Τηλεόραση LED

  Τηλεόραση LED

  Χαλαρώστε και απολαύστε μια υπέροχη βραδιά τηλεόρασης

  Η Philips σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε εκπληκτική απόδοση τηλεόρασης στη σωστή τιμή, σήμερα και στο μέλλον. Αυτή η τηλεόραση 32PFL2807 LED προσφέρει καθαρές εικόνες, ισχυρό ήχο, εύκολη συνδεσιμότητα ψηφιακής τηλεόρασης και λιτή σχεδίαση. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Χαλαρώστε και απολαύστε μια υπέροχη βραδιά τηλεόρασης

με HD LED και πανίσχυρο ήχο

 • Εκπληκτικές εικόνες LED με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

  Εκπληκτικές εικόνες LED με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

  Αυτή η τηλεόραση διαθέτει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία φωτισμού LED, συνδυάζοντας καθηλωτική μινιμαλιστική σχεδίαση με κορυφαία ποιότητα εικόνας και τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας στην κατηγορία της. Επιπλέον, η τεχνολογία φωτισμού LED δεν περιέχει επικίνδυνα υλικά. Με τον οπίσθιο φωτισμό LED απολαμβάνετε χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, υψηλή φωτεινότητα, απίστευτη αντίθεση, ευκρίνεια και φωτεινά χρώματα.

 • Τεχνολογία Perfect Motion Rate (PMR) 100 Hz για εκπληκτική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Τεχνολογία Perfect Motion Rate (PMR) 100 Hz για εκπληκτική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Η τεχνολογία Perfect Motion Rate (PMR) συνδυάζει το ρυθμό ανανέωσης οθόνης και τη μοναδική επεξεργασία εικόνας δημιουργώντας εξαιρετική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων για καθαρές, ολοζώντανες εικόνες, ακόμα και σε σκηνές με γρήγορη δράση.

 • Ακούστε κάθε λέξη με το Clear Sound

  Ακούστε κάθε λέξη με το Clear Sound

  Το Clear Sound είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία ήχου που αυξάνει σημαντικά την καταληπτότητα της φωνής, είτε πρόκειται για ομιλία είτε για τραγούδι. Διασφαλίζει ότι ακούτε κάθε λέξη, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε στο έπακρο αυτό που παρακολουθείτε.

 • USB για εκπληκτική αναπαραγωγή πολυμέσων

  USB για εκπληκτική αναπαραγωγή πολυμέσων

  Η υποδοχή σύνδεσης USB επιτρέπει πρόσβαση σε φωτογραφίες jpeg, μουσική mp3 και αρχεία βίντεο των περισσότερων USB-sticks (συσκευή μνήμης USB). Συνδέστε το USB στην υποδοχή στο πλάι της τηλεόρασης και αποκτήστε πρόσβαση στο περιεχόμενο πολυμέσων χρησιμοποιώντας το εύκολο πρόγραμμα περιήγησης περιεχομένου στην οθόνη. Μπορείτε να προβάλετε και να μοιραστείτε εύκολα βίντεο, φωτογραφίες και μουσική.

 • Digital Crystal Clear για βάθος και ευκρίνεια

  Το Digital Crystal Clear είναι ένα ψηφιακό πακέτο καινοτομιών που ρυθμίζει και βελτιώνει ψηφιακά την ποιότητα της εικόνας στα καλύτερα δυνατά επίπεδα αντίθεσης, χρώματος και ευκρίνειας. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες από οποιαδήποτε πηγή.

 • Η είσοδος PC επιτρέπει τη χρήση της τηλεόρασης και ως οθόνης υπολογιστή

  Η είσοδος PC σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την τηλεόρασή σας ως οθόνη υπολογιστή, μέσω ενός καλωδίου μετατροπής HDMI-DVI (για τα ψηφιακά σήματα) ή ενός καλωδίου VGA (για τα αναλογικά σήματα).

 • Ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης DVB-C/T για ψηφιακή λήψη καλωδιακών σημάτων

  Ο ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης DVB-C/T σας επιτρέπει να λαμβάνετε ψηφιακά και επίγεια σήματα τηλεόρασης χωρίς να χρειάζεστε αποκωδικοποιητή. Απολαύστε ποιοτική τηλεόραση χωρίς επιπλέον εξοπλισμό.

 • Επεξεργασία 69 δισ. χρωμάτων, για χρώματα πιο ζωντανά από ποτέ

  Ζωντανές και φυσικές εικόνες από την πιο εξελιγμένη επεξεργασία χρωμάτων. Τα 3 κανάλια χρώματος (RGB) βελτιστοποιούνται για συνολική ισχύ επεξεργασίας 69 δισεκατομμυρίων χρωμάτων. Οι εξελιγμένοι αλγόριθμοι εντοπίζουν τις λεπτές αποχρώσεις και τους τόνους δέρματος, και μέσω της επεξεργασίας εξασφαλίζουν απίστευτα φυσικά χρώματα.

 • Συνολική ισχύς εξόδου 12 W RMS

  Νιώστε την ατμόσφαιρα των ταινιών και τη δύναμη του ρυθμού της μουσικής. Οι ενισχυτές 12W RMS (2x6W RMS) δημιουργούν ένα ρεαλιστικό πεδίο ήχου. Ζήστε την απόλυτη εμπειρία Surround με μεγαλύτερο βάθος και πλάτος ήχου, που συμπληρώνει την πλούσια εμπειρία τηλεθέασης.

 • Άψογη συνδεσιμότητα με 2 εισόδους HDMI

  Το HDMI μεταφέρει σήματα εικόνας και ήχου από τις συσκευές σας στην τηλεόραση με ένα μόνο καλώδιο, βοηθώντας σας να αποφεύγετε την ακαταστασία. Μεταφέρει μη συμπιεσμένα σήματα, διασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα από την πηγή στην οθόνη.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η τηλεόραση υποστηρίζει τη λήψη DVB για 'ελεύθερες' μεταδόσεις. Ενδέχεται να μην υποστηρίζονται συγκεκριμένοι πάροχοι DVB. Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα στην ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις της τοποθεσίας web υποστήριξης της Philips. Για ορισμένους παρόχους, απαιτείται Περιορισμένη πρόσβαση και εγγραφή. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • Κατανάλωση ενέργειας σε kWh ανά έτος, με βάση την κατανάλωση ισχύος της τηλεόρασης με 4ωρη λειτουργία ανά ημέρα επί 365 ημέρες. Η πραγματική κατανάλωση ενέργειας εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης της τηλεόρασης.
 • Αυτή η τηλεόραση δεν υποστηρίζει EasyLink HDMI CEC.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: