Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση LED

  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/32pht4101_12/32pht4101_12_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση LED

  Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση LED

  Η κομψή σχεδίαση της σειράς Philips 4100 με Digital Crystal Clear αναδεικνύει υπέροχα τον χώρο σας. Απολαύστε ποιότητα εικόνας HD με Perfect Motion Rate και καθαρό ήχο, για μια απλή και υπέροχη εμπειρία ψυχαγωγίας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

4000 series Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση LED

80 εκ. (32"), Τηλεόραση LED, DVB-T/T2/C 32PHT4101/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση LED

Με Digital Crystal Clear

 • Άψογο προφίλ χάρη στις γραμμές Ultra Slim

  Άψογο προφίλ χάρη στις γραμμές Ultra Slim

  Κομψή, πρωτοποριακή, εκλεπτυσμένη, ακριβής: αυτή είναι η λεπτή σχεδίαση που χαρακτηρίζει Philips. Μην σας εκπλήσσει που είναι τόσο λεπτή, αλλά ταυτόχρονα τόσο εντυπωσιακή. Δείτε απλά πόση κομψότητα μπορεί να προσδώσει στο χώρο σας!

 • Τηλεόραση LED για εικόνες με απίστευτη αντίθεση

  Τηλεόραση LED για εικόνες με απίστευτη αντίθεση

  Ο οπίσθιος φωτισμός LED προσφέρει χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, πανέμορφη εμφάνιση, αλλά και υψηλή φωτεινότητα, απίστευτη αντίθεση και ολοζώντανα χρώματα.

 • Ο δείκτης απόδοσης εικόνας βελτιώνει κάθε στοιχείο προβολής

  Ο δείκτης απόδοσης εικόνας βελτιώνει κάθε στοιχείο προβολής

  Ο δείκτης απόδοσης εικόνας συνδυάζει την τεχνολογία οθόνης της Philips με προηγμένους μηχανισμούς επεξεργασίας εικόνας, βελτιώνοντας τα στοιχεία αντίληψης: ευκρίνεια, κίνηση, αντίθεση και χρώμα. Ανεξάρτητα από την πηγή, θα απολαμβάνετε πάντα εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες με απίστευτες λεπτομέρειες και βάθος, τα πιο βαθιά μαύρα, τα πιο φωτεινά λευκά, τα πιο ζωντανά χρώματα, αλλά και τις πιο ρεαλιστικές αποχρώσεις δέρματος κάθε φορά.

 • USB για αναπαραγωγή πολυμέσων

  USB για αναπαραγωγή πολυμέσων

  Μοιραστείτε τη διασκέδαση. Συνδέστε το USB memory stick, την ψηφιακή κάμερα, το MP3 ή άλλη συσκευή πολυμέσων στη θύρα USB της τηλεόρασής σας για να απολαύσετε φωτογραφίες, βίντεο και μουσική, χρησιμοποιώντας ένα εύχρηστο πρόγραμμα περιήγησης περιεχομένου στην οθόνη.

 • Εξαιρετικά λεπτές βάσεις σε μαύρο χρώμα

  Σκούρες, μυστηριώδεις και απίστευτα ανθεκτικές. Οι βάσεις της Philips σε μαύρο χρώμα ανεβάζουν την τηλεόρασή σας σε άλλο επίπεδο. Η ανθεκτική κατασκευή σε εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση αναδεικνύει την κομψότητα και το στυλ της νέας σας τηλεόρασης. Επιπλέον, με την ισχυρή στερέωσή τους, πραγματικά απορεί κανείς πώς κάτι τόσο μικρό μπορεί να κάνει τόσα πολλά.

 • Τεχνολογία Digital Crystal Clear για ακρίβεια που θα θέλετε να μοιραστείτε

  Για φυσική εικόνα από οποιαδήποτε πηγή, η Philips δημιούργησε το Digital Crystal Clear. Είτε απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας εκπομπές, ταινίες, ειδήσεις είτε βλέπετε τηλεόραση με φίλους, θα απολαμβάνετε τα πάντα με βέλτιστη αντίθεση, χρωματική απόδοση και ευκρίνεια.

 • Δύο είσοδοι HDMI και Easylink για ολοκληρωμένη συνδεσιμότητα

  Απαλλαγείτε από την ακαταστασία των καλωδίων χρησιμοποιώντας ένα μόνο καλώδιο HDMI που μεταφέρει σήματα εικόνας αλλά και ήχου από τις συσκευές σας στην τηλεόραση. Το HDMI χρησιμοποιεί μη συμπιεσμένα σήματα, εξασφαλίζοντας βέλτιστη ποιότητα κατά τη μεταφορά από την πηγή στην οθόνη. Σε συνδυασμό με το Philips Easylink, θα χρειάζεστε ένα μόνο τηλεχειριστήριο για τις περισσότερες λειτουργίες στην τηλεόραση, τη συσκευή DVD ή Blu-ray, τον αποκωδικοποιητή ή το home cinema.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η διαθεσιμότητα του EPG και η κάλυψη των προγραμμάτων (έως και 8 ημερών) εξαρτάται από τη χώρα και τον πάροχο.
 • Κατανάλωση ενέργειας σε kWh ανά έτος, με βάση την κατανάλωση ισχύος της τηλεόρασης με 4ωρη λειτουργία ανά ημέρα επί 365 ημέρες. Η πραγματική κατανάλωση ενέργειας εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης της τηλεόρασης.
 • Η τηλεόραση υποστηρίζει τη λήψη DVB για 'ελεύθερες' μεταδόσεις. Ενδέχεται να μην υποστηρίζονται συγκεκριμένοι πάροχοι DVB. Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα στην ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις της τοποθεσίας web υποστήριξης της Philips. Για ορισμένους παρόχους, απαιτείται Περιορισμένη πρόσβαση και εγγραφή. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • (Philips) συμβατό μόνο με συγκεκριμένη συσκευή αναπαραγωγής Philips.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: