη λεπτομέρεια, βάθος και ευκρίνεια

  Pixel Plus 2 HD για μεγαλύτερη λεπτομέρεια, βάθος και ευκρίνεια

  Το Pixel Plus 2 HD συνδυάζει μεγάλη ευκρίνεια, φυσικές λεπτομέρειες, αυξημένο βάθος, ζωντανά χρώματα και ομαλή, φυσική κίνηση εικόνας από τυπικά τηλεοπτικά σήματα, σήματα υψηλής ευκρίνειας και πηγές πολυμέσων. Κάθε pixel της εισερχόμενης εικόνας βελτιώνεται ώστε να ταιριάζει καλύτερα με τα περιβάλλοντα pixel, έχοντας ως αποτέλεσμα πιο φυσική εικόνα. Τα είδωλα σε συμπιεσμένο περιεχόμενο πολυμέσων εντοπίζονται και ελαχιστοποιούνται, διασφαλίζοντας ότι η εικόνα είναι ευκρινής και πεντακάθαρη.

 • Ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης για λήψη DVB-T

  Ο ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης DVB-T σας επιτρέπει να λαμβάνετε ψηφιακά επίγεια σήματα τηλεόρασης χωρίς πρόσθετο set-top box. Απολαύστε ποιοτική τηλεόραση χωρίς επιπλέον εξοπλισμό.

 • Χρόνος απόκρισης έως 5ms για καθαρή, γρήγορη δράση.

  Ο χρόνος απόκρισης μετρά την ταχύτητα αντίδρασης του σήματος σε millisecond. Ο γρηγορότερος χρόνος απόκρισης εξαλείφει τα οπτικά είδωλα που θα μπορούσαν να μετριάσουν την εμπειρία σας, όταν προβάλλετε ταχέως κινούμενες εικόνες ή αντικείμενα. Σε αυτήν την περίπτωση, η οθόνη LCD σας παρέχει χρόνο απόκρισης 5ms ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τηλεόραση LCD με καθαρή, γρήγορη δράση.

 • Ψηφιακή τεχνολογία Natural Motion για φυσικές κινούμενες εικόνες

  Η Philips εφηύρε το Digital Natural Motion για να εξαλείψει το τρεμόπαιγμα της εικόνας. Υπολογίζει την κίνηση της εικόναςκαι διορθώνει το τρεμόπαιγμα τόσο σε μεταδιδόμενο όσο και σε εγγεγραμμένο υλικό ταινίας (όπως υλικό DVD). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ομαλή αναπαραγωγή της κίνησης και άψογη ευκρίνεια, γεγονός που φέρνει την οπτική εμπειρία σε υψηλότερα επίπεδα.

 • 28,9 δισεκατομμύρια χρώματα και λόγος αντίθεσης έως 7500:1

  Ζωντανές και καθαρές εικόνες από την πιο εξελιγμένη επεξεργασία χρωμάτων. Τα 3 κανάλια χρώματος (RGB) βελτιστοποιούνται μέσω της τεχνολογίας επεξεργασίας RGB 10bit, με αποτέλεσμα ένα σύνολο 28,9 δισεκατομμυρίων χρωμάτων. Ζωηρά χρώματα αλλά και τέλεια ευκρίνεια, εξαιρετικό επίπεδο μαύρου και ακριβής απόδοση των σκούρων αποχρώσεων και χρωμάτων για φωτεινή, ζωντανή εικόνα με υψηλή αντίθεση και ζωηρά χρώματα

 • Incredible Surround με υπογούφερ για βαθιά μπάσα

  Το Incredible Surround είναι μια τεχνολογία ήχου της Philips που μεγεθύνει το ηχητικό πεδίο για να σας βυθίσει στον ήχο. Με τη χρήση εξελιγμένης ηλεκτρονικής μετατόπισης φάσης, το Incredible Surround μιξάρει τους ήχους των αριστερών και δεξιών ηχείων αυξάνοντας την αίσθηση που δίνει ο χώρος ως προς τον αναπαραγόμενο ήχο. Αυτή η ευρύτερη κάλυψη βελτιστοποιεί την στερεοφωνική απόδοση και δημιουργεί μια φυσικότερη ηχητική διάσταση. Το Incredible Surround με ενσωματωμένο πλέον το υπογούφερ προσφέρει την απόλυτη εμπειρία περιβάλλοντος ήχου με μεγαλύτερο βάθος και εύρος.

 • BBE για ανώτερη ευκρίνεια ήχου

  Ο ήχος υψηλής πιστότητας BBE είναι η βασική τεχνολογία βελτιστοποίησης του ήχου (με την άδεια του BBE Sound) που σας προσφέρει πραγματικά φυσική μουσική και ομιλία με πλούσιο και καθαρό ήχο.

 • Περιστρεφόμενη βάση για βέλτιστη γωνία προβολής

  Αυτή η τηλεόραση διαθέτει περιστρεφόμενη βάση για να παρακολουθείτε τηλεόραση από την αγαπημένη σας θέση, σε οποιαδήποτε γωνία, έτσι ώστε να απολαμβάνετε βέλτιστη ψυχαγωγία από οποιοδήποτε σημείο του δωματίου.

 • 4 είσοδοι HDMI για πλήρη ψηφιακή σύνδεση HD σε ένα καλώδιο

  Το HDMI πραγματοποιεί μη συμπιεσμένη ψηφιακή σύνδεση RGB από την πηγή στην οθόνη για κορυφαία ποιότητα εικόνας. Το HDMI στέλνει έξυπνα τη μεγαλύτερη ανάλυση εξόδου στη συσκευή πηγής. Η είσοδος HDMI είναι πλήρως συμβατή με προηγούμενες εκδόσεις πηγών DVI ενώ περιλαμβάνει και ψηφιακό ήχο. Το HDMI χρησιμοποιεί προστασία αντιγραφής HDCP. Με 3 εισόδους HDMI στο πίσω μέρος και 1 είσοδο HDMI στο πλάι της τηλεόρασης, μπορείτε να συνδέσετε πολλές πηγές HD, π.χ. ένα HD settop box, ένα Blu-ray, μια κονσόλα παιχνιδιών ή μια ψηφιακή βιντεοκάμερα. Η τηλεόρασή σας υποστηρίζει πλήρως το HD του μέλλοντος.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: