Essence

LCD TV

  Μόνο εικόνα στον τοίχο σας

  Η τηλεόραση Essence συνδυάζει τη μοντέρνα τεχνολογία HD με έναν εξαιρετικά λεπτό, κομψό σχεδιασμό. Η οθόνη συνδέεται στο διανομέα σύνδεσης με ένα μόνο καλώδιο, αποτρέποντας την ακαταστασία των καλωδίων γύρω από την οθόνη σας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Μόνο εικόνα στον τοίχο σας

 • Perfect Pixel HD Engine για ασυναγώνιστη ευκρίνεια

  Βιώστε απαράμιλλη ευκρίνεια με το Perfect Pixel HD Engine. Κάθε pixel της εικόνας βελτιώνεται ώστε να ταιριάζει καλύτερα με τα περιβάλλοντα pixel έχοντας ως αποτέλεσμα πιο φυσική εικόνα. Το αποτέλεσμα είναι ένας μοναδικός συνδυασμός ευκρίνειας, φυσικής λεπτομέρειας, ζωηρών χρωμάτων, εξαιρετικής αντίθεσης και ομαλής φυσικής κίνησης σε οτιδήποτε και αν παρακολουθείτε. Οι καθαρές και εξαιρετικής ευκρίνειας εικόνες είναι αποτέλεσμα των οπτικών ειδώλων και του εντοπισμού και μείωσης του θορύβου σε όλες τις πηγές περιεχομένου - από πολυμέσα έως απλές τηλεοράσεις.

 • Τεχνολογία Perfect Natural Motion για εξαιρετικά ομαλή προβολή ταινιών Full HD

  Απολαύστε δράση χωρίς τρεμόπαιγμα. Η τεχνολογία Perfect Natural Motion υπολογίζει την κίνηση της εικόνας και διορθώνει το τρεμόπαιγμα σε μεταδιδόμενο και εγγεγραμμένο υλικό (συμπεριλαμβανομένων ταινιών 1080p και 24p True Cinema σε Blu-Ray και DVD). Το αποτέλεσμα είναι πιο ομαλή προβολή εικόνων εξαιρετικής ευκρίνειας χωρίς θόρυβο. Απολαύστε απόδοση εικόνας που ξεπερνά την ποιότητα του κινηματογράφου!

 • Clear LCD 100Hz , απόδοση 2ms για έξοχη ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Clear LCD 100Hz , απόδοση 2ms για έξοχη ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Η τεχνολογία Clear LCD 100Hz δημιουργεί εξαιρετική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων. Η εισαγωγή διπλού ρυθμού καρέ αυξάνει την ευκρίνεια της αναπαραγωγής της κίνησης πάνω από το διπλάσιο σε σχέση με τις συνηθισμένες LCD, με χρόνο απόκρισης στα 2 millisecond. Πλέον, μπορείτε να απολαμβάνετε καθαρές εικόνες, ακόμα και με γρήγορη κίνηση στην οθόνη.

 • Ανάρτηση στον τοίχο χωρίς προβλήματα με τον έξυπνο βραχίονα στήριξης

  Ανάρτηση στον τοίχο χωρίς προβλήματα με τον έξυπνο βραχίονα στήριξης

  Ο έξυπνος βραχίονας στήριξης Essence επιτρέπει την ανάρτηση της οθόνης στον τοίχο χωρίς προβλήματα. Ο έξυπνος βραχίονας στήριξης Essence έχει καμπυλωτό σχήμα και μπορεί να αναρτηθεί εύκολα στον τοίχο. Η οθόνη μπορεί εύκολα να στερεωθεί στο βραχίονα μέσω των υποδοχών στο πίσω μέρος της οθόνης. Η οθόνη μπορεί να ισορροπήσει εύκολα, ακόμη και όταν ο βραχίονας δεν έχει τοποθετηθεί ίσια.

 • Εξαιρετικά λεπτή οθόνη με μινιμαλιστικό σχεδιασμό

  Εξαιρετικά λεπτή οθόνη με μινιμαλιστικό σχεδιασμό

  Η οθόνη Essence είναι μια εξαιρετικά λεπτή οθόνη με μινιμαλιστικό σχεδιασμό και πραγματικά υλικά. Η οθόνη είναι τόσο λεπτή που η εικόνα αγκαλιάζει τον τοίχο σας. Το πλαίσιο γύρω από τις εικόνες είναι τόσο μικρό που εκτελεί μόνο το σκοπό του, πλαισιώνει δηλαδή την εικόνα.

 • Διανομέας σύνδεσης ενός καλωδίου για αποφυγή της ακαταστασίας των καλωδίων

  Διανομέας σύνδεσης ενός καλωδίου για αποφυγή της ακαταστασίας των καλωδίων

  Υπάρχει μόνο ένα καλώδιο ανάμεσα στο διανομέα σύνδεσης και την οθόνη. Μπορείτε να καταργήσετε όλη την ακαταστασία των καλωδίων και να τα συνδέσετε στο διανομέα σύνδεσης. Το καλώδιο παρέχει ρεύμα στην οθόνη, έτσι ώστε να μην απαιτείται πρόσθετη είσοδος ρεύματος στην οθόνη.

 • HD ready 1080p για βέλτιστη ποιότητα προβολής εικόνων Full HD

  Απολαύστε την εξαιρετική ποιότητα εικόνας του τηλεοπτικού σήματος Full High Definition από πηγές HD όπως μεταδόσεις HDTV ή Blu-ray DVD. Το HD ready 1080p είναι μια προστατευμένη προδιαγραφή που παρέχει ποιότητα εικόνας σαφώς ανώτερη από τη συνηθισμένη HD Ready. Συμμορφώνεται με τα αυστηρά πρότυπα της EICTA και παρέχει οθόνη Full HD με ανάλυση και ποιότητα εικόνας τηλεοπτικού σήματος υψηλής ευκρίνειας Full HD 1920x1080p. Διαθέτει υποδοχή γενικής χρήσης για αναλογική σύνδεση YPbPr και μη συμπιεσμένη ψηφιακή σύνδεση DVI ή HDMI, και υποστήριξη HDCP. Προβάλλει προοδευτικά σήματα 1080p στα 24, 50 και 60Hz.

 • Επεξεργασία 2250 τρισεκατομμυρίων χρωμάτων

  Ζωηρές και φυσικές εικόνες με την πιο προηγμένη επεξεργασία χρώματος. Ο ενισχυτής χρώματος 17 bit βελτιστοποιεί καθένα από τα 3 κανάλια χρωμάτων (RGB) με συνολική δυνατότητα επεξεργασίας 2250 τρισεκ. χρωμάτων. Παράγει πιο ζωηρά χρώματα ενώ διατηρεί εξαιρετική ευκρίνεια. Οι προηγμένοι αλγόριθμοι ανιχνεύουν τον τόνο του δέρματος και τις αναπαίσθητες διαφορές αποχρώσεων και τις επεξεργάζονται ώστε να αποδίδουν πιο φυσικά χρώματα.

 • Δυναμική αντίθεση 66000:1 για απίστευτα πλούσια απόδοση μαύρου

  Θέλετε την επίπεδη οθόνη LCD με την υψηλότερη αντίθεση και τις πιο ζωηρές εικόνες. Η εξελιγμένη επεξεργασία βίντεο της Philips σε συνδυασμό με τη μοναδική τεχνολογία αχνού φωτισμού και ενίσχυσης του οπισθοφωτισμού έχουν ως αποτέλεσμα ζωηρές εικόνες. Η δυναμική αντίθεση αυξάνει την αντίθεση αποδίδοντας εξαιρετικό επίπεδο μαύρου και ακριβή απόδοση των σκιών και των χρωμάτων. Παρέχει φωτεινές ζωντανές εικόνες με υψηλή αντίθεση και έντονα χρώματα.

 • Ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης για λήψη DVB-T

  Ο ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης DVB-T σας επιτρέπει να λαμβάνετε ψηφιακά επίγεια σήματα τηλεόρασης χωρίς πρόσθετο set-top box. Απολαύστε ποιοτική τηλεόραση χωρίς επιπλέον εξοπλισμό.

 • Σύνδεση σε δίκτυο PC DLNA για αναζήτηση περιεχομένου δικτύου PC και οικιακού δικτύου

  Η σύνδεση σε δίκτυο PC παρέχει εύκολη πρόσβαση σε προσωπικό περιεχόμενο φωτογραφιών και μουσικής στο PC ή το οικιακό σας δίκτυο. Χρησιμοποιεί σύνδεση Ethernet (LAN) με πρωτόκολλο DLNA που εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα με πιστοποίηση βάσει DLNA συνεργάζονται αρμονικά. Συνδέοντας την τηλεόραση στο οικιακό σας δίκτυο αποκτάτε πρόσβαση σε πληροφορίες από όλες της συσκευές με πιστοποίηση βάσει DLNA. Χάρη στην έξυπνη διασύνδεση χρήστη της τηλεόρασης, μπορείτε να πραγματοποιήστε αναζήτηση στη συλλογή ψηφιακών φωτογραφιών και τα μουσικά αρχεία του PC σας μέσω του οικιακού δικτύου LAN με το πάτημα ενός κουμπιού.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • DVB-T, υποστηρίζεται μόνο σε επιλεγμένες χώρες
 • Μέγιστο βάθος οθόνης: 49,8 χιλ.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: