Τηλεόραση LED

  Τηλεόραση LED

  Χαλαρώστε και απολαύστε μια υπέροχη βραδιά τηλεόρασης

  Χαλαρώστε και απολαύστε μια υπέροχη τηλεοπτική βραδιά ποιότητας LED, με την τηλεόραση 32PFL5306 LED της Philips, σειράς 5000. Με τεχνολογία Pixel HD engine για καθαρές, ολοζώντανες εικόνες, τις οποίες αναδεικνύει ο κορυφαίος ήχος. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Χαλαρώστε και απολαύστε μια υπέροχη βραδιά τηλεόρασης

με την εξαιρετική εικόνα LED PMR 100Hz

 • Εκπληκτικές εικόνες LED με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

  Εκπληκτικές εικόνες LED με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

  Αυτή η τηλεόραση διαθέτει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία φωτισμού LED, συνδυάζοντας καθηλωτική μινιμαλιστική σχεδίαση με κορυφαία ποιότητα εικόνας και τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας στην κατηγορία της. Επιπλέον, η τεχνολογία φωτισμού LED δεν περιέχει επικίνδυνα υλικά. Με τον οπίσθιο φωτισμό LED απολαμβάνετε χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, υψηλή φωτεινότητα, απίστευτη αντίθεση, ευκρίνεια και φωτεινά χρώματα.

 • Τεχνολογία Perfect Motion Rate (PMR) 100 Hz για εκπληκτική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Τεχνολογία Perfect Motion Rate (PMR) 100 Hz για εκπληκτική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Η τεχνολογία Perfect Motion Rate (PMR) συνδυάζει το ρυθμό ανανέωσης οθόνης και τη μοναδική επεξεργασία εικόνας δημιουργώντας εξαιρετική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων για καθαρές, ολοζώντανες εικόνες, ακόμα και σε σκηνές με γρήγορη δράση.

 • Ακούστε κάθε λέξη με το Clear Sound

  Ακούστε κάθε λέξη με το Clear Sound

  Το Clear Sound είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία ήχου που αυξάνει σημαντικά την καταληπτότητα της φωνής, είτε πρόκειται για ομιλία είτε για τραγούδι. Διασφαλίζει ότι ακούτε κάθε λέξη, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε στο έπακρο αυτό που παρακολουθείτε.

 • Άψογη συνδεσιμότητα με 2 εισόδους HDMI και Easylink

  Άψογη συνδεσιμότητα με 2 εισόδους HDMI και Easylink

  Το HDMI είναι ένα καλώδιο που μεταφέρει σήματα εικόνας και ήχου από τις συσκευές σας στην τηλεόραση, καταργώντας την ακαταστασία που προκαλεί η χρήση καλωδίων. Μεταφέρει μη συμπιεσμένα σήματα, διασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα από την πηγή στην οθόνη. Σε συνδυασμό με το Philips Easylink, χρειάζεστε μόνο ένα τηλεχειριστήριο για να εκτελείτε τις περισσότερες λειτουργίες στην τηλεόραση, στη συσκευή αναπαραγωγής DVD ή BluRay, στον αποκωδικοποιητή ή στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου.

 • Απολαύστε αναπαραγωγή φωτογραφιών και μουσικής μέσω USB

  Απολαύστε αναπαραγωγή φωτογραφιών και μουσικής μέσω USB

  Η υποδοχή σύνδεσης USB επιτρέπει πρόσβαση σε φωτογραφίες jpeg και μουσική mp3 από τα περισσότερα USB stick (συσκευή μνήμης USB). Συνδέστε το USB στην υποδοχή στο πλάι της τηλεόρασης και αποκτήστε πρόσβαση στο περιεχόμενο πολυμέσων χρησιμοποιώντας το εύχρηστο πρόγραμμα περιήγησης περιεχομένου στην οθόνη. Μπορείτε πλέον να προβάλλετε και να μοιράζεστε εύκολα τις φωτογραφίες και τη μουσική σας.

 • Ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης που σας παρέχει η απλή βοήθεια οθόνης

  Ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης που σας παρέχει η απλή βοήθεια οθόνης

  Ο νέος οδηγός προσαρμογής ρυθμίσεων σάς καθοδηγεί στις ρυθμίσεις με ασύγκριτη ευκολία. Στην τηλεόραση προβάλλονται διαφορετικές ρυθμίσεις εικόνας, η μία δίπλα στην άλλη, ώστε να επιλέξετε αυτές που προτιμάτε. Έτσι, ολοκληρώνετε την εγκατάσταση με γρήγορες και απλές κινήσεις.

 • Εύκολη εγκατάσταση με βοηθητικό οδηγό ρυθμίσεων

  Εύκολη εγκατάσταση με βοηθητικό οδηγό ρυθμίσεων

  Η εγκατάσταση αυτής της τηλεόρασης είναι εύκολη, χάρη στη βοήθεια βήμα προς βήμα. O οδηγός εμφανίζει μερικές οθόνες με επιλογές για να ορίσετε εύκολα τις βασικές ρυθμίσεις. Η απόδοση της τηλεόρασης ρυθμίζεται με βάση τις προτιμήσεις σας, χωρίς δύσκολους όρους ή επιλογές, και όλα αυτά πολύ γρήγορα.

 • HD TV με Pixel Plus, για πιο πλούσιες λεπτομέρειες και ευκρίνεια

  Το Pixel Plus είναι μια τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας εικόνας που αυξάνει τον αριθμό των γραμμών και των pixel. Το αποτέλεσμα είναι ευκρινείς εικόνες με απίστευτη λεπτομέρεια και βάθος, κάθε φορά από οποιαδήποτε πηγή.

 • Νιώστε την ατμόσφαιρα με το 16W RMS και το Incredible Surround

  Νιώστε την ατμόσφαιρα των ταινιών και τη δύναμη του ρυθμού της μουσικής. Οι πανίσχυροι ενισχυτές 2x8W RMS δημιουργούν ένα ρεαλιστικό πεδίο ήχου. Το Incredible Surround σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε την απόλυτη εμπειρία Surround με μεγαλύτερο βάθος και πλάτος ήχου που συμπληρώνει την πλούσια εμπειρία τηλεθέασης.

 • Ενσωματωμένος δέκτης MPEG-4 για λήψη HD χωρίς set top box

  Ο ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης σάς επιτρέπει να λαμβάνετε ψηφιακά καλωδιακά και επίγεια σήματα τηλεόρασης χωρίς πρόσθετο set top box. Απολαύστε ποιοτική τηλεόραση χωρίς επιπλέον εξοπλισμό.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η τηλεόραση υποστηρίζει τη λήψη DVB για 'ελεύθερες' μεταδόσεις. Ενδέχεται να μην υποστηρίζονται συγκεκριμένοι πάροχοι DVB. Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα στην ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις της τοποθεσίας web υποστήριξης της Philips. Για ορισμένους παρόχους, απαιτείται Περιορισμένη πρόσβαση και εγγραφή. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • Ηλεκτρονικός οδηγός προγραμμάτων (EPG) 8 ημερών, η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες
 • Κατανάλωση ενέργειας σε kWh ανά έτος, με βάση την κατανάλωση ισχύος της τηλεόρασης με 4ωρη λειτουργία ανά ημέρα επί 365 ημέρες. Η πραγματική κατανάλωση ενέργειας εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης της τηλεόρασης.
 • Αυτή η τηλεόραση περιέχει μόλυβδο μόνο σε ορισμένα μέρη ή εξαρτήματα, όπου δεν υπάρχουν άλλες τεχνολογικές εναλλακτικές, σύμφωνα με τις υπάρχουσες ρήτρες εξαίρεσης στο πλαίσιο της Οδηγίες RoHS.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: