1
Τηλεόραση

Λεπτή τηλεόραση Smart Full HD LED

  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/40pfs6719_12/40pfs6719_12_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  Λεπτή τηλεόραση Smart Full HD LED

  Λεπτή τηλεόραση Smart Full HD LED

  Η τηλεόραση Smart Full HD LED της σειράς Philips 6710 με Ambilight κάνει κάθε στιγμή ξεχωριστή. Διαθέτει πλούσια χαρακτηριστικά, ενώ το εξαιρετικά στενό της πλαίσιο, το καθαρό λευκό χρώμα και οι λεπτές διαστάσεις φέρνουν δίπλα σας την ομορφιά της ζωής. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

  Δυστυχώς αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

6000 series Λεπτή τηλεόραση Smart Full HD LED

102 εκ. (40"), Τηλεόραση LED Full HD, Διπύρηνος επεξεργαστής, DVB-T/T2/C/S/S2 40PFS6719/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Λεπτή τηλεόραση Smart Full HD LED

Με Ambilight 2 πλευρών

 • Το Ambilight αλλάζει για πάντα τον τρόπο που βλέπετε τηλεόραση

  Το Ambilight αλλάζει για πάντα τον τρόπο που βλέπετε τηλεόραση

  Το σπίτι σας είναι το καταφύγιό σας. Γιατί να μην επιλέξετε και μια τηλεόραση που αποπνέει την ίδια ζεστασιά; Η μοναδική τεχνολογία Ambilight της Philips κάνει την οθόνη να φαίνεται πιο πλατιά και σας προσφέρει μια καθηλωτική οπτική εμπειρία, καθώς εκπέμπει μια λάμψη φωτός που απλώνεται όμορφα από τις δύο πλευρές της οθόνης προς τον τοίχο. Εικόνες γεμάτες χρώμα, ζωντάνια και συναίσθημα ξεπηδούν από την οθόνη, για να σας προσφέρουν ακόμα πιο συγκλονιστικές, έντονες και καθηλωτικές εμπειρίες.

 • Χάρη στο εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο απολαμβάνετε μεγαλύτερη εικόνα

  Χάρη στο εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο απολαμβάνετε μεγαλύτερη εικόνα

  Στις κλασικές τηλεοράσεις το πλαίσιο περιβάλλει την οθόνη σαν κορνίζα. Αντιθέτως, οι δικές μας τηλεοράσεις έχουν ένα μοντέρνο και εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο, για να μπορείτε να απολαμβάνετε μεγαλύτερη εικόνα.

 • Τεχνολογία Digital Natural Motion για φυσικές κινούμενες εικόνες

  Τεχνολογία Digital Natural Motion για φυσικές κινούμενες εικόνες

  Σας αρέσουν οι ταινίες δράσης, οι αγώνες και τα παιχνίδια, αλλά θέλετε να απολαμβάνετε την καλύτερη δυνατή εικόνα. Το Digital Natural Motion είναι μια βραβευμένη τεχνολογία της Philips που βελτιώνει την κίνηση και μειώνει το τρεμόπαιγμα, προσφέροντάς σας εξαιρετική ευκρίνεια και την πιο ομαλή εικόνα που μπορείτε να φανταστείτε.

 • 400Hz PMR για φυσικές κινούμενες εικόνες

  400Hz PMR για φυσικές κινούμενες εικόνες

  Τίποτα δεν συγκρίνεται με την αδρεναλίνη που ανεβαίνει στα ύψη, όταν παρακολουθείτε παιχνίδια, αθλητικούς αγώνες με γρήγορο ρυθμό και ταινίες δράσης. Αυτή η τηλεόραση της Philips διαθέτει τεχνολογία Perfect Motion Rate 400Hz γι' αυτόν ακριβώς το λόγο: για να μπορείτε να απολαμβάνετε εικόνα με απόλυτα φυσική κίνηση. Γιατί ακόμα και όταν η καρδιά σας σταματά, η εικόνα που βλέπετε πρέπει να συνεχίζει να ρέει ομαλά.

 • Smart TV: ένας ολόκληρος κόσμος σας περιμένει να τον εξερευνήσετε

  Smart TV: ένας ολόκληρος κόσμος σας περιμένει να τον εξερευνήσετε

  Ανακαλύψτε την "έξυπνη" εμπειρία της Smart TV, που ξεπερνά τα όρια της κλασικής τηλεόρασης. Νοικιάστε και δείτε ταινίες, βίντεο και παιχνίδια από ηλεκτρονικά βιντεοκλάμπ. Παρακολουθήστε catch-up TV από τα αγαπημένα σας κανάλια και απολαύστε μια πλούσια γκάμα διαδικτυακών εφαρμογών όπως το YouTube.

 • Εφαρμογή MyRemote: ο έξυπνος τρόπος να χειρίζεστε την τηλεόρασή σας

  Εφαρμογή MyRemote: ο έξυπνος τρόπος να χειρίζεστε την τηλεόρασή σας

  Τώρα έχετε τη δυνατότητα να χειρίζεστε την τηλεόραση Philips από την έξυπνη συσκευή σας. Με την εφαρμογή MyRemote, μπορείτε πανεύκολα να μοιράζεστε περιεχόμενο από μια έξυπνη συσκευή στην τηλεόρασή σας (SimplyShare), να παρακολουθείτε ψηφιακές τηλεοπτικές μεταδόσεις στο tablet (Wi-Fi smart screen) και να ενημερώνεστε για το πρόγραμμα χάρη στον Οδηγό τηλεοπτικών προγραμμάτων, που σας επιτρέπει να επιλέγετε τις εκπομπές που θέλετε να παρακολουθήσετε.

 • Wi-Fi Miracast™ για κατοπτρισμό του smartphone στην τηλεόραση

  Wi-Fi Miracast™ για κατοπτρισμό του smartphone στην τηλεόραση

  Προβάλετε οποιοδήποτε περιεχόμενο από την έξυπνη συσκευή σας στην τηλεόραση και μοιραστείτε το με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Με μια απλή εντολή μπορείτε να προβάλετε φωτογραφίες, βίντεο παιχνίδια και πολλά άλλα από το smartphone ή το tablet στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης.

 • MultiRoom TV για κοινή χρήση ζωντανού τηλεοπτικού και εγγεγραμμένου περιεχομένου μεταξύ τηλεοράσεων

  MultiRoom TV για κοινή χρήση ζωντανού τηλεοπτικού και εγγεγραμμένου περιεχομένου μεταξύ τηλεοράσεων

  Ξεφύγετε από τους κλασικούς τρόπους μετάδοσης. Λειτουργώντας ως διακομιστής, η Smart TV της Philips μπορεί να συνδεθεί με άλλες τηλεοράσεις μέσω δικτύου Wi-Fi. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση ψηφιακών τηλεοπτικών μεταδόσεων και εγγεγραμμένου περιεχομένου από αυτή την τηλεόραση σε μια τηλεόραση-πελάτη και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσετε νέα καλώδια ή να ξοδέψετε χρήματα σε συνδρομές.

 • Καθαρό λευκό χρώμα και κομψή σχεδίαση για απόλυτα μοντέρνο στιλ

  Επειδή ξέρουμε ότι θέλετε κορυφαίες επιδόσεις αλλά και όμορφη εμφάνιση, σχεδιάσαμε μια τηλεόραση με ανοιχτή μεταλλική βάση και κομψό πλαίσιο με λευκά και μεταλλικά στοιχεία, δημιουργώντας μια διακριτική σχεδίαση που αναδεικνύει οποιονδήποτε μοντέρνο χώρο.

 • Pixel Precise HD Engine: ανακαλύψτε την ολοζώντανη ποιότητα εικόνας

  Το Philips Pixel Precise HD Engine φέρνει έναν ολόκληρο τον κόσμο στα πόδια σας. Απολαύστε τα αγαπημένα σας ντοκιμαντέρ και ταξιδιωτικά προγράμματα με απίστευτα ζωντανή και καθαρή εικόνα. Με πιο βαθιά μαύρα και πιο φωτεινά λευκά, τα χρώματα ξεχειλίζουν από την οθόνη και η αντίθεση βελτιώνεται, για να μπορείτε να εξερευνείτε καινούργια μέρη χωρίς καν να σηκωθείτε από τον καναπέ σας.

 • Τα Cloud TV και Cloud Explorer γεφυρώνουν κόσμους

  "Επειδή όλοι οι άνθρωποι είναι ξεχωριστοί, πιστεύουμε ότι ο καθένας πρέπει να βλέπει την τηλεόραση που θέλει. Με ολοένα και πιο πλούσια γκάμα, η Cloud TV της Philips σας προσφέρει εκατοντάδες κανάλια από ολόκληρο τον κόσμο για να διαλέξετε. Με το Cloud Explorer μπορείτε να μοιράζεστε εύκολα περιεχόμενο με τους φίλους σας όπου και αν βρίσκονται, καθώς σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το λογαριασμό σας στο Dropbox™ μέσω της τηλεόρασής σας και να προβάλετε το περιεχόμενό σας στην οθόνη.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η εφαρμογή MyRemote και οι σχετικές λειτουργίες διαφέρουν ανά μοντέλο τηλεόρασης και χώρα, καθώς επίσης και ανά μοντέλο έξυπνης συσκευής και λειτουργικό σύστημα. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση: www.philips.com/TV.
 • Για την εφαρμογή smart TV, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.philips.com/TV για να ανακαλύψετε τις υπηρεσίες που παρέχονται στη χώρα σας.
 • Οι παροχές της Cloud TV εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα και τους κανονισμούς της εκάστοτε χώρας.
 • Η συμβατότητα εξαρτάται από την πιστοποίηση Wi-Fi Miracast και προϋποθέτει Android 4.2 ή νεότερη έκδοση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση της συσκευής σας.
 • Εγγραφή USB μόνο για ψηφιακά κανάλια. Η δυνατότητα εγγραφής ενδέχεται να περιορίζεται από προστασία κατά της αντιγραφής προγραμμάτων (CI+). Ενδέχεται να ισχύουν περιορισμοί ανάλογα με τη χώρα και το κανάλι.
 • Η κάμερα για τηλεοράσεις Philips (PTA317) πωλείται ξεχωριστά.
 • Οι γονείς πρέπει να παρακολουθούν τα παιδιά τους ενώ βλέπουν τηλεόραση σε λειτουργία 3D και να βεβαιώνονται ότι δεν παρουσιάζουν καμία από τις παραπάνω ενοχλήσεις. Η παρακολούθηση 3D δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 6 ετών, καθώς το οπτικό τους σύστημα δεν είναι πλήρως ανεπτυγμένο.
 • Η τηλεόραση υποστηρίζει τη λήψη DVB για 'ελεύθερες' μεταδόσεις. Ενδέχεται να μην υποστηρίζονται συγκεκριμένοι πάροχοι DVB. Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα στην ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις της τοποθεσίας web υποστήριξης της Philips. Για ορισμένους παρόχους, απαιτείται Περιορισμένη πρόσβαση και εγγραφή. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • Κατανάλωση ενέργειας σε kWh ανά έτος, με βάση την κατανάλωση ισχύος της τηλεόρασης με 4ωρη λειτουργία ανά ημέρα επί 365 ημέρες. Η πραγματική κατανάλωση ενέργειας εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης της τηλεόρασης.
 • Η διαθεσιμότητα του EPG και η κάλυψη των προγραμμάτων (έως και 8 ημερών) εξαρτάται από τη χώρα και τον πάροχο.
 • (Philips) συμβατό μόνο με συγκεκριμένη συσκευή αναπαραγωγής Philips.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: