Λεπτή τηλεόραση LED

  Λεπτή τηλεόραση LED

  Απόλυτη ψυχαγωγία

  Απολαύστε ευκρινείς και καθαρές εικόνες σε μια τηλεόραση LED της σειράς 3008 από τη Philips με Digital Crystal Clear, που συνδυάζει ζωντανή εικόνα, κορυφαίο ήχο και μινιμαλιστική σχεδίαση. Αποκτήστε την κι εσείς και ζήστε αξέχαστες εμπειρίες προβολής. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Απόλυτη ψυχαγωγία

Λεπτή τηλεόραση LED

 • Προσωρινή διακοπή προγραμμάτων και εγγραφή USB — παύση και εγγραφή των προγραμμάτων σας

  Προσωρινή διακοπή προγραμμάτων και εγγραφή USB — παύση και εγγραφή των προγραμμάτων σας

  Θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από την τηλεόραση και να συνεχίσετε αργότερα; Η λειτουργία προσωρινής διακοπής προγραμμάτων σας δίνει τη δυνατότητα να μην χρειαστεί να περιμένετε ξανά (ή να μην ξαναδείτε!) μια διαφήμιση. Θέλετε να εγγράψετε ζωντανά τηλεοπτικά προγράμματα ψηφιακής τηλεόρασης και να τα δείτε όποτε σας βολεύει; Χρησιμοποιήστε τον Ηλεκτρονικό οδηγό προγραμμάτων για να βρείτε τα αγαπημένα σας προγράμματα και να προγραμματίσετε εύκολα τις εγγραφές σας. Συνδέστε το σκληρό σας δίσκο USB στην τηλεόραση και τα προγράμματα θα αποθηκευτούν για να τα δείτε με την ησυχία σας αργότερα.

 • Τεχνολογία Perfect Motion Rate (PMR) 100 Hz για εκπληκτική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Τεχνολογία Perfect Motion Rate (PMR) 100 Hz για εκπληκτική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Για κίνηση εικόνων που φαίνεται ακριβής, ομαλή και απόλυτα φυσική, η Philips δημιούργησε την τεχνολογία PMR — το πρότυπό μας για να μετράμε την ευκρίνεια των κινούμενων εικόνων. Η τεχνολογία Perfect Motion Rate είναι το αποτέλεσμα συνδυασμού της μοναδικής επεξεργασίας βίντεο, του αριθμού καρέ ανά δευτερόλεπτο και του ρυθμού ανανέωσης για κάθε καρέ, της τελειοποίησης των δυνατοτήτων μείωσης φωτεινότητας και της τεχνολογίας οπίσθιου φωτισμού. Ο υψηλότερος αριθμός PMR έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερη αντίθεση και καλύτερη ευκρίνεια κινούμενων εικόνων, ώστε να απολαμβάνετε ολοζώντανες εικόνες.

 • Τηλεόραση LED για εικόνες με απίστευτη αντίθεση

  Τηλεόραση LED για εικόνες με απίστευτη αντίθεση

  Με τον οπίσθιο φωτισμό LED, μπορείτε να απολαμβάνετε χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και όμορφες γραμμές με υψηλή φωτεινότητα, απίστευτη αντίθεση και φωτεινά χρώματα. Επιπλέον, η τεχνολογία φωτισμού LED δεν περιέχει επικίνδυνα υλικά, αποτελώντας επίσης μια οικολογική επιλογή.

 • Δύο είσοδοι HDMI και Easylink για ολοκληρωμένη συνδεσιμότητα

  Δύο είσοδοι HDMI και Easylink για ολοκληρωμένη συνδεσιμότητα

  Απαλλαγείτε από την ακαταστασία που προκαλεί η χρήση καλωδίων, με ένα μόνο καλώδιο που μεταφέρει σήματα εικόνας και ήχου από τις συσκευές σας στην τηλεόραση. Το HDMI χρησιμοποιεί μη συμπιεσμένα σήματα, διασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα από την πηγή στην οθόνη. Σε συνδυασμό με το Philips Easylink, χρειάζεστε μόνο ένα τηλεχειριστήριο για να εκτελείτε τις περισσότερες λειτουργίες στην τηλεόραση, στη συσκευή αναπαραγωγής DVD ή Blu-ray, στον αποκωδικοποιητή ή στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου.

 • USB για αναπαραγωγή πολυμέσων

  USB για αναπαραγωγή πολυμέσων

  Συνδέστε το USB memory-stick, την ψηφιακή κάμερα, τη συσκευή αναπαραγωγής MP3 ή άλλη συσκευή πολυμέσων στη θύρα USB στο πλάι της τηλεόρασής σας για να απολαύσετε φωτογραφίες, βίντεο και μουσική, χρησιμοποιώντας το εύχρηστο πρόγραμμα περιήγησης περιεχομένου στην οθόνη.

 • Η είσοδος PC επιτρέπει τη χρήση της τηλεόρασης και ως οθόνης υπολογιστή

  Χρησιμοποιήστε την τηλεόρασή σας ως οθόνη. Απλώς συνδέστε την με καλώδιο/μετατροπέα HDMI-DVI και είστε πανέτοιμοι για υπέροχη, απολαυστική ψυχαγωγία.

 • Digital Crystal Clear για βελτιωμένη ποιότητα εικόνας

  Απολαύστε εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες από οποιαδήποτε πηγή. Αυτό το πακέτο καινοτομιών εικόνας προσαρμόζει και βελτιώνει ψηφιακά την ποιότητα εικόνας στα καλύτερα δυνατά επίπεδα αντίθεσης, χρώματος και ευκρίνειας.

 • Τριπλός δέκτης με DVB-S, για λήψη HD χωρίς προβλήματα.

  Ο ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης σάς επιτρέπει να λαμβάνετε δορυφορικά, ψηφιακά καλωδιακά και επίγεια σήματα τηλεόρασης χωρίς πρόσθετο αποκωδικοποιητή. Απολαύστε ποιοτική τηλεόραση χωρίς περιττό εξοπλισμό.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Εγγραφή USB μόνο για ψηφιακά κανάλια. Η δυνατότητα εγγραφής ενδέχεται να περιορίζεται από προστασία κατά της αντιγραφής προγραμμάτων (CI+). Ενδέχεται να ισχύουν περιορισμοί ανάλογα με τη χώρα και το κανάλι.
 • Η τηλεόραση υποστηρίζει τη λήψη DVB για 'ελεύθερες' μεταδόσεις. Ενδέχεται να μην υποστηρίζονται συγκεκριμένοι πάροχοι DVB. Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα στην ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις της τοποθεσίας web υποστήριξης της Philips. Για ορισμένους παρόχους, απαιτείται Περιορισμένη πρόσβαση και εγγραφή. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • Κατανάλωση ενέργειας σε kWh ανά έτος, με βάση την κατανάλωση ισχύος της τηλεόρασης με 4ωρη λειτουργία ανά ημέρα επί 365 ημέρες. Η πραγματική κατανάλωση ενέργειας εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης της τηλεόρασης.
 • Η διαθεσιμότητα του EPG και η κάλυψη των προγραμμάτων (έως και 8 ημερών) εξαρτάται από τη χώρα και τον πάροχο.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: