Οθόνη LCD με MultiView

  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/298x4qjab_00/298x4qjab_00_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  Οθόνη LCD με MultiView

  Πανοραμική προβολή, κρυστάλλινη εικόνα

  Αυτή η οθόνη Philips UltraWide 29" θα σας εκπλήξει με την κρυστάλλινη εικόνα 2560x1080 και τα ζωντανά της χρώματα. Η συναρπαστική οθόνη AHIPS 21:9 με το εξαιρετικά στενό πλαίσιο σάς προσφέρει μια πανοραμική άποψη του κόσμου. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Brilliance Οθόνη LCD με MultiView

UltraWide 21:9, 29" / 73 εκ., 2560 x 1080 298X4QJAB/00 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Πανοραμική προβολή, κρυστάλλινη εικόνα

με την οθόνη UltraWide MultiView

 • Λιγότερη κόπωση των ματιών με την τεχνολογία Flicker-Free

  Λιγότερη κόπωση των ματιών με την τεχνολογία Flicker-Free

  Λόγω του τρόπου με τον οποίο ελέγχεται η φωτεινότητα στις οθόνες με οπίσθιο φωτισμό LED, ορισμένοι χρήστες παρατηρούν ένα τρεμόπαιγμα στην οθόνη, το οποίο μπορεί να κουράσει τα μάτια. Η τεχνολογία Philips Flicker-Free εφαρμόζει μια νέα λύση για τη ρύθμιση της φωτεινότητας, μειώνοντας το τρεμόπαιγμα και προσφέροντας μια πιο άνετη προβολή.

 • SmartKolor, για πλούσιες και ζωντανές εικόνες

  SmartKolor, για πλούσιες και ζωντανές εικόνες

  Η SmartKolor είναι μια εξελιγμένη τεχνολογία επέκτασης του χρώματος, η οποία είναι ικανή να βελτιώνει το οπτικό χρωματικό φάσμα της οθόνης. Με την αύξηση των επιπέδων RGB της οθόνης, η λειτουργία αυτή σάς προσφέρει πλούσιες και ζωντανές εικόνες, για εξαιρετικές φωτογραφίες και βίντεο.

 • SmartTxt, για μια βελτιστοποιημένη εμπειρία ανάγνωσης

  SmartTxt, για μια βελτιστοποιημένη εμπειρία ανάγνωσης

  Το SmartTxt είναι ένας εξελιγμένος αλγόριθμος που βελτιώνει την ανάγνωση στις εφαρμογές κειμένου, όπως στα έγγραφα PDF και στα ηλεκτρονικά βιβλία, οι οποίες απαιτούν συνήθως περισσότερη συγκέντρωση. Η λειτουργία SmartTxt αυξάνει την αντίθεση και την ευκρίνεια του κειμένου, για να το διαβάζετε πιο εύκολα. Για την ακρίβεια, προσαρμόζει την κλίμακα του γκρι της οθόνης, καθώς και την ισορροπία λευκού, τη φωτεινότητα και την αντίθεση.

 • Η πανοραμική οθόνη AH-IPS 21:9 προβάλλει φωτεινές εικόνες

  Η πιο πρόσφατη οθόνη της Philips χρησιμοποιεί εξελιγμένα πανοραμικά πάνελ AH-IPS 21:9 με βάθος χρώματος True 8 bit για εξαιρετική ακρίβεια εικόνας. Η τεχνολογία TrueVision της Philips επιτυγχάνει περισσότερο από το 99% του χρωματικού χώρου sRGB με delta-E μικρότερο του 3, το οποίο ξεπερνάει και αυτό που ορίζουν οι προδιαγραφές των Windows. Η μορφή 21:9 είναι η ιδανική επιλογή για προβολή στηλών σε λογιστικά φύλλα, ενώ η γωνία θέασης 178/178 μοιρών είναι κατάλληλη για graphics design, εφαρμογές web και ρετούς φωτογραφιών. Τώρα μπορείτε να ανοίγετε ταυτόχρονα 2 σελίδες στο Internet σε πλήρες μέγεθος, να περιηγείστε σε πολλές εφαρμογές και να εκτελείτε πολλές εργασίες απίστευτα εύκολα.

 • Πεντακάθαρη οθόνη UltraWide HD με ανάλυση 2560x1080 pixel

  Οι τελευταίες οθόνες της Philips προσφέρουν πεντακάθαρες εικόνες Quad HD 2560x1440 ή 2560x1080 pixel. Χάρη στη χρήση οθονών υψηλής απόδοσης με πλήθος pixel υψηλής πυκνότητας, ευρείες γωνίες προβολής 178/178 και δυνατότητα πηγών υψηλού εύρους ζώνης, όπως DisplayPort, HDMI και Dual link DVI, αυτές οι νέες οθόνες ζωντανεύουν τις εικόνες και τα γραφικά σας. Είτε θέλετε να προβάλετε εξαιρετικά λεπτομερείς πληροφορίες επαγγελματικού επιπέδου για λύσεις CAD-CAM, είτε χρησιμοποιείτε εφαρμογές γραφικών 3D είτε εκτελείτε χρηματοοικονομικές εργασίες σε τεράστια λογιστικά φύλλα, οι οθόνες Philips σας προσφέρουν πεντακάθαρες εικόνες.

 • Η τεχνολογία MultiView παρέχει τη δυνατότητα ταυτόχρονης ενεργής διπλής σύνδεσης και προβολής

  Με την οθόνη υψηλής ανάλυσης με MultiView της Philips, μπορείτε πλέον να απολαμβάνετε πλήθος επιλογών συνδεσιμότητας με άνεση και ευκολία, είτε βρίσκεστε στο γραφείο είτε στο σπίτι σας. Η τεχνολογία MultiView σας παρέχει τη δυνατότητα ενεργής διπλής σύνδεσης και προβολής, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε πολλές συσκευές, όπως τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας δίπλα στο φορητό ταυτόχρονα, εκτελώντας πολλές σύνθετες λειτουργίες. Μπορείτε πλέον να παρακολουθείτε πανεύκολα τη ζωντανή ροή αγώνων ποδοσφαίρου από τον αποκωδικοποιητή σας στη δεξιά πλευρά, ενώ παράλληλα να περιηγείστε στο Internet από το φορητό σας υπολογιστή στην αριστερή. Ή ίσως θέλετε να παρακολουθείτε τη ζωντανή τροφοδοσία ειδήσεων με ήχο στο μικρό παράθυρο, ενώ δουλεύετε στο τελευταίο σας blog.

 • Μινιμαλιστική εμφάνιση με το εξαιρετικά στενό πλαίσιο

  Αξιοποιώντας τα πάνελ τελευταίας τεχνολογίας, οι οθόνες Philips είναι σχεδιασμένες με μινιμαλιστική προσέγγιση, με το εξωτερικό πλαίσιο να έχει πάχος μόλις 2,5 χιλιοστά. Σε συνδυασμό με το μαύρο σύμπλεγμα 9 χιλιοστών μέσα στο πάνελ, οι διαστάσεις του πλαισίου μειώνονται σημαντικά, περιορίζοντας τους περισπασμούς και προσφέροντας μέγιστο μέγεθος προβολής. Ειδικά κατάλληλο για ρύθμιση πολλών οθονών, όπως για παιχνίδια, graphics design και επαγγελματικές εφαρμογές, η οθόνη εξαιρετικά λεπτού πλαισίου σας δίνει την αίσθηση ότι χρησιμοποιείτε μία μεγάλη οθόνη.

 • DisplayPort για αλυσιδωτή σύνδεση με χρήση πολλών οθονών

  Αυτή η οθόνη Philips χρησιμοποιεί τεχνολογία DisplayPort 1.2a Multi Stream Transport (MST) με HBR2, που διπλασιάζει την ταχύτητα μετάδοσης των δεδομένων στα 21,6 Gbps. Έτσι, μπορείτε να συνδέετε αλυσιδωτά πολλές οθόνες, αυξάνοντας εντυπωσιακά την απόδοσή τους. Αυτή η δυνατότητα αλυσιδωτής σύνδεσης πολλών οθονών, κάνει την οθόνη Philips ιδανική για χρήση σε χώρους χρηματοοικονομικών και τραπεζικών συναλλαγών, σε αίθουσες ελέγχου και άλλα παρόμοια περιβάλλοντα. Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, η κάρτα γραφικών του υπολογιστή σας θα πρέπει να έχει πιστοποίηση DP1.2 με επιλογή MST. Για αναλυτικές πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://www.displayport.org/

 • SmartControl για εύκολη ρύθμιση της απόδοσης

  Λογισμικό υπολογιστή για λεπτομερή προσαρμογή της απόδοσης και των ρυθμίσεων προβολής. Η Philips προσφέρει στους χρήστες δύο επιλογές για την προσαρμογή των ρυθμίσεων προβολής: είτε μέσω πλοήγησης στο πολυεπίπεδο μενού προβολής στην οθόνη (OSD) με τη βοήθεια κουμπιών στην ίδια την οθόνη, είτε μέσω χρήσης του λογισμικού Philips SmartControl για εύκολη προσαρμογή των διάφορων ρυθμίσεων προβολής με έναν οικείο προς το χρήστη τρόπο

 • SmartConnect με HDMI, DisplayPort και Dual link DVI

  Με μια πληθώρα δυνατοτήτων συνδεσιμότητας, αυτές οι οθόνες της Philips είναι εξοπλισμένες με πολλές επιλογές σύνδεσης, όπως Dual Link DVI, DisplayPort και υποδοχή σύνδεσης HDMI γενικής συμβατότητας, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να απολαμβάνετε μη συμπιεσμένο περιεχόμενο βίντεο και ήχου υψηλής ανάλυσης. Ανεξάρτητα από την πηγή που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η οθόνη της Philips που αγοράσατε δεν πρόκειται να σας φανεί ποτέ ξεπερασμένη!

 • Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία για πολυμέσα

  Δύο ηχεία στερεοφωνικού ήχου υψηλής ποιότητας ενσωματωμένα σε μια οθόνη. Στραμμένα προς τα εμπρός, είναι ορατά. Στραμμένα όμως προς τα κάτω, προς τα επάνω ή προς τα πίσω, ανάλογα με το μοντέλο και το σχεδιασμό, δεν είναι ορατά.

 • SmartImage premium για εύκολη ρύθμιση εικόνας

  Το SmartImage είναι μια αποκλειστική τεχνολογία αιχμής της Philips που αναλύει τα περιεχόμενα που εμφανίζονται στην οθόνη σας και σας προσφέρει βελτιωμένη απόδοση προβολής. Το φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον σάς επιτρέπει να επιλέγετε διάφορους τρόπους λειτουργίας, όπως Γραφείο, Φωτογραφία, Ταινία, Παιχνίδι, Οικονομία κ.λπ., ανάλογα με την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε. Ανάλογα με την επιλογή σας, το SmartImage βελτιώνει δυναμικά την αντίθεση, τον κορεσμό και την ευκρίνεια εικόνων και βίντεο, για κορυφαία απόδοση προβολής. Η επιλογή της λειτουργίας Economy σάς προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Όλα σε πραγματικό χρόνο, με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού!

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Το λογότυπο/εμπορικό σήμα "IPS" και τα σχετικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τεχνολογίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.
 • Το EPEAT Gold είναι έγκυρο μόνο για τις περιοχές όπου η Philips έχει κατοχυρώσει το προϊόν. Επισκεφθείτε το www.epeat.net για να δείτε την κατοχύρωση στη χώρα σας.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: