Τηλεόραση Flat TV widescreen

  Τηλεόραση Flat TV widescreen

  Βελτιώστε την οπτική σας εμπειρία

  Απολαύστε την απόλυτη οπτική εμπειρία με την Flat TV Cineos της Philips, με Pixel Plus 2 HD, Ambilight 2, τεχνολογία true HD LCD και μηχανοκίνητη περιστρεφόμενη βάση. Η τεχνολογία Connected Planet σάς παρέχει μεγαλύτερη πρόσβαση σε περιεχόμενο πολυμέσων. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Βελτιώστε την οπτική σας εμπειρία

με τεχνολογία Pixel Plus 2 HD και Ambilight 2

 • Το ενεργό Ambilight 2 καναλιών βελτιώνει την οπτική εμπειρία

  Το Ambilight συμβάλλει εντυπωσιακά στη συνολική οπτική εμπειρία καθώς παράγει περιβάλλοντα φωτισμό που συμπληρώνει τα χρώματα και την φωτεινότητα της εικόνας στην οθόνη. Προσθέτει μια νέα διάσταση στην οπτική εμπειρία και σας βυθίζει πλήρως στο περιεχόμενο που παρακολουθείτε. Δημιουργεί ατμόσφαιρα, προσφέρει πιο άνετη θέαση και βελτιώνει τη λεπτομέρεια, την αντίθεση και το χρώμα της εικόνας. Το Ambilight ρυθμίζει αυτόματα και ανεξάρτητα τα χρώματά του σύμφωνα με το περιεχόμενο που αλλάζει στην οθόνη.

 • HD Ready για προβολή σημάτων HD υψηλής ποιότητας

  HD Ready για προβολή σημάτων HD υψηλής ποιότητας

  Απολαύστε την εξαιρετική ποιότητα εικόνας που προσφέρουν τα σήματα υψηλής ευκρίνειας και συνδεθείτε με πηγές HD, όπως HDTV settop box ή δίσκο Blue-ray. Το HD Ready είναι μια προστατευμένη προδιαγραφή που προσφέρει καλύτερη ποιότητα εικόνας σε σύγκριση με την προοδευτική σάρωση. Συμμορφώνεται με τα πρότυπα της EICTA για να προσφέρει μια οθόνη HD με ανάλυση και ποιότητα εικόνας υψηλής ευκρίνειας. Διαθέτει αναλογική υποδοχή YPbPr και μη συμπιεσμένη ψηφιακή σύνδεση DVI ή HDMI, με υποστήριξη HDCP. Εμφανίζει σήματα των 720p και 1080i σε συχνότητα 50 και 60Hz.

 • Pixel Plus 2 HD για μεγαλύτερη λεπτομέρεια, βάθος και ευκρίνεια

  Pixel Plus 2 HD για μεγαλύτερη λεπτομέρεια, βάθος και ευκρίνεια

  Το Pixel Plus 2 HD συνδυάζει μεγάλη ευκρίνεια, φυσικές λεπτομέρειες, αυξημένο βάθος, ζωντανά χρώματα και ομαλή, φυσική κίνηση εικόνας από τυπικά τηλεοπτικά σήματα, σήματα υψηλής ευκρίνειας και πηγές πολυμέσων. Κάθε pixel της εισερχόμενης εικόνας βελτιώνεται ώστε να ταιριάζει καλύτερα με τα περιβάλλοντα pixel, έχοντας ως αποτέλεσμα πιο φυσική εικόνα. Τα είδωλα σε συμπιεσμένο περιεχόμενο πολυμέσων εντοπίζονται και ελαχιστοποιούνται, διασφαλίζοντας ότι η εικόνα είναι ευκρινής και πεντακάθαρη.

 • Οθόνη LCD Full HD, 1920x1080p

  Oθόνη με ανάλυση Full HD. Με κορυφαία τεχνολογία οθόνης LCD, παρέχει πλήρη ανάλυση HD ευρείας οθόνης 1080 προοδευτικών γραμμών, 1920 pixel η καθεμία. Αποδίδει βέλτιστη ποιότητα εικόνας για σήματα εισόδου HD με έως και 1080 γραμμές. Παρέχει εξαιρετικές εικόνες προοδευτικής σάρωσης, χωρίς τρεμόπαιγμα, με βέλτιστη φωτεινότητα και υπέροχα χρώματα. Η ζωντανή και ευκρινής εικόνα διασφαλίζει βελτιωμένη οπτική εμπειρία.

 • 2 ενσωματωμένα ηχεία NXT Monolith για καταπληκτική απόδοση

  Η πρωτοποριακή τεχνολογία NXT surface sound έχει βελτιωθεί σε τεχνολογία ηχείων monolith. Η τελευταία, ως μεμβράνη των ηχείων χρησιμοποιεί την εξωτερική επιφάνεια του περιβλήματος της τηλεόρασης. Τα ηχεία είναι αόρατα, η σχεδίαση εντυπωσιακή και η εκπομπή του ήχου κρυστάλλινη.

 • Συμπεριλαμβάνεται ειδική βάση με μηχανοκίνητη περιστροφή

  Η βάση υψηλής ποιότητας είναι ειδικά σχεδιασμένη για αυτή την τηλεόραση και διευκολύνει την τοποθέτηση της Flat TV. Ελέγξτε με την άκρη των δαχτύλων σας την κατάλληλη οπτική γωνία και τον μηχανισμό περιστροφής που ρυθμίζεται από το τηλεχειριστήριο. Κινείται σε γωνία περιστροφής μέχρι 60 μοιρών (30 μοίρες σε κάθε κατεύθυνση), με θέσεις μνήμης για την κεντρική και την "προηγούμενη θέση". Στο πίσω μέρος υπάρχει σύστημα απόκρυψης των καλωδίων. Η βάση είναι σχεδιασμένη για να ταιριάζει με την αντίστοιχη επιδαπέδια βάση.

 • Αποκτήστε πρόσβαση σε φωτογραφίες, μουσική και ταινίες μέσω PC-link

  Το PC-link παρέχει εύκολη πρόσβαση σε προσωπικά αρχεία ψηφιακών μέσων και σε online περιεχόμενο πολυμέσων*. Τα πρότυπα Ethernet (LAN) και WiFi χρησιμοποιούνται για ενσύρματη και (προαιρετικά) ασύρματη** σύνδεση και εξασφαλίζουν διαλειτουργικότητα. Δείτε ψηφιακές φωτογραφίες, βίντεο και μουσικά αρχεία που έχετε στον υπολογιστή μέσω του οικιακού δικτύου LAN. Το έξυπνο περιβάλλον χρήσης της τηλεόρασης και το Multimedia Manager της Philips για το PC σας, καθιστούν το PC-link διαθέσιμο με το πάτημα ενός κουμπιού (* απαιτείται λειτουργία PC-LAN ** Απαιτείται πρόσθετη συσκευή 'Ethernet-bridge')

 • Υποδοχή USB και κάρτας μνήμης για άμεση αναπαραγωγή πολυμέσων

  Δείτε και μοιραστείτε τις ταινίες, τις φωτογραφίες και τη μουσική σας. Η υποδοχή κάρτας μνήμης δέχεται κάρτες τύπου Compact Flash I και II, Memory Stick, SD Card / Mini SD Card, Smart Media, Micro Drive (μέχρι 2 GB) και Multi Media Card. Συνδέστε την κάρτα μνήμης στην υποδοχή της τηλεόρασης και αποκτήστε πρόσβαση στα αρχεία που αποθηκεύσατε στην κάρτα. Η υποδοχή USB επιτρέπει την πρόσβαση σε αρχεία πολυμέσων από τις περισσότερες κάρτες USB-stick και τις περισσότερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές (συσκευή κλάσης μνήμης USB).

 • Δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης σε PC

  Το Wi-Fi είναι το πρότυπο για ασύρματο broadband. Χάρη στη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης* των τηλεοράσεων Philips μπορείτε να μοιραστείτε περιεχόμενο πολυμέσων PC οπουδήποτε μέσα στο σπίτι, χωρίς καλώδια. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε εικόνες, μουσική ή βίντεο πολυμέσων υψηλής ποιότητας από απόσταση έως και 100 μέτρων**. Αποκτήστε πρόσβαση στο WiFi PC ή στο WiFi οικιακό δίκτυο (*απαιτείται WiFi Ethernet. **ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τις κατά τόπους συνθήκες)

 • Υπερσύγχρονη και υψηλής ποιότητας συνδεσιμότητα HDMI και DVI-I

  Το HDMI και το DVI-I δημιουργούν μη συμπιεσμένη ψηφιακή σύνδεση RGB από την πηγή στην οθόνη. Ελαχιστοποιώντας τη μετατροπή σε αναλογικό σήμα παρέχουν άψογη εικόνα. Επειδή το σήμα δεν υποβαθμίζεται, η εικόνα είναι πιο καθαρή, χωρίς τρεμόπαιγμα. Το HDMI επικοινωνεί έξυπνα την μεγαλύτερη ανάλυση εξόδου με την συσκευή πηγής. Είναι πλήρως συμβατό με παλαιότερες πηγές DVI, αλλά περιλαμβάνει και ψηφιακό ήχο. Χρησιμοποιούν προστασία αντιγραφής HDCP. Η είσοδος DVI-I είναι συμβατή με σήματα αναλογικής προοδευτικής σάρωσης, HDTV και PC (VGA).

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: