1
Επιλέξτε φωτιστικό

Επιτοίχιο φωτιστικό

  Επιτοίχιο φωτιστικό

  Εκφραστείτε με φως

  Ένας στιβαρός λευκός κύβος με στρογγυλεμένες ακμές από καθαρό λευκό αλουμίνιο. Στο εσωτερικό του συναντάμε ένα ζεστό οικολογικό λαμπτήρα αλογόνου που μπορεί να επανατοποθετηθεί για αλλαγή κατεύθυνσης της δέσμης φωτισμού. Το φωτιστικό αυτό είναι εκπληκτικά συμπαγές, ενώ συνδυάζει εξαιρετική ποιότητα φωτισμού.

  Δυστυχώς αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Εκφραστείτε με φως

Φωτισμός εμπνευσμένος από την αρχιτεκτονική

 • Με ροοστάτη για τέλειο ατμοσφαιρικό φωτισμό

  Με ροοστάτη για τέλειο ατμοσφαιρικό φωτισμό

  Οι λαμπτήρες ecohalogen της Philips διαθέτουν δυνατότητα ρύθμισης έντασης, που σημαίνει ότι η ένταση ή η απόχρωση του φωτισμου μπορεί να προσαρμοστεί με ροοστάτη.

 • Υπέροχο φως υψηλής ποιότητας

  Υπέροχο φως υψηλής ποιότητας

  Οι οικολογικοί λαμπτήρες αλογόνου της Philips προσφέρουν ιδανικό φως για να αναδείξετε σημεία ή να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο χώρο σας, ενώ εξοικονομούν ενέργεια σε σχέση με τους παραδοσιακούς λαμπτήρες αλογόνου.

 • Εξοικονόμηση ενέργειας σε ποσοστό έως και 30%

  Εξοικονόμηση ενέργειας σε ποσοστό έως και 30%

  Κάθε λαμπτήρας ecohalogen της Philips εξοικονομεί ενέργεια, γεγονός που σας βοηθά να εξοικονομείτε χρήματα από τους λογαριασμούς ρεύματος και να συμβάλετε στην προστασία του περιβάλλοντος.

 • Διάρκεια ζωής

  Διάρκεια ζωής

  Οι λαμπτήρες Ecohalogen διαρκούν έως και 2.000 ώρες.

 • Υλικό υψηλής ποιότητας

  Υλικό υψηλής ποιότητας

  Οι υπέροχες γραμμές της Arcitone θέτουν νέα, ακόμη υψηλότερα πρότυπα επαγγελματικής τελειότητας, χωρίς κανένα σημάδι και καμία βίδα να χαλά την άψογη εμφάνισή τους. Χρησιμοποιούνται υλικά υψηλής ποιότητας και μεγάλης ανθεκτικότητας.

 • Πηγές κατευθυνόμενου φωτισμού

  Πηγές κατευθυνόμενου φωτισμού

  Κρυφές πηγές φωτός, αυτές οι λάμπες έντονου φωτός μπορούν να προσανατολιστούν στην επιθυμητή κατεύθυνση, για ρυθμιζόμενα εφέ φωτισμού.

 • Διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης στο προϊόν

  Διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης στο προϊόν

  Με το κουμπί διακριτικά ενσωματωμένο στο προϊόν, μπορείτε να ανάβετε και να σβήνετε εύκολα το φως.

 • Αρχιτεκτονικό στυλ

  Η Arcitone βάζει την αρχιτεκτονική στο σπίτι σας. Τα κομψά, εκλεπτυσμένα σχήματα και οι καθαρές, σαφώς ορισμένες γραμμές της είναι η προσωποποίηση της απλότητας. Οι υπέροχες γραμμές της Arcitone θέτουν νέα, ακόμη υψηλότερα πρότυπα επαγγελματικής τελειότητας, χωρίς κανένα σημάδι και καμία βίδα να αλλοιώνει αισθητικά την άψογη εμφάνισή τους.

 • Μοναδική εμφάνιση και αίσθηση, μίνιμαλ σχέδια και εκφραστικές γραμμές.

  Η κομψή εμφάνιση των προϊόντων της Arcitone ταιριάζει τέλεια με μοντέρνα περιβάλλοντα, καθιστώντας το φως ουσιαστικό χαρακτηριστικό της εσωτερικής σχεδίασης. Οι εκπληκτικοί σχηματισμοί φωτός ενσωματώνουν μια παλέτα εκλεπτυσμένων χρωμάτων, κορυφαίας ποιότητας υλικών και κομψών σχεδίων, τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα για να συνδυαστούν με άπειρους τρόπους σε στιλάτους εσωτερικούς χώρους.

 • Το φως ενισχύει την αρχιτεκτονική

  Η Arcitone αποκαλύπτει την ομορφιά του φωτός, ενισχύοντας την εμπειρία του οικιακού φωτισμού και ντιζάιν.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: