Οθόνη LCD με Αmbiglow

  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/278c4qhsn_00/278c4qhsn_00_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  Οθόνη LCD με Αmbiglow

  Εξαιρετική οθόνη Ambiglow

  Ζήστε μια πιο έντονη εμπειρία προβολής με αυτήν την εμβληματική οθόνη Philips Gioco με Ambiglow. Δημιουργώντας ένα φωτοστέφανο στον πίσω τοίχο που ταιριάζει με την εικόνα, η πρωτοποριακή τεχνολογία Ambiglow μεγεθύνει οπτικά την οθόνη, προσφέροντας πραγματικά καθηλωτική ψυχαγωγία. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Εξαιρετική οθόνη Ambiglow

για καθηλωτική ψυχαγωγία

 • Η τεχνολογία Ambiglow εντείνει την ψυχαγωγία με ένα φωτοστέφανο

  Η τεχνολογία Ambiglow εντείνει την ψυχαγωγία με ένα φωτοστέφανο

  Το Αmbiglow προσδίδει μια νέα διάσταση στην εμπειρία προβολής. Η πρωτοποριακή τεχνολογία Αmbiglow βελτιώνει το περιεχόμενο δημιουργώντας ένα φωτοστέφανο γύρω από την οθόνη. Ο γρήγορος επεξεργαστής της αναλύει το εισερχόμενο περιεχόμενο εικόνας και προσαρμόζει συνεχώς το χρώμα και τη φωτεινότητα ώστε να ταιριάζει με την εικόνα. Ιδανική για να παρακολουθείτε ταινίες, αθλήματα ή για παιχνίδια, η τεχνολογία Αmbiglow της Philips προσφέρει μια μοναδική και καθηλωτική εμπειρία προβολής.

 • Οθόνη AH-IPS για υπέροχες εικόνες με ζωντανά χρώματα

  Οθόνη AH-IPS για υπέροχες εικόνες με ζωντανά χρώματα

  Η τελευταία οθόνη της Philips χρησιμοποιεί εξελιγμένα πάνελ AH-IPS για εκπληκτική αναπαραγωγή χρωμάτων, κορυφαίους χρόνους απόκρισης και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Σε αντίθεση με τα συμβατικά πάνελ TN, τα πάνελ της AH-IPS αποδίδουν ομοιόμορφα χρώματα ακόμα και σε γωνίες 178 μοιρών και στη λειτουργία περιστροφής. Με αξιοσημείωτη απόδοση, η AH-IPS είναι ιδανική για εφαρμογές που απαιτούν ακρίβεια χρωμάτων και σταθερή φωτεινότητα ανά πάσα στιγμή, όπως ρετουσάρισμα φωτογραφιών, εφαρμογές γραφικών και περιήγηση στο web.

 • HDMI για καθολική ψηφιακή συνδεσιμότητα

  HDMI για καθολική ψηφιακή συνδεσιμότητα

  Οι συσκευές HDMI-ready διαθέτουν όλο το απαιτούμενο υλικό για τη διασύνδεση πολυμέσων υψηλής ευκρίνειας (HDMI). Τα καλώδια HDMI επιτρέπουν τη μετάδοση σημάτων ψηφιακής εικόνας και ήχου υψηλής ποιότητας από υπολογιστές ή από άλλες οπτικοακουστικές πηγές, όπως αποκωδικοποιητές, συσκευές DVD, δέκτες A/V και βιντεοκάμερες.

 • SmartImage: Βελτιωμένη οθόνη φιλική προς το χρήστη

  SmartImage: Βελτιωμένη οθόνη φιλική προς το χρήστη

  Το SmartImage είναι μια αποκλειστική τεχνολογία αιχμής της Philips που αναλύει τα περιεχόμενα που εμφανίζονται στην οθόνη σας και σας προσφέρει βελτιωμένη απόδοση προβολής. Το φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον σας επιτρέπει να επιλέγετε διάφορους τρόπους λειτουργίας, όπως Office, Image, Entertainment, Economy κ.λπ., ανάλογα με την εφαρμογή που χρησιμοποιείται. Βάσει της επιλογής, το SmartImage βελτιώνει δυναμικά την αντίθεση, τον κορεσμό και την ευκρίνεια εικόνων και βίντεο για κορυφαία απόδοση προβολής. Η επιλογή της λειτουργίας Economy σας προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Όλα σε πραγματικό χρόνο, με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού!

 • SmartKolor, για πλούσιες και ζωντανές εικόνες

  SmartKolor, για πλούσιες και ζωντανές εικόνες

  Η SmartKolor είναι μια εξελιγμένη τεχνολογία επέκτασης του χρώματος, η οποία είναι ικανή να βελτιώνει το οπτικό χρωματικό φάσμα της οθόνης. Με την αύξηση των επιπέδων RGB της οθόνης, η λειτουργία αυτή σάς προσφέρει πλούσιες και ζωντανές εικόνες, για εξαιρετικές φωτογραφίες και βίντεο.

 • SmartTxt, για μια βελτιστοποιημένη εμπειρία ανάγνωσης

  SmartTxt, για μια βελτιστοποιημένη εμπειρία ανάγνωσης

  Το SmartTxt είναι ένας εξελιγμένος αλγόριθμος που βελτιώνει την ανάγνωση στις εφαρμογές κειμένου, όπως στα έγγραφα PDF και στα ηλεκτρονικά βιβλία, οι οποίες απαιτούν συνήθως περισσότερη συγκέντρωση. Η λειτουργία SmartTxt αυξάνει την αντίθεση και την ευκρίνεια του κειμένου, για να το διαβάζετε πιο εύκολα. Για την ακρίβεια, προσαρμόζει την κλίμακα του γκρι της οθόνης, καθώς και την ισορροπία λευκού, τη φωτεινότητα και την αντίθεση.

 • Ο φωτισμός Smart Bias 6500K προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία προβολής

  Με τη λειτουργία φωτισμού Smart Bias, απολαμβάνετε βέλτιστη ποιότητα εικόνας με άνεση προβολής. Σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, τα μάτια σας διαστέλλονται και συστέλλονται εξαιτίας των συνεχώς μεταβαλλόμενων εικόνων, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε σύνδρομο κοπιωπίας της όρασης λόγω χρήσης υπολογιστή (Computer Vision Syndrome). Ο φωτισμός Smart Bias δημιουργεί ένα απαλό φωτοστέφανο σταθερού λευκού φωτός 6500K στον περιβάλλοντα τοίχο γύρω από την οθόνη. Ιδανικός για όσους αφιερώνουν μεγάλο χρονικό διάστημα μπροστά στην οθόνη, όχι μόνο βοηθά στη μείωση της κόπωσης των ματιών, αλλά εξαλείφει και τις αντανακλάσεις και τις γυαλάδες από το φωτισμό του χώρου, ενισχύοντας τον αντιληπτό λόγο αντίθεσης και τις λεπτομέρειες εικόνας, διατηρώντας ταυτόχρονα τη σωστή αντίληψη χρωμάτων.

 • Μινιμαλιστική εμφάνιση με το εξαιρετικά στενό πλαίσιο

  Αξιοποιώντας τα πάνελ τελευταίας τεχνολογίας, οι οθόνες Philips είναι σχεδιασμένες με μινιμαλιστική προσέγγιση, με το εξωτερικό πλαίσιο να έχει πάχος μόλις 2,5 χιλιοστά. Σε συνδυασμό με το μαύρο σύμπλεγμα 9 χιλιοστών μέσα στο πάνελ, οι διαστάσεις του πλαισίου μειώνονται σημαντικά, περιορίζοντας τους περισπασμούς και προσφέροντας μέγιστο μέγεθος προβολής. Ειδικά κατάλληλο για ρύθμιση πολλών οθονών, όπως για παιχνίδια, graphics design και επαγγελματικές εφαρμογές, η οθόνη εξαιρετικά λεπτού πλαισίου σας δίνει την αίσθηση ότι χρησιμοποιείτε μία μεγάλη οθόνη.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Αποφεύγετε να κοιτάτε απευθείας τις λυχνίες LED της τεχνολογίας Ambiglow, καθώς έχουν πολύ έντονο φως και μπορεί να προκαλέσουν προσωρινή θολή όραση.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: