Επαγγελματική τηλεόραση LCD

  Επαγγελματική τηλεόραση LCD

  Μεγαλύτερη άνεση για τους επισκέπτες

  Αυτή η μοντέρνα τηλεόραση Hospitality προσφέρει μεγαλύτερη άνεση για τους επισκέπτες στο δωμάτιο και τους επιτρέπει να συνδέουν τις δικές τους συσκευές. Καθώς είναι HD ready και ψηφιακή, σας προετοιμάζει για το μέλλον και μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες τις πιο σύγχρονες ψηφιακές υπηρεσίες. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Επαγγελματική τηλεόραση LCD

Pro+ 32", LCD, ενσωματωμένη ψηφιακή τεχνολογία 32HFL3350D/10 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Μεγαλύτερη άνεση για τους επισκέπτες

Ψηφιακή τηλεόραση Hospitality LCD της Philips με ρολόι

 • Μήνυμα υποδοχής στην οθόνη

  Εμφανίζεται χαιρετισμός υποδοχής κάθε φορά που ενεργοποιείτε την τηλεόραση

 • Προγραμματισμός Switch On Channel

  Ενδείκνυται για διαφήμιση ή για ενημερωτικά κανάλια επιτρέποντας την εμφάνιση ενός προκαθορισμένου καναλιού όταν η τηλεόραση είναι ενεργοποιημένη.

 • HD Ready με ενσωματωμένο δέκτη DVB-T

  Δώστε στους επισκέπτες τη δυνατότητα να απολαύσουν την εξαιρετική ποιότητα εικόνας των εικόνων υψηλής ευκρίνειας και συνδεθείτε με πηγές HD, όπως set-top box HDTV. Η τηλεόραση έχει δυνατότητα λήψης αναλογικών σημάτων YPbPr, καθώς και ασυμπίεστων ψηφιακών σημάτων υψηλότερης ποιότητας μέσω DVI ή HDMI. Τα ψηφιακά σήματα υποστηρίζουν την τεχνολογία προστασίας από αντιγραφή HDCP. Με τον ενσωματωμένο δέκτη DVB-T, η τηλεόραση επιτρέπει τη λήψη ψηφιακών καναλιών επίγειου τηλεοπτικού σήματος, εκτός των αναλογικών. Επιτρέπει επίσης στους επισκέπτες να ακούνε ψηφιακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς με ήχο υψηλής ποιότητας χωρίς να απαιτείται αγορά ραδιοφωνικών δεκτών.

 • Ενσωματωμένη προβολή ρολογιού με αφύπνιση και ειδοποίηση μηνύματος

  Η ενσωματωμένη προβολή ρολογιού, η οποία λειτουργεί και ως ξυπνητήρι, εξαλείφει την ανάγκη και τη δαπάνη για αγορά ενός επιπλέον ρολογιού με καλώδια και συνδέσεις στο δωμάτιο. Ο αυτόματος συγχρονισμός ώρας μέσω teletext και η διατήρηση των ρυθμίσεων αφύπνισης κατά τη διάρκεια σύντομων διακοπών ρεύματος ενισχύουν περαιτέρω την άνεση των επισκεπτών

 • Μία ενιαία λίστα καναλιών για αναλογικά και ψηφιακά κανάλια

  Μία ενιαία λίστα ψηφιακών και αναλογικών καναλιών που επιτρέπει στους επισκέπτες σας να αλλάζουν εύκολα κανάλια, αναλογικά ή ψηφιακά.

 • Εύχρηστο τηλεχειριστήριο Hospitality

  Η τηλεόραση συνοδεύεται από ένα κομψό τηλεχειριστήριο ειδικά σχεδιασμένο για χρήση επισκεπτών. Προκειμένου να εξασφαλίσει μια εμπειρία εύκολης χρήσης στους επισκέπτες, το τηλεχειριστήριο διαθέτει μόνο τα απαραίτητα κουμπιά και λειτουργίες. Επιπλέον, διαθέτει έλεγχο χαμηλής ισχύος μπαταρίας και ασφάλεια κατά της κλοπής της μπαταρίας για αποδοτική ξενοδοχειακή χρήση.

 • Περιορισμός έντασης ήχου

  Η λειτουργία αυτή προκαθορίζει το εύρος της έντασης ήχου που θα έχει η τηλεόραση, αποτρέποντας την υπερβολική αύξηση του ήχου ώστε να μην ενοχλείτε τους γείτονες.

 • Συμβατή με το Connectivity Panel της Philips για να απολαμβάνουν οι επισκέπτες το περιεχόμενο των δικών τους συσκευών

  Αυτή η τηλεόραση συνδυάζεται αρμονικά με τα Connectivity Panel της Philips. Ο επισκέπτης μπορεί εύκολα να συνδέει και να απολαμβάνει το περιεχόμενο μέσων από υπολογιστή, MP3 player, DVD player, βιντεοκάμερα και πολλές άλλες συσκευές. Με τη λειτουργία αυτόματης ανίχνευσης, το Connectivity Panel και η τηλεόραση μεταβαίνουν αυτόματα στην προβολή περιεχομένου από τη συνδεδεμένη συσκευή του επισκέπτη.

 • USB cloning όλων των ρυθμίσεων για γρήγορη εγκατάσταση

  Σας δίνει τη δυνατότητα να αντιγράφετε εύκολα όλες τις ρυθμίσεις προγραμματισμού καναλιών από μία τηλεόραση σε άλλες τηλεοράσεις μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η λειτουργία διασφαλίζει την ομοιογένεια μεταξύ των τηλεοράσεων και μειώνει αισθητά το χρόνο και το κόστος εγκατάστασης.

 • Συμβατότητα με set-top box

  Αυτή η τηλεόραση ξενοδοχείου μπορεί να συνδεθεί σε ένα set-top box παρέχοντας λειτουργία μέσω scart και πρωτόκολλο Serial Express Lite.

 • Οικολογικός σχεδιασμός και φλογοεπιβραδυντικό περίβλημα

  Οι τηλεοράσεις της Philips κατασκευάζονται σύμφωνα με τις αρχές EcoDesign οι οποίες στοχεύουν στην ελαχιστοποίηση των συνολικών αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον, μέσω χαμηλής κατανάλωσης ισχύος, απομάκρυνσης επικίνδυνων ουσιών, μικρότερου βάρους, πρακτικότερης συσκευασίας και μεγαλύτερης δυνατότητας ανακύκλωσης. Οι τηλεοράσεις της Philips διαθέτουν επίσης ειδικό περίβλημα με φλογοεπιβραδυντικό υλικό. Ανεξάρτητοι έλεγχοι από πυροσβεστικές υπηρεσίες έδειξαν ότι οι τηλεοράσεις της Philips δεν συμβάλλουν στη φωτιά.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • * Για πληροφορίες σχετικά με τις χώρες που περιλαμβάνονται στη λίστα παροχής υπηρεσιών DVB-T, απευθυνθείτε στον αντιπρόσωπό σας της Philips.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: