Τηλεόραση

  Βελτιώστε την οπτική σας εμπειρία

  Τηλεόραση με άριστη ποιότητα εικόνας χάρη στα 100Hz Digital scan και Digital Crystal Clear που βελτιστοποιούν την αντίθεση, τα χρώματα και την ευκρίνεια της εικόνας. Ήχος Virtual Dolby Surround. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Βελτιώστε την οπτική σας εμπειρία

με Digital Crystal Clear

 • Η οθόνη Real Flat χαρίζει ζωντανές εικόνες

  Η πιο επίπεδη οθόνη παρέχει μεγαλύτερη οπτική γωνία, ενώ παράλληλα μειώνει τις αντανακλάσεις για βέλτιστη εικόνα.

 • Το Ψηφιακό Crystal Clear προσφέρει ζωντανές κινηματογραφικές εικόνες

  Το Digital Crystal Clear είναι ένα ψηφιακό πακέτο καινοτομιών που βελτιώνει την ποιότητα της εικόνας στα καλύτερα δυνατά επίπεδα αντίθεσης, χρωματικότητας και ευκρίνειας.

 • Η ψηφιακή σάρωση στα 100 Hz παρέχει σταθερή, πιο ξεκούραστη εικόνα

  Μια συμβατική τηλεόραση σαρώνει την εικόνα 50 φορές το δευτ. (50Hz). Στο μάτι αυτή η συχνότητα φαίνεται ως τρεμόπαιγμα της εικόνας. Οι τηλεοράσεις των 100Hz σαρώνουν την εικόνα100 φορές το δευτ. ελαχιστοποιώντας έτσι το τρεμόπαιγμα Το αποτέλεσμα είναι μια πιο σταθερή εικόνα που είναι ξεκούραστη για τα μάτια.

 • Το Active Control βελτιώνει την ποιότητα της εικόνας όποια κι αν είναι η πηγή

  Το Active Control διασφαλίζει συνεχή βελτίωση θορύβου και ευκρίνειας σε συχνότητα 60 φορές το δευτερόλεπτο. Προσαρμόζοντας συνεχώς τη ρύθμιση εικόνας πάνω από 3.000 φορές το λεπτό, διασφαλίζει βελτιωμένη οπτική εμπειρία.

 • Virtual Dolby Surround για ηχητική εμπειρία κινηματογραφικής ποιότητας

  Το Virtual Dolby Surround είναι μια τεχνολογία επεξεργασίας για την ενίσχυση του surround ήχου. Δημιουργεί την αίσθηση του Dolby Pro Logic χωρίς την ανάγκη επιπλέον πίσω ηχείων. Βυθίζεστε ολοκληρωτικά στην τηλεοπτική σας εμπειρία.

 • Smart Text 1200 σελίδων

  Το teletext είναι ένα κοινό σύστημα που μεταδίδεται από τους περισσότερους σταθμούς. Το Smart text1,200 σελίδων παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες κατά την εναλλαγή των σελίδων.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: