LCD TV

  Συμμετέχετε στη δράση.

  Με την τελευταίας τεχνολογίας υπέρλεπτη τηλεόραση οπίσθιου φωτισμού LED με Pixel Precise HD της Philips, απολαύστε ταινίες στο σπίτι. Αυτή η οθόνη full HD 1080p σε συνδυασμό με την υπέρλεπτη σχεδίαση, εξασφαλίζει την ενεργή συμμετοχή σας στη δράση. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Συμμετέχετε στη δράση.

Με υπέρλεπτη σχεδίαση και LED

 • Philips Net TV για δημοφιλείς ηλεκτρονικές υπηρεσίες στην τηλεόρασή σας

  Απολαύστε μια πλούσια ποικιλία ηλεκτρονικών υπηρεσιών με το Philips Net TV. Απολαύστε ταινίες, φωτογραφίες, ηλεκτρονική ψυχαγωγία και άλλο διαδικτυακό περιεχόμενο απευθείας στην τηλεόρασή σας όποτε θέλετε. Απλά συνδέστε απευθείας την τηλεόρασή σας στο δίκτυο του σπιτιού σας μέσω σύνδεσης ethernet, και πραγματοποιήστε πλοήγηση και επιλογή αυτού που θέλετε να δείτε στην τηλεόραση μέσω του τηλεχειριστηρίου. Το μενού της Philips σάς επιτρέπει την πρόσβαση σε δημοφιλείς υπηρεσίες του Net TV προσαρμοσμένες στην τηλεόρασή σας. Επιπλέον, με το δίκτυο PC με πιστοποίηση DLNA μπορείτε να δείτε βίντεο ή να έχετε πρόσβαση σε φωτογραφίες που βρίσκονται αποθηκευμένες στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης.

 • 100Hz LCD, απόκριση 3ms για εκπληκτική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Η τεχνολογία 100Hz LCD δημιουργεί εξαιρετική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων για καθαρές και ζωντανές εικόνες ακόμα και με γρήγορη κίνηση. Η εισαγωγή διπλού ρυθμού καρέ λειτουργεί με υψηλό ρυθμό ανανέωσης 100Hz αυξάνοντας την ευκρίνεια της αναπαραγωγής της κίνησης πάνω από το διπλάσιο σε σχέση με τις συνηθισμένες LCD, για χρόνο απόκρισης 3 millisecond (μέτρηση στο PBEW). Αυτή η τεχνολογία της Philips φέρνει την ευκρίνεια των κινούμενων εικόνων στις οθόνες LCD σε πρωτόγνωρα επίπεδα.

 • Pixel Precise HD με LED για εκπληκτική ευκρίνεια και καθαρότητα εικόνας

  Pixel Precise HD με LED για εκπληκτική ευκρίνεια και καθαρότητα εικόνας

  Οι τεχνολογίες Pixel Precise HD και LED είναι βασισμένες στο βραβευμένο αλγόριθμο Pixel Plus. Μεταφέρει την ποιότητα εικόνας στο επόμενο επίπεδο με 4 τρισεκατομμύρια χρώματα, ενώ η τεχνολογία HD Natural Motion χαρίζει στις ταινίες σας άψογη κίνηση και πεντακάθαρη εικόνα. Το αποτέλεσμα είναι η ταχύτερη LCD 100Hz της κατηγορίας με χρόνο απόκρισης 3ms. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία LED σας επιτρέπει να απολαμβάνετε εικόνες υψηλής φωτεινότητας και εξαιρετική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων που κόβουν την ανάσα, για όλες τις ταινίες και τα σπορ.

 • Οθόνη LCD Full HD, με ανάλυση 1920x1080p

  Οθόνη LCD Full HD, με ανάλυση 1920x1080p

  Η οθόνη Full HD έχει ανάλυση ευρείας οθόνης 1920 x 1080p που είναι η βέλτιστη ανάλυση πηγών HD για την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας. Υποστηρίζει σήματα 1080p από όλες τις πηγές, συμπεριλαμβάνονται κονσόλες παιχνιδιών Blu-ray και προηγμένο HD. Η επεξεργασία σήματος έχει αναβαθμιστεί για να υποστηρίζει αυτήν την πολύ υψηλότερη ποιότητα σήματος και ανάλυση. Παρέχει εξαιρετικές εικόνες προοδευτικής σάρωσης, χωρίς τρεμόπαιγμα, με εξαιρετική φωτεινότητα και χρώματα.

 • Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση που ταιριάζει απόλυτα στο σαλόνι σας

  Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση που ταιριάζει απόλυτα στο σαλόνι σας

  Η κορυφαία τεχνολογία της οθόνης 40" αυτής της τηλεόρασης την καθιστά ταυτόχρονα εξαιρετικά κομψή και λεπτή. Με πλαίσιο που φτάνει μόλις τα 2,8 εκ., μπορεί να χωρέσει σε μικρούς χώρους, χαρίζοντάς σας ακόμα μεγαλύτερη εμπειρία θέασης στις ίδιες διαστάσεις. Το εξαιρετικά λεπτό προφίλ 3,9 εκ. δημιουργεί μινιμαλιστική εμφάνιση που ταιριάζει αρμονικά σε κάθε διακόσμηση. Τοποθετείται στον τοίχο ή στην κομψή της βάση. Προηγμένη τεχνολογία με σχεδιασμό που κόβει την ανάσα.

 • HD Natural Motion για εξαιρετικά ομαλή αναπαραγωγή της κίνησης σε ταινίες Full HD

  HD Natural Motion για εξαιρετικά ομαλή αναπαραγωγή της κίνησης σε ταινίες Full HD

  Η Philips εφηύρε την τεχνολογία HD Natural Motion για ελαχιστοποίηση του τρεμοπαίγματος της εικόνας. Ο βραβευμένος αλγόριθμος υπολογίζει την κίνηση της εικόνας και διορθώνει το τρεμόπαιγμα σε μεταδιδόμενο και εγγεγραμμένο υλικό (όπως δίσκους DVD και Blu-ray). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ομαλή αναπαραγωγή της κίνησης και άψογη ευκρίνεια, γεγονός που φέρνει την οπτική εμπειρία σε υψηλότερα επίπεδα.

 • 40% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με τις συμβατικές επίπεδες τηλεοράσεις

  40% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με τις συμβατικές επίπεδες τηλεοράσεις

  40% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με τις συμβατικές επίπεδες τηλεοράσεις. Χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού LED, οι τηλεοράσεις LED θεωρούνται πιο οικολογικές, με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και μακράν χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με τις τηλεοράσεις plasma και τις συμβατικές LCD. Αντίθετα με τις CCFL, δεν χρησιμοποιείται υδράργυρος για την κατασκευή των LED. Επιπλέον τα μοντέλα των τηλεοράσεων Philips έχουν βελτιωθεί από γενιά σε γενιά με αποτέλεσμα τη βελτιωμένη απόδοση των υλικών και τη μειωμένη κατανάλωσης ενέργειας, χωρίς επιπτώσεις για την ασφάλεια και την υγεία των καταναλωτών. Αυτό είναι καλό για σας σήμερα και για τα παιδιά σας αύριο.

 • Σύνδεση σε δίκτυο PC DLNA για παρακολούθηση βίντεο από τον υπολογιστή σας

  Η σύνδεση σε δίκτυο PC DLNA σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε βίντεο, να προβάλλετε φωτογραφίες και να ακούτε μουσική από τον υπολογιστή σας

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • DVB-T MPEG4 μόνο για: Γαλλία, Ισπανία, Δανία, Νορβηγία, Φινλανδία, Σουηδία. DVB-C MPEG4 μόνο για επιλεγμένους παροχείς: Δανία, Νορβηγία, Φινλανδία, Σουηδία. Για πιο ενημερωμένες πληροφορίες ανατρέξτε στην πινακίδα τύπου της τηλεόρασής σας ή στη διεύθυνση www.philips.com/support υπό το συγκεκριμένο αριθμό μοντέλου.
 • Η παροχή υπηρεσιών Net TV εξαρτάται από τη χώρα και υπόκειται στους όρους χρήσης.
 • Απαιτείται προαιρετική μονάδα DVB-S της Philips (Αρ. μέρους PFS0001, διαθέσιμη μόνο σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία)

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: