Τηλεόραση

  Βελτιώστε την οπτική σας εμπειρία

  Tηλεόραση Cineos της Philips. Eξαιρετική ποιότητα εικόνας χάρη στο Pixel Plus, το High Definition, τη βελτιωμένη αίσθηση του βάθους, τις πραγματικά φυσικές λεπτομέρειες και τα λαμπερά και ζωντανά χρώματα που προσφέρει κάθε στιγμή, από οποιαδήποτε πηγή HD. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Βελτιώστε την οπτική σας εμπειρία

με Pixel Plus και έτοιμη για HD

 • Η οθόνη Real Flat χαρίζει ζωντανές εικόνες

  Η πιο επίπεδη οθόνη παρέχει μεγαλύτερη οπτική γωνία, ενώ παράλληλα μειώνει τις αντανακλάσεις για βέλτιστη εικόνα.

 • Τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, συμβατή με τις μορφές 480p,576p,720p και 1080i

  Αυτή η συμβατή με HD τηλεόραση προσφέρει την πιο λεπτομερή και ευκρινή εικόνα μεταξύ των σημερινών τηλεοράσεων. Οι εικόνες αναπαράγονται τόσο ρεαλιστικά και ζωντανά που θα νομίζετε ότι βρίσκεστε εκεί που γίνεται το γύρισμα. Έχει εξοπλιστεί κατάλληλα ώστε να μπορεί να λάβει τηλεοπτικό σήμα υψηλής ευκρίνειας (HD) και υποστηρίζει πλήρως πηγές HD, όπως μεταδόσεις HDTV. Διαθέτει επίσης τα απαραίτητα για κάθε είδος σύνδεσης HD, όπως HDMI (HDCP), YPbPr και ήχο DVI.

 • Pixel Plus για περισσότερη λεπτομέρεια, βάθος και ευκρίνεια

  Το Pixel Plus είναι μια τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας εικόνων που αυξάνει τον αριθμό των γραμμών και των pixel, με αποτέλεσμα ευκρινείς εικόνες με απίστευτη λεπτομέρεια και βάθος, κάθε φορά από οποιαδήποτε πηγή.

 • Η ψηφιακή σάρωση στα 100 Hz παρέχει σταθερή, πιο ξεκούραστη εικόνα

  Μια συμβατική τηλεόραση σαρώνει την εικόνα 50 φορές το δευτ. (50Hz). Στο μάτι αυτή η συχνότητα φαίνεται ως τρεμόπαιγμα της εικόνας. Οι τηλεοράσεις των 100Hz σαρώνουν την εικόνα100 φορές το δευτ. ελαχιστοποιώντας έτσι το τρεμόπαιγμα Το αποτέλεσμα είναι μια πιο σταθερή εικόνα που είναι ξεκούραστη για τα μάτια.

 • Το Active Control με αισθητήρα φωτός βελτιστοποιεί την ποιότητα εικόνας

  Το Active Control βελτιστοποιεί την ποιότητα της εικόνας, αναλύοντας το εισερχόμενο σήμα για αυτόματη προσαρμογή των ρυθμίσεων της εικόνας. Το Active Control με Αισθητήρα φωτός χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα για να προσαρμόσει τη φωτεινότητα της εικόνας στις συνθήκες φωτισμού του δωματίου.

 • Virtual Dolby Surround για ηχητική εμπειρία κινηματογραφικής ποιότητας

  Το Virtual Dolby Surround είναι μια τεχνολογία επεξεργασίας για την ενίσχυση του περιβάλλοντος ήχου. Δημιουργεί την αίσθηση του Dolby Pro Logic χωρίς την ανάγκη επιπλέον πίσω ηχείων. Βυθίζεστε ολοκληρωτικά στην τηλεοπτική σας εμπειρία.

 • Text Dualscreen για ταυτόχρονη προβολή teletext και τηλεόρασης.

  Η διπλή οθόνη εικόνας και teletext σάς δίνει τη δυνατότητα να προβάλλετε εικόνα και σελίδες teletext από το ίδιο κανάλι, δίπλα-δίπλα σε μία οθόνη.

 • Smart Text 1200 σελίδων

  Το teletext είναι ένα κοινό σύστημα που μεταδίδεται από τους περισσότερους σταθμούς. Το Smart text1,200 σελίδων παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες κατά την εναλλαγή των σελίδων.

 • Πλήρης ψηφιακή σύνδεση υψηλής ευκρίνειας HDMI

  ο HDMI συνδέει πηγή με οθόνη καθιστώντας δυνατή τη μεταφορά ψηφιακών ασυμπίεστων σημάτων RGB. Ελαχιστοποιώντας τη μετατροπή σε αναλογικά σήματα παρέχει άψογη εικόνα. Επειδή το σήμα δεν μειώνεται η εικόνα είναι πιο καθαρή. Το HDMI είναι πλήρως συμβατό με προηγούμενες εκδόσεις πηγών DVI ωστόσο περιλαμβάνει και ψηφιακό ήχο. Το HDMI χρησιμοποιεί προστασία από αντιγραφή HDCP.

 • Είσοδος σήματος βίντεο συνιστωσών για κορυφαία ποιότητα αναπαραγωγής

  Το σήμα βίντεο συνιστωσών αποτελεί το πιο ποιοτικό πρότυπο σύνδεσης για αναλογικό βίντεο. Προσφέρει μεγαλύτερη ευκρίνεια σε σχέση με το σύνθετο σήμα βίντεο.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: