Επαγγελματική τηλεόραση LCD

  Επαγγελματική τηλεόραση LCD

  Η απόλυτη εμπειρία για τους επισκέπτες με Ambilight

  Καταπλήξτε τους επισκέπτες σας με την απόλυτη αμφίδρομη τηλεόραση για ταινίες. Το μοναδικό εφέ περιβάλλοντος φωτισμού του Ambilight προσφέρει στους επισκέπτες σας μια ασυναγώνιστη και πιο χαλαρωτική εμπειρία τηλεθέασης. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Cineos Επαγγελματική τηλεόραση LCD

42", LCD, ενσωματωμένη ψηφιακή τεχνολογία 42HF9385D/10 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Η απόλυτη εμπειρία για τους επισκέπτες με Ambilight

ψηφιακή αμφίδρομη τηλεόραση LCD

 • Το ενεργό Ambilight 2 καναλιών βελτιώνει την οπτική εμπειρία

  Το Ambilight συμβάλλει εντυπωσιακά στη συνολική οπτική εμπειρία καθώς παράγει περιβάλλοντα φωτισμό που συμπληρώνει τα χρώματα και την φωτεινότητα της εικόνας στην οθόνη. Προσθέτει μια νέα διάσταση στην οπτική εμπειρία και σας βυθίζει πλήρως στο περιεχόμενο που παρακολουθείτε. Δημιουργεί ατμόσφαιρα, προσφέρει πιο άνετη θέαση και βελτιώνει τη λεπτομέρεια, την αντίθεση και το χρώμα της εικόνας. Το Ambilight ρυθμίζει αυτόματα και ανεξάρτητα τα χρώματά του σύμφωνα με το περιεχόμενο που αλλάζει στην οθόνη.

 • Clear LCD 100Hz για εξαιρετική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων (3ms)

  Clear LCD 100Hz για εξαιρετική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων (3ms)

  Η τεχνολογία Clear LCD 100Hz δημιουργεί εξαιρετική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων για καθαρές και ζωντανές εικόνες ακόμα και με γρήγορη κίνηση. Η εισαγωγή διπλού ρυθμού καρέ λειτουργεί με υψηλό ρυθμό ανανέωσης 100Hz αυξάνοντας την ευκρίνεια της αναπαραγωγής της κίνησης πάνω από το διπλάσιο σε σχέση με τις συνηθισμένες LCD, για χρόνο απόκρισης 3 millisecond (μέτρηση στο PBEW). Αυτή η τεχνολογία της Philips φέρνει την ευκρίνεια των κινούμενων εικόνων στις οθόνες LCD σε πρωτόγνωρα επίπεδα.

 • Ενσωματωμένος δέκτης DVB-T για ψηφιακή τηλεόραση και ραδιόφωνο

  Ο ενσωματωμένος δέκτης DVB-T επιτρέπει τη λήψη ψηφιακών καναλιών επίγειου τηλεοπτικού σήματος, εκτός των αναλογικών. Επιτρέπει επίσης στους επισκέπτες να ακούνε ψηφιακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς με ήχο υψηλής ποιότητας χωρίς να απαιτείται αγορά ραδιοφωνικών δεκτών.

 • Διασύνδεση ελέγχου Serial Xpress για αμφίδρομα συστήματα

  Η τηλεόραση μπορεί να συνδεθεί σε εξωτερικούς αποκωδικοποιητές και set-top box όλων των κύριων παρόχων αμφίδρομων συστημάτων, μέσω της διασύνδεσης ελέγχου SerialXpress (πρωτόκολλο UART).

 • Κλείδωμα μενού εγκατάστασης

  Αποτρέπει την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις ρυθμίσεις εγκατάστασης και διαμόρφωσης, διασφαλίζοντας μέγιστη άνεση για τους φιλοξενούμενους και αποτρέποντας περιττά έξοδα επαναπρογραμματισμού.

 • Υποδοχή USB για εύκολη και γρήγορη αναπαραγωγή πολυμέσων

  Αυτή η τηλεόραση της Philips επιτρέπει στους επισκέπτες να συνδέουν ένα USB stick για εύκολη και άμεση αναπαραγωγή περιεχομένου πολυμέσων. Υποστηρίζονται οι μορφές αναπαραγωγής MP3, αρχείων slideshow (.alb) και ακίνητων εικόνων JPEG.

 • Περιστρεφόμενη βάση με αντικλεπτική πρόβλεψη

  Αυτή η LCD TV διαθέτει περιστρεφόμενη βάση ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να παρακολουθούν από οποιοδήποτε σημείο του δωματίου. Η βάση μπορεί να ασφαλίσει σε κάποιο τραπέζι ή έπιπλο αποτρέποντας την κλοπή της.

 • USB cloning όλων των ρυθμίσεων για γρήγορη εγκατάσταση

  Σας δίνει τη δυνατότητα να αντιγράφετε εύκολα όλες τις ρυθμίσεις προγραμματισμού καναλιών από μία τηλεόραση σε άλλες τηλεοράσεις μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η λειτουργία διασφαλίζει την ομοιογένεια μεταξύ των τηλεοράσεων και μειώνει αισθητά το χρόνο και το κόστος εγκατάστασης.

 • Οικολογικός σχεδιασμός και φλογοεπιβραδυντικό περίβλημα

  Οι τηλεοράσεις της Philips κατασκευάζονται σύμφωνα με τις αρχές EcoDesign οι οποίες στοχεύουν στην ελαχιστοποίηση των συνολικών αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον, μέσω χαμηλής κατανάλωσης ισχύος, απομάκρυνσης επικίνδυνων ουσιών, μικρότερου βάρους, πρακτικότερης συσκευασίας και μεγαλύτερης δυνατότητας ανακύκλωσης. Οι τηλεοράσεις της Philips διαθέτουν επίσης ειδικό περίβλημα με φλογοεπιβραδυντικό υλικό. Ανεξάρτητοι έλεγχοι από πυροσβεστικές υπηρεσίες έδειξαν ότι οι τηλεοράσεις της Philips δεν συμβάλλουν στη φωτιά.

 • Οθόνη LCD Full HD, 1920x1080p

  Οθόνη με ανάλυση Full HD. Χάρη στην κορυφαία τεχνολογία οθόνης LCD, αυτή η τηλεόραση παρέχει πλήρη ανάλυση HD ευρείας οθόνης στα 1920 x 1080p - η υψηλότερη ανάλυση που μπορεί να επιτύχει μια μετάδοση HD. Αποδίδει βέλτιστη ποιότητα εικόνας από οποιοδήποτε φορμά εισόδου σήματος HD. Παράγει εξαιρετικές εικόνες προοδευτικής σάρωσης χωρίς τρεμόπαιγμα, με εκπληκτική φωτεινότητα και υπέροχα χρώματα. Η ζωντανή και ευκρινής εικόνα διασφαλίζει βελτιωμένη οπτική εμπειρία.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: