Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση FHD με Android™

  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/32pfs5501_12/32pfs5501_12_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση FHD με Android™

  Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση LED FHD με Android

  Γνωρίστε τη δύναμη του Android στην τηλεόρασή σας, με τη σειρά Philips 5500 που φέρνει το αγαπημένο σας περιεχόμενο και τις εφαρμογές σε μια μεγάλη οθόνη Full HD. Δείτε δημοφιλείς ταινίες, παρακολουθήστε ζωντανά αθλητικές διοργανώσεις και παίξτε multiplayer παιχνίδια με λίγα μόλις κλικ. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

5500 series Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση FHD με Android™

80 εκ. (32"), Τηλεόραση LED Full HD, Διπύρηνος 8 GB με δυνατότητα επέκτασης, DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2 32PFS5501/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση LED FHD με Android

με Pixel Plus HD

 • Διπύρηνος επεξεργαστής και λειτουργικό σύστημα Android για ισχυρή απόδοση

  Με το σύστημα Android στην τηλεόρασή σας μπορείτε να κάνετε περιήγηση, να ανοίγετε εφαρμογές και να βλέπετε βίντεο πολύ γρήγορα, εύκολα και διασκεδαστικά. Το ρομπότ Android απελευθερώνει την ισχύ του διπύρηνου επεξεργαστή, για να κάνετε ό,τι θέλετε γρήγορα και απλά.

 • Παιχνίδια στο cloud: υψηλής ποιότητας παιχνίδια για όλες τις ηλικίες

  Τα παιχνίδια στο cloud προσφέρουν έναν τεράστιο ηλεκτρονικό κατάλογο παιχνιδιών υψηλής ποιότητας για κάθε ηλικία, διάθεση και επίπεδο παιχνιδιού. Απλώς διαλέξτε ένα παιχνίδι και παίξτε στην τηλεόρασή σας!

 • Άψογο προφίλ χάρη στις γραμμές Ultra Slim

  Άψογο προφίλ χάρη στις γραμμές Ultra Slim

  Κομψή, πρωτοποριακή, εκλεπτυσμένη, ακριβής: αυτή είναι η λεπτή σχεδίαση που χαρακτηρίζει Philips. Μην σας εκπλήσσει που είναι τόσο λεπτή, αλλά ταυτόχρονα τόσο εντυπωσιακή. Δείτε απλά πόση κομψότητα μπορεί να προσδώσει στο χώρο σας!

 • Το Micro Dimming βελτιώνει την αντίθεση στην τηλεόρασή σας

  Το Micro Dimming βελτιώνει την αντίθεση στην τηλεόρασή σας

  Χάρη στο ειδικό λογισμικό που αναλύει την εικόνα σε 6.400 διαφορετικές ζώνες και τις προσαρμόζει ανάλογα, απολαμβάνετε απίστευτη αντίθεση και ποιότητα εικόνας για μια πραγματικά ζωντανή οπτική εμπειρία.

 • Λεπτές, ασημί μεταλλικές βάσεις με ελαφριά κατασκευή

  Το σπίτι σας αντιπροσωπεύει το στιλ σας. Οι σχεδιαστές μας επέλεξαν διακριτικούς συνδυασμούς κομψών χρωμάτων και ποιοτικών υλικών σε ασημί χρώμα και αλουμίνιο, για να δημιουργήσουν μια τηλεόραση που "δένει" με το χώρο σας. Οι λεπτές, ασημί μεταλλικές βάσεις συμπληρώνουν υπέροχα την τηλεόραση Philips, δίνοντάς της την ανανεωμένη, μοντέρνα εμφάνιση που της ταιριάζει.

 • Το Pixel Plus HD προσφέρει πανέμορφες εικόνες που θα λατρέψετε

  Το σύστημα Philips Pixel Plus HD βελτιστοποιεί την ποιότητα της εικόνας για να σας προσφέρει καθαρές εικόνες με εκπληκτική αντίθεση. Έτσι, είτε πρόκειται για ροή περιεχομένου από το Internet είτε για δίσκο, θα απολαμβάνετε ευκρινέστερη εικόνα με πιο φωτεινά λευκά και πιο έντονα μαύρα.

 • Full HD LED TV: εκθαμβωτικές εικόνες LED με απίστευτη αντίθεση

  Η ποιότητα της εικόνας έχει μεγάλη σημασία. Οι κλασικές τηλεοράσεις HDTV προσφέρουν αρκετά καλή ποιότητα, αλλά θέλετε κάτι παραπάνω. Τώρα μπορείτε να έχετε μοναδική λεπτομέρεια σε συνδυασμό με υψηλή φωτεινότητα, απίστευτη αντίθεση και ρεαλιστικά χρώματα, για μια πραγματικά ρεαλιστική εικόνα.

 • Google Play™: Ανοίγει την πόρτα στη διασκέδαση

  Το Google Play™ προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από παιχνίδια με υψηλής ποιότητας για όλες τις ηλικίες. Βελτιστοποιημένα για χρήση στην τηλεόρασή σας, φαίνονται και είναι υπέροχα. Μην αγοράζετε άλλες παιχνιδοκονσόλες που καταλαμβάνουν χώρο χωρίς λόγο. Με ένα χειριστήριο παιχνιδιών USB γενικής χρήσης μπορείτε να περιηγείστε και να παίζετε εύκολα.

 • Το νέο, ενσωματωμένο πρότυπο HEVC προσφέρει περιεχόμενο FHD υψηλής ποιότητας

  Με το νέο, ενσωματωμένο πρότυπο HEVC απολαμβάνετε μετάδοση ανάλυσης FHD με εικόνα υψηλής ποιότητας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η διαθεσιμότητα του EPG και η κάλυψη των προγραμμάτων (έως και 8 ημερών) εξαρτάται από τη χώρα και τον πάροχο.
 • Οι διάθεση των εφαρμογών Android διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε Google Play Store της χώρας σας.
 • Κατανάλωση ενέργειας σε kWh ανά έτος, με βάση την κατανάλωση ισχύος της τηλεόρασης με 4ωρη λειτουργία ανά ημέρα επί 365 ημέρες. Η πραγματική κατανάλωση ενέργειας εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης της τηλεόρασης.
 • Τα προσφερόμενα παιχνίδια στο cloud διαφέρουν ανάλογα με τον πάροχο.
 • Η τηλεόραση υποστηρίζει τη λήψη DVB για 'ελεύθερες' μεταδόσεις. Ενδέχεται να μην υποστηρίζονται συγκεκριμένοι πάροχοι DVB. Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα στην ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις της τοποθεσίας web υποστήριξης της Philips. Για ορισμένους παρόχους, απαιτείται Περιορισμένη πρόσβαση και εγγραφή. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • (Philips) συμβατό μόνο με συγκεκριμένη συσκευή αναπαραγωγής Philips.
 • Η λειτουργία του Google Cast εξαρτάται από τις εφαρμογές και τις συσκευές Google Cast Ready. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε τη σελίδα προϊόντος του Google Cast.
 • Η εφαρμογή Philips TV Remote και οι σχετικές λειτουργίες διαφέρουν ανά μοντέλο τηλεόρασης, πάροχο και χώρα, καθώς και ανά μοντέλο έξυπνης συσκευής και ανά λειτουργικό σύστημα. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Οι παροχές της εφαρμογής Smart TV διαφέρουν ανά μοντέλο τηλεόρασης και χώρα. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.philips.com/smarttv.
 • Εγγραφή USB μόνο για ψηφιακά κανάλια. Η δυνατότητα εγγραφής ενδέχεται να περιορίζεται από προστασία κατά της αντιγραφής προγραμμάτων (CI+). Ενδέχεται να ισχύουν περιορισμοί ανάλογα με τη χώρα και το κανάλι.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: