Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση LED

  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/32pht5301_12/32pht5301_12_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση LED

  Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση LED

  Η σειρά Philips 5300 με Smart TV φέρνει το αγαπημένο σας περιεχόμενο και εφαρμογές σε μια μεγάλη οθόνη. Δείτε δημοφιλείς ταινίες, παρακολουθήστε ζωντανά αθλητικές διοργανώσεις και παίξτε multiplayer παιχνίδια με λίγα μόλις κλικ. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

5300 series Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση LED

80 εκ. (32"), Τηλεόραση LED, DVB-T/T2/C 32PHT5301/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση LED

με Pixel Plus HD

 • Ο δείκτης απόδοσης εικόνας βελτιώνει κάθε στοιχείο προβολής

  Ο δείκτης απόδοσης εικόνας βελτιώνει κάθε στοιχείο προβολής

  Ο δείκτης απόδοσης εικόνας συνδυάζει την τεχνολογία οθόνης της Philips με προηγμένους μηχανισμούς επεξεργασίας εικόνας, βελτιώνοντας τα στοιχεία αντίληψης: ευκρίνεια, κίνηση, αντίθεση και χρώμα. Ανεξάρτητα από την πηγή, θα απολαμβάνετε πάντα εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες με απίστευτες λεπτομέρειες και βάθος, τα πιο βαθιά μαύρα, τα πιο φωτεινά λευκά, τα πιο ζωντανά χρώματα, αλλά και τις πιο ρεαλιστικές αποχρώσεις δέρματος κάθε φορά.

 • Το Micro Dimming βελτιώνει την αντίθεση στην τηλεόρασή σας

  Το Micro Dimming βελτιώνει την αντίθεση στην τηλεόρασή σας

  Χάρη στο ειδικό λογισμικό που αναλύει την εικόνα σε 6.400 διαφορετικές ζώνες και τις προσαρμόζει ανάλογα, απολαμβάνετε απίστευτη αντίθεση και ποιότητα εικόνας για μια πραγματικά ζωντανή οπτική εμπειρία.

 • Τηλεόραση LED για εικόνες με απίστευτη αντίθεση

  Τηλεόραση LED για εικόνες με απίστευτη αντίθεση

  Ο οπίσθιος φωτισμός LED προσφέρει χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, πανέμορφη εμφάνιση, αλλά και υψηλή φωτεινότητα, απίστευτη αντίθεση και ολοζώντανα χρώματα.

 • Χάρη στο εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο απολαμβάνετε μεγαλύτερη εικόνα

  Χάρη στο εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο απολαμβάνετε μεγαλύτερη εικόνα

  Στις κλασικές τηλεοράσεις το πλαίσιο περιβάλλει την οθόνη σαν κορνίζα. Αντιθέτως, οι δικές μας τηλεοράσεις έχουν ένα μοντέρνο και εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο, για να μπορείτε να απολαμβάνετε μεγαλύτερη εικόνα.

 • Smart TV: ένας ολόκληρος κόσμος σας περιμένει να τον εξερευνήσετε

  Smart TV: ένας ολόκληρος κόσμος σας περιμένει να τον εξερευνήσετε

  Ανακαλύψτε την "έξυπνη" εμπειρία της Smart TV, που ξεπερνά τα όρια της κλασικής τηλεόρασης. Νοικιάστε και δείτε ταινίες, βίντεο και παιχνίδια από ηλεκτρονικά βιντεοκλάμπ. Παρακολουθήστε catch-up TV από τα αγαπημένα σας κανάλια και απολαύστε μια πλούσια γκάμα διαδικτυακών εφαρμογών με τη Smart TV.

 • USB για αναπαραγωγή πολυμέσων

  USB για αναπαραγωγή πολυμέσων

  Μοιραστείτε τη διασκέδαση. Συνδέστε το USB memory stick, την ψηφιακή κάμερα, το MP3 ή άλλη συσκευή πολυμέσων στη θύρα USB της τηλεόρασής σας για να απολαύσετε φωτογραφίες, βίντεο και μουσική, χρησιμοποιώντας ένα εύχρηστο πρόγραμμα περιήγησης περιεχομένου στην οθόνη.

 • Το Pixel Plus HD προσφέρει πανέμορφες εικόνες που θα λατρέψετε

  Το σύστημα Philips Pixel Plus HD βελτιστοποιεί την ποιότητα της εικόνας για να σας προσφέρει καθαρές εικόνες με εκπληκτική αντίθεση. Έτσι, είτε πρόκειται για ροή περιεχομένου από το Internet είτε για δίσκο, θα απολαμβάνετε ευκρινέστερη εικόνα με πιο φωτεινά λευκά και πιο έντονα μαύρα.

 • Κεντρική βάση με λεπτομέρειες από πραγματικό μέταλλο και χρώμιο

  Οι σχεδιαστές μας έχουν συνδυάσει την κεκλιμένη πλάκα της βάσης με τον εξαιρετικά λεπτό λαιμό και το ματ με το γυαλιστερό μεταλλικό φινίρισμα για να δημιουργήσουν μια ανανεωμένη σχεδίαση που ταιριάζει σε κάθε μοντέρνο χώρο.

 • Δύο είσοδοι HDMI και Easylink για ολοκληρωμένη συνδεσιμότητα

  Απαλλαγείτε από την ακαταστασία των καλωδίων χρησιμοποιώντας ένα μόνο καλώδιο HDMI που μεταφέρει σήματα εικόνας αλλά και ήχου από τις συσκευές σας στην τηλεόραση. Το HDMI χρησιμοποιεί μη συμπιεσμένα σήματα, εξασφαλίζοντας βέλτιστη ποιότητα κατά τη μεταφορά από την πηγή στην οθόνη. Σε συνδυασμό με το Philips Easylink, θα χρειάζεστε ένα μόνο τηλεχειριστήριο για τις περισσότερες λειτουργίες στην τηλεόραση, τη συσκευή DVD ή Blu-ray, τον αποκωδικοποιητή ή το home cinema.

 • Το νέο, ενσωματωμένο πρότυπο HEVC προσφέρει εικόνα υψηλής ποιότητας

  Με το νέο, ενσωματωμένο πρότυπο HEVC απολαμβάνετε μετάδοση εικόνων υψηλής ποιότητας με εξαιρετική ανάλυση.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η διαθεσιμότητα του EPG και η κάλυψη των προγραμμάτων (έως και 8 ημερών) εξαρτάται από τη χώρα και τον πάροχο.
 • Κατανάλωση ενέργειας σε kWh ανά έτος, με βάση την κατανάλωση ισχύος της τηλεόρασης με 4ωρη λειτουργία ανά ημέρα επί 365 ημέρες. Η πραγματική κατανάλωση ενέργειας εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης της τηλεόρασης.
 • Η τηλεόραση υποστηρίζει τη λήψη DVB για 'ελεύθερες' μεταδόσεις. Ενδέχεται να μην υποστηρίζονται συγκεκριμένοι πάροχοι DVB. Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα στην ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις της τοποθεσίας web υποστήριξης της Philips. Για ορισμένους παρόχους, απαιτείται Περιορισμένη πρόσβαση και εγγραφή. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • (Philips) συμβατό μόνο με συγκεκριμένη συσκευή αναπαραγωγής Philips.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: