LCD TV

  Η διασκέδαση ζωντανεύει

  Ζήστε την κάθε στιγμή της προβολής σαν να ήσασταν εκεί, με το Pixel Plus HD και με τον εντυπωσιακό, αόρατο ήχο. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Η διασκέδαση ζωντανεύει

Με ρεαλιστική απόδοση εικόνας FHD

 • HD Natural Motion για εξαιρετικά ομαλή αναπαραγωγή της κίνησης σε ταινίες Full HD

  HD Natural Motion για εξαιρετικά ομαλή αναπαραγωγή της κίνησης σε ταινίες Full HD

  Η Philips εφηύρε την τεχνολογία HD Natural Motion για ελαχιστοποίηση του τρεμοπαίγματος της εικόνας. Ο βραβευμένος αλγόριθμος υπολογίζει την κίνηση της εικόνας και διορθώνει το τρεμόπαιγμα σε μεταδιδόμενο και εγγεγραμμένο υλικό (όπως δίσκους DVD και Blu-ray). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ομαλή αναπαραγωγή της κίνησης και άψογη ευκρίνεια, γεγονός που φέρνει την οπτική εμπειρία σε υψηλότερα επίπεδα.

 • Σύστημα 2,1 40 W με ήχο surround (2 x 10 W RMS, εικονικά 20 W)*

  Σύστημα 2,1 40 W με ήχο surround (2 x 10 W RMS, εικονικά 20 W)*

  Εικονικό σύστημα ηχείων  2.1 για εκπληκτικό ήχο 40W (2x10W + Εικονική ισχύς 20W*). *Αυτό το εικονικό σύστημα ήχου 2.1  διαχειρίζεται έξυπνα την ισχύ ώστε να παρέχει δύο φορές την αρχική ισχύ που παρέχεται και να αποδίδει εκπληκτικά μπάσα. Απολαύστε καθαρό και λεπτομερή ήχο με το πρόσθετο θολοειδές τουίτερ, το οποίο παρέχει ήχο χωρίς συμβιβασμούς σε μια λεπτή αόρατη σχεδίαση ηχείων.

 • USB για εκπληκτική αναπαραγωγή πολυμέσων

  USB για εκπληκτική αναπαραγωγή πολυμέσων

  Η υποδοχή σύνδεσης USB επιτρέπει πρόσβαση σε φωτογραφίες jpeg, μουσική mp3 και αρχεία βίντεο των περισσότερων USB-sticks (συσκευή μνήμης USB). Συνδέστε το USB στην υποδοχή στο πλάι της τηλεόρασης και αποκτήστε πρόσβαση στο περιεχόμενο πολυμέσων χρησιμοποιώντας το εύκολο πρόγραμμα περιήγησης περιεχομένου στην οθόνη. Μπορείτε να προβάλετε και να μοιραστείτε εύκολα βίντεο, φωτογραφίες και μουσική.

 • Άψογη συνδεσιμότητα με 3 εισόδους HDMI και Easylink

  Άψογη συνδεσιμότητα με 3 εισόδους HDMI και Easylink

  Το HDMI είναι ένα καλώδιο που μεταφέρει σήματα εικόνας και ήχου από τις συσκευές σας στην τηλεόραση, καταργώντας την ακαταστασία που προκαλεί η χρήση καλωδίων. Μεταφέρει μη συμπιεσμένα σήματα, διασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα από την πηγή στην οθόνη. Σε συνδυασμό με το Philips Easylink, χρειάζεστε μόνο ένα τηλεχειριστήριο για να εκτελείτε τις περισσότερες λειτουργίες στην τηλεόραση, στη συσκευή αναπαραγωγής DVD ή BluRay, στον αποκωδικοποιητή ή στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου.

 • Ακούστε κάθε λέξη με το Clear Sound

  Ακούστε κάθε λέξη με το Clear Sound

  Το Clear Sound είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία ήχου που αυξάνει σημαντικά την καταληπτότητα της φωνής, είτε πρόκειται για ομιλία είτε για τραγούδι. Διασφαλίζει ότι ακούτε κάθε λέξη, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε στο έπακρο αυτό που παρακολουθείτε.

 • Τηλεόραση Full HD με Pixel Plus HD για περισσότερη λεπτομέρεια και ευκρίνεια

  Η τεχνολογία Pixel Plus HD προσφέρει το μοναδικό συνδυασμό απόλυτης ευκρίνειας, φυσικής λεπτομέρειας, ζωντανών χρωμάτων και φυσικής, ομαλής κίνησης. Τα είδωλα και ο θόρυβος που περιέχονται σε όλα τα είδη σήματος, από τα πολυμέσα έως το τυπικό τηλεοπτικό σήμα αλλά και στο συμπιεσμένο περιεχόμενο πολυμέσων HD, εντοπίζονται και ελαχιστοποιούνται, για να απολαμβάνετε ευκρινή και πεντακάθαρη εικόνα.

 • Η είσοδος PC επιτρέπει τη χρήση της τηλεόρασης και ως οθόνη υπολογιστή

  Με την είσοδο PC μπορείτε να συνδέσετε την τηλεόρασή σας σε έναν υπολογιστή μέσω καλωδίου VGA και να την χρησιμοποιήσετε ως οθόνη του υπολογιστή.

 • Ενσωματωμένος δέκτης MPEG-4 για λήψη HD χωρίς set top box

  Ο ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης σάς επιτρέπει να λαμβάνετε ψηφιακά καλωδιακά και επίγεια σήματα τηλεόρασης χωρίς πρόσθετο set top box. Απολαύστε ποιοτική τηλεόραση χωρίς επιπλέον εξοπλισμό.

 • Μηδενική κατανάλωση ρεύματος όταν είναι απενεργοποιημένη

  Απολαύστε εξοικονόμηση στο λογαριασμό ρεύματος χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο διακόπτη ενεργοποίησης αυτής της τηλεόρασης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μηδενική κατανάλωση ρεύματος, χωρίς να πρέπει να την βγάζετε από την πρίζα.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Ηλεκτρονικός οδηγός προγραμμάτων (EPG) 8 ημερών, η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες
 • DVB-T, υποστηρίζεται μόνο σε επιλεγμένες χώρες
 • Η λειτουργία DVB-C υποστηρίζεται μόνο σε επιλεγμένες χώρες και για συγκεκριμένους παροχείς. Πιο ενημερωμένες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην πινακίδα τύπου της τηλεόρασης.
 • Η τηλεόραση υποστηρίζει τη λήψη DVB για 'ελεύθερες' μεταδόσεις. Ενδέχεται να μην υποστηρίζονται συγκεκριμένοι πάροχοι DVB. Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα στην ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις της τοποθεσίας web υποστήριξης της Philips. Για ορισμένους παρόχους, απαιτείται Περιορισμένη πρόσβαση και εγγραφή. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • Τυπική κατανάλωση ρεύματος σε λειτουργία που μετράται σύμφωνα με το πρότυπο IEC62087 Ed 2.
 • Η ετήσια κατανάλωση ρεύματος υπολογίζεται με την τυπική κατανάλωση ρεύματος 4 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.
 • Αυτή η τηλεόραση περιέχει μόλυβδο μόνο σε ορισμένα μέρη ή εξαρτήματα, όπου δεν υπάρχουν άλλες τεχνολογικές εναλλακτικές, σύμφωνα με τις υπάρχουσες ρήτρες εξαίρεσης στο πλαίσιο της Οδηγίες RoHS.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: