Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση 3D LED

  CI Plus

  Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση 3D LED

  Ετοιμάστε το ποπκόρν

  Ζήστε μια εμπειρία ψυχαγωγίας σε θαυμάσια ποιότητα LED, με την τηλεόραση 3D LED της σειράς Philips 4308. Με την ισχύ του Pixel Plus HD, το αγαπημένο σας περιεχόμενο 3D ζωντανεύει με εκπληκτική λεπτομέρεια. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

4000 series Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση 3D LED

102 εκ. (40"), Τεχνολογία 3D Max, DVB-T/C 40PFL4308H/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Ετοιμάστε το ποπκόρν

Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση 3D LED για αυξημένη αδρεναλίνη

 • Προσωρινή διακοπή προγραμμάτων και εγγραφή USB — παύση και εγγραφή των προγραμμάτων σας

  Προσωρινή διακοπή προγραμμάτων και εγγραφή USB — παύση και εγγραφή των προγραμμάτων σας

  Θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από την τηλεόραση και να συνεχίσετε αργότερα; Η λειτουργία προσωρινής διακοπής προγραμμάτων σας δίνει τη δυνατότητα να μην χρειαστεί να περιμένετε ξανά (ή να μην ξαναδείτε!) μια διαφήμιση. Θέλετε να εγγράψετε ζωντανά τηλεοπτικά προγράμματα ψηφιακής τηλεόρασης και να τα δείτε όποτε σας βολεύει; Χρησιμοποιήστε τον Ηλεκτρονικό οδηγό προγραμμάτων για να βρείτε τα αγαπημένα σας προγράμματα και να προγραμματίσετε εύκολα τις εγγραφές σας. Συνδέστε το σκληρό σας δίσκο USB στην τηλεόραση και τα προγράμματα θα αποθηκευτούν για να τα δείτε με την ησυχία σας αργότερα.

 • 3D Max - μια πανίσχυρη εμπειρία 3D σε ανάλυση Full HD

  3D Max - μια πανίσχυρη εμπειρία 3D σε ανάλυση Full HD

  Τεχνολογία Active 3D και οθόνες υψηλής ταχύτητας για απίστευτο βάθος απεικόνισης, αντίθεση και ρεαλισμό και μια ασυναγώνιστη εμπειρία προβολής 3D. Με την προσαρμογή βάθους 3D, μπορείτε να επιλέγετε εύκολα το επίπεδο του εφέ 3D που θέλετε. Μετατρέψτε περιεχόμενο 2D σε ζωντανό και άψογο 3D. Η απόλυτη εμπειρία 3D.

 • Τηλεόραση Full HD LED: εκθαμβωτικές εικόνες LED με απίστευτη αντίθεση

  Τηλεόραση Full HD LED: εκθαμβωτικές εικόνες LED με απίστευτη αντίθεση

  Γιατί η ποιότητα μετράει. Αν και οι τυπικές HDTV προσφέρουν πολύ καλή ποιότητα εικόνας, το ζητούμενο για εσάς είναι η απαράμιλλη ποιότητα. Φανταστείτε, λοιπόν, εκθαμβωτική πεντακάθαρη λεπτομέρεια σε συνδυασμό με υψηλή φωτεινότητα, απίστευτη αντίθεση, μοναδική ευκρίνεια κίνησης, ρεαλιστικά χρώματα και ολοζώντανη εικόνα — καθώς επίσης και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Μην ψάχνετε άλλο. Οι τηλεοράσεις Full HD LED προσφέρουν ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες από τις τυπικές HDTV. Και περισσότερη λεπτομέρεια στην εικόνα σημαίνει πιο καθηλωτική εμπειρία προβολής για εσάς.

 • Τεχνολογία Perfect Motion Rate (PMR) 200 Hz για εκπληκτική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Τεχνολογία Perfect Motion Rate (PMR) 200 Hz για εκπληκτική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Για κίνηση εικόνων που φαίνεται ακριβής, ομαλή και απόλυτα φυσική, η Philips δημιούργησε την τεχνολογία PMR — το πρότυπό μας για να μετράμε την ευκρίνεια των κινούμενων εικόνων. Η τεχνολογία Perfect Motion Rate είναι το αποτέλεσμα συνδυασμού της μοναδικής επεξεργασίας βίντεο, του αριθμού καρέ ανά δευτερόλεπτο και του ρυθμού ανανέωσης για κάθε καρέ, της τελειοποίησης των δυνατοτήτων μείωσης φωτεινότητας και της τεχνολογίας οπίσθιου φωτισμού. Ο υψηλότερος αριθμός PMR έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερη αντίθεση και καλύτερη ευκρίνεια κινούμενων εικόνων, ώστε να απολαμβάνετε ολοζώντανες εικόνες.

 • Το Micro Dimming βελτιώνει την αντίθεση στην τηλεόραση

  Το Micro Dimming βελτιώνει την αντίθεση στην τηλεόραση

  Δείτε εκπληκτικές εικόνες με κορυφαία αντίθεση, ευκρίνεια και καθαρά χρώματα. Χάρη στον οπίσθιο φωτισμό Edge LED που αναλύει την εικόνα σε 6400 διαφορετικές ζώνες και προσαρμόζεται ανάλογα, θα απολαμβάνετε απίστευτη αντίθεση και ποιότητα εικόνας, για μια πραγματικά καθηλωτική και ολοζώντανη οπτική εμπειρία.

 • USB για αναπαραγωγή πολυμέσων

  USB για αναπαραγωγή πολυμέσων

  Συνδέστε το USB memory-stick, την ψηφιακή κάμερα, τη συσκευή αναπαραγωγής MP3 ή άλλη συσκευή πολυμέσων στη θύρα USB στο πλάι της τηλεόρασής σας για να απολαύσετε φωτογραφίες, βίντεο και μουσική, χρησιμοποιώντας το εύχρηστο πρόγραμμα περιήγησης περιεχομένου στην οθόνη.

 • Τρεις είσοδοι HDMI και Easylink για ολοκληρωμένη συνδεσιμότητα

  Τρεις είσοδοι HDMI και Easylink για ολοκληρωμένη συνδεσιμότητα

  Απαλλαγείτε από την ακαταστασία που προκαλεί η χρήση καλωδίων, με ένα μόνο καλώδιο που μεταφέρει σήματα εικόνας και ήχου από τις συσκευές σας στην τηλεόραση. Το HDMI χρησιμοποιεί μη συμπιεσμένα σήματα, διασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα από την πηγή στην οθόνη. Σε συνδυασμό με το Philips Easylink, χρειάζεστε μόνο ένα τηλεχειριστήριο για να εκτελείτε τις περισσότερες λειτουργίες στην τηλεόραση, στη συσκευή αναπαραγωγής DVD ή Blu-ray, στον αποκωδικοποιητή ή στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου.

 • Η είσοδος PC επιτρέπει τη χρήση της τηλεόρασης και ως οθόνης υπολογιστή

  Χρησιμοποιήστε την τηλεόρασή σας ως οθόνη. Απλώς συνδέστε την με καλώδιο/μετατροπέα HDMI-DVI και είστε πανέτοιμοι για υπέροχη, απολαυστική ψυχαγωγία.

 • Pixel Plus HD για περισσότερη λεπτομέρεια και ευκρίνεια

  Η προηγμένη τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας εικόνας της Philips αυξάνει τον αριθμό των γραμμών και των pixel. Το αποτέλεσμα είναι ευκρινείς εικόνες με απίστευτη λεπτομέρεια και βάθος, κάθε φορά από οποιαδήποτε πηγή.

 • Νιώστε την ατμόσφαιρα με το 20 W RMS και το Incredible Surround

  Δημιουργήστε ένα ρεαλιστικό πεδίο ήχου. Οι πανίσχυροι ενισχυτές και το Incredible Surround σάς επιτρέπουν να απολαμβάνετε την απόλυτη εμπειρία Surround με μεγαλύτερο βάθος και πλάτος ήχου, που συμπληρώνει την πλούσια εμπειρία τηλεθέασης.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Eco Passport - μια επισκόπηση των περιβαλλοντικών προδιαγραφών των προϊόντων μας

Η Philips νοιάζεται για το περιβάλλον και την κοινωνία, και υποστηρίζει ενεργά την οικολογική σχεδίαση των προϊόντων.

 • Η εφαρμογή MyRemote και οι σχετικές λειτουργίες διαφέρουν ανά μοντέλο τηλεόρασης και χώρα, καθώς επίσης και ανά μοντέλο έξυπνης συσκευής και λειτουργικό σύστημα. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση: www.philips.com/TV.
 • Η συμβατότητα εξαρτάται από την πιστοποίηση Wi-Fi Miracast των συσκευών με Android 4.2 ή μεταγενέστερη έκδοση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση της συσκευής σας.
 • Για την εφαρμογή smart TV, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.philips.com/TV για να ανακαλύψετε τις υπηρεσίες που παρέχονται στη χώρα σας.
 • Εγγραφή USB μόνο για ψηφιακά κανάλια. Η δυνατότητα εγγραφής ενδέχεται να περιορίζεται από προστασία κατά της αντιγραφής προγραμμάτων (CI+). Ενδέχεται να ισχύουν περιορισμοί ανάλογα με τη χώρα και το κανάλι.
 • Οι γονείς πρέπει να παρακολουθούν τα παιδιά τους ενώ βλέπουν τηλεόραση σε λειτουργία 3D, και να βεβαιώνονται ότι δεν παρουσιάζουν καμία από τις παραπάνω ενοχλήσεις. Η παρακολούθηση 3D δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 6 ετών, καθώς το οπτικό τους σύστημα δεν είναι πλήρως ανεπτυγμένο.
 • Η τηλεόραση υποστηρίζει τη λήψη DVB για 'ελεύθερες' μεταδόσεις. Ενδέχεται να μην υποστηρίζονται συγκεκριμένοι πάροχοι DVB. Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα στην ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις της τοποθεσίας web υποστήριξης της Philips. Για ορισμένους παρόχους, απαιτείται Περιορισμένη πρόσβαση και εγγραφή. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • Απαιτείται για αναβάθμιση λογισμικού για την HbbTV, τον πελάτη και διακομιστή MultiRoom, το Netflix και την εφαρμογή MyRemote.
 • Κατανάλωση ενέργειας σε kWh ανά έτος, με βάση την κατανάλωση ισχύος της τηλεόρασης με 4ωρη λειτουργία ανά ημέρα επί 365 ημέρες. Η πραγματική κατανάλωση ενέργειας εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης της τηλεόρασης.
 • Η διαθεσιμότητα του EPG και η κάλυψη των προγραμμάτων (έως και 8 ημερών) εξαρτάται από τη χώρα και τον πάροχο.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: